Tere
Mis võib olla probleemiks kui ma sätin Polari Bike 2 peale ja ta ei näita mul kiirust???
Kas see tuleb eelnevalt kuidagi seadistada?
Magnet signaali annab küll. Samas teise ratta ja teise anduriga seda probleemi ei ole.
Tänan ette kiire abi eest.
polar ja bike 2
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: polar ja bike 2
kas bike 2 ratta ümbermõõt on määratud? kui ei, määra.kristjan07 kirjutas:Tere
Mis võib olla probleemiks kui ma sätin Polari Bike 2 peale ja ta ei näita mul kiirust???
Kas see tuleb eelnevalt kuidagi seadistada?
Magnet signaali annab küll. Samas teise ratta ja teise anduriga seda probleemi ei ole.
Tänan ette kiire abi eest.
kui jah, äkitse on takistatud signaali jõudmine kellani. selliseid juhtumeid on teada piisavalt. muuda kella asukohta.
- kristjan07
- Rattur
näppisin midagi nüüd hakkas näitama kiirust bike 1 all kus on mul hetkel mtb mõõt sees...tuleb neid seadistada ikka options alt onju?
kui võimalik, siis seadista arvutis polari proges parem ja siis süngi üle.kristjan07 kirjutas:näppisin midagi nüüd hakkas näitama kiirust bike 1 all kus on mul hetkel mtb mõõt sees...tuleb neid seadistada ikka options alt onju?
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
- kristjan07
- Rattur
Mati kirjutas:süngi üle.
??
võtad kellakristjan07 kirjutas:Mati kirjutas:süngi üle.
??
lood ühenduse arvutiga (polari progega)
näpid proges bike1 ja 2 mõõdud paika
süngid (sünkroniseerid) muudatused kellaga.
kellas
options->bike set->b1 või b2->OK->wheel (nüüd tekib võimalus mõõt panna või muuta)
aga nojah... loe ometi manuali