Pehmendusega püksid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Pehmendusega püksid
Otsin oma tüdrukule odavaid rattapükse. Olen kaugemas minevikus siin-seal x-poodides näinud odavaid (paarsada krooni) pehmendusega lühikesi pükse või alukaid.
Oskab keegi juhatada, kas praegu kusagil midagi sarnast saada võib olla?
Nimelt, vaese tudengina ei näe mõtet korralikke rattapükse kümneks sõiduks aastas osta, aga tüdrukutel ikka pehmendusega püksid peaks olema, igasuguse sadula korral.
Nimelt, vaese tudengina ei näe mõtet korralikke rattapükse kümneks sõiduks aastas osta, aga tüdrukutel ikka pehmendusega püksid peaks olema, igasuguse sadula korral.
Re: Pehmendusega püksid
Aga mine proovi vaadata Hawaii Expressist neid lapse mudeleid, et need ei tohiks nii kalliks ju maksma ka minna...
odava raha eest mingit totaalset jama ei ole ka mõtet osta
aga vaata AT-sporti (Mustamäe teel), seal on teinekord leiunurgas midagi soodsamalt
aga vaata AT-sporti (Mustamäe teel), seal on teinekord leiunurgas midagi soodsamalt
Vaata nendest poodidest http://www.realkeskus.ee/est.kauplused.php?shop=3
Ise sain lühikesed rattapüksid kunagi sealt, alla paarisaja raha maksid, särke oli ka saadaval. Aga sellest möödas aastat paar-kolm.
Ise sain lühikesed rattapüksid kunagi sealt, alla paarisaja raha maksid, särke oli ka saadaval. Aga sellest möödas aastat paar-kolm.
mine hawaisse või veloplus-i,sealt leiad kindlasti midagi kõlbulikku!
Asjalikud soovitused, aga lootsin, et keegi kuskil selliseid odavaid mitte-brändi pükse näinud on.
selle peale ei oska ma küll muud soovitada, et palu vanaema, las koob sulle ühedburatiino kirjutas:Asjalikud soovitused, aga lootsin, et keegi kuskil selliseid odavaid mitte-brändi pükse näinud on.
Ega ma mingisugust olematut muinasjutulooma otsi! Nagu eelnevalt kirjutasin, otsin taolisi pükse, mida varem ka müügil näinud olen. Ju siis enam sellist kaupa ei liigu.
Asjalike kommentaaride eest tänulik
Asjalike kommentaaride eest tänulik
kui realiseerimiskeskusest ei leia, siis pead minimaalselt jakobsoniga arvestama. pigem isegi rohkem. see aeg on pöördumatult möödas, kui sai giacomellist rattariideid kahe koidula eest.buratiino kirjutas:Asjalikud soovitused, aga lootsin, et keegi kuskil selliseid odavaid mitte-brändi pükse näinud on.
mina olen ATSpordist 2,5 koidula eest pükse ostnud ja mitte ühel korral (viimane kord oli eelmisel sügisel), ok briko odavama otsa püksid ei ole mingid über-super, aga oma töö on nad alati ära teinuderikr kirjutas:kui realiseerimiskeskusest ei leia, siis pead minimaalselt jakobsoniga arvestama. pigem isegi rohkem. see aeg on pöördumatult möödas, kui sai giacomellist rattariideid kahe koidula eest.buratiino kirjutas:Asjalikud soovitused, aga lootsin, et keegi kuskil selliseid odavaid mitte-brändi pükse näinud on.
brikosid on ka kallimaid ja odavamaid, odavamatel näiteks hargneb polster mingi aja jooksul pükste küljest lahtiasthobas kirjutas:Briko on ju korralik bränd
aga positiivne on see, et säärte servas ei ole mitte kumm, vaid silikoonriba, mis ei jäta jalgadele nii hulle vorpe
buratiino kirjutas:Otsin oma tüdrukule odavaid rattapükse. Olen kaugemas minevikus siin-seal x-poodides näinud odavaid (paarsada krooni) pehmendusega lühikesi pükse või alukaid.
Mul oleks müüa ühed TREK-i rattapüksid 150.- või MTB SPD pedaalide vastu vahetada Need on täiesti korralikud ja mitte kuskilt katki. Väga kvaliteetne.
Kristjan 53488780