Olgu valetasin, et ratta selga sain alles nüüd.
Rattaga sõidetud ikka juba vägaväga palju noores eas ja vastupidavust selleks jätkub.
Kui ma 2 aastat kõvasti trenni teen siis peaks ikka minginegi tulemus sellel olema ?
Ujumise koha pealt ütlen abivajajale, et kõige lihtsam, las keegi filmib korraliku kaameraga sinu ujumist, saada mulle ja ma võin sulle ette lugeda mida valesti teed
Kõige olulisem vees on läbe vee "libiseda" ehk siis teha ennast nii sirgeks ja siledaks kui veelgi võimalik: pea kuklasse, käed ette pikalt ja varbad sirgu.
Käega tõmbed peavad olema pikad, käsi on sirge kui tood tagant ette, ning vette minnes käsi kõverdub natukene rinna alla tõmmates (tõesti natukene, mitte mingi 90 kraadist painutust) ja tõmme tuleb tõmmata lõpuni, ehk siis jalast mööda veel, mitte hakata kätt varem veest välja tõmbama, olen suht kindel, et nii sa praegu ka teed.
Proovi algul niisama, lükata ennast libisema vees, ligule ja harjuta jalgade tööd, siis jällegi käte tööd jne.
Olen niimoodi oma treeneri käe all treeninud pikalt pikalt.
Kui midagi jäi arusaamatuks siis küsi julgelt jagan seda mida ise õppinud olen lahkelt
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
!!