On keegi oma ratta ka tagasi saanud?
On keegi oma ratta ka tagasi saanud?
On keegi oma ratta ka tagasi saanud? Isegi langesin ka suht hiljuti varguse ohvriks ja seetõttu hoian ringi liikudes silmad lahti, et ehk trehvab. Eriti ei looda muidugi. On näit kellegile pakutud tagasi müüa vms?
Tabaks mõne varga teolt, annaks kohe mõnuga rsk ja mitte vähe
Tabaks mõne varga teolt, annaks kohe mõnuga rsk ja mitte vähe
Re: On keegi oma ratta ka tagasi saanud?
Lootus sureb viimasena. Oli see nüüd selle aasta algus, kui ühe varga/varaste korter tuvastati, mis oli pilgeni kraami täis. Päris paljud said oma asjad tagasi, millede hulgas oli ka palju rattaid.1var kirjutas:Eriti ei looda muidugi.
Ise olen tänu Clubbersi foorumile varastatud ratta tagasi saanud. Arvan, et kasu oli korralikust leiutasust, millega ka rõõmuga välja maksin! Tänu leidjale said ka varganäod tabatud.
Lootus sureb viimasena. Oli see nüüd selle aasta algus, kui ühe varga/varaste korter tuvastati, mis oli pilgeni kraami täis. Päris paljud said oma asjad tagasi, millede hulgas oli ka palju rattaid.[/quote]
Ise ei saanud VEEL oma poja ratta tagasi, aga "Lootus sureb viimasena".
Ise ei saanud VEEL oma poja ratta tagasi, aga "Lootus sureb viimasena".
Aleksander
Tel: 5043848
Tel: 5043848
-
- Rattur
3 ratast varastatud ja politseisse teatatud ,senimaani ühtki pole leitud. teatis tuleb koju teatud ajal,et kriminaalasi löpetatud.ühesönaga suht vöimetu on politsei selliste kaakidega toime tulema. enamus rattaid on leitud kogemata. ja siis lehes kuulutatakse köva häälega nende suurest operatsioonist,mille möte tegelikult ei olnud varastatud rattaid tabada,vaid pätti ennast.
Tekib selline tunne, et paljud registreeruvadki siin foorumis ainult selleks, et teatada läinud rattast... Politsei ressurside ja initsiatiivi puudujääki tõttu võiksime ise midagi ette võtta (nagu on juba proovitud). Seda enam, et hooaeg on juba saabunud, ja sarnaste "läinud" lugude ilmumist võib, kahjuks, julgelt oodata. (Endal on 2 ratast varastatud, politseilt abi muidugi ei saanud, ja nüüd viivitan uue ratta ostmisega, enne kui turvasüsteem pole valmis.)
Mida me ise muide saame teha?..
Detektiivtööks läheb kindlasti vaja aega, millest on ilmselt alati ja kõigil puudu.
Söödakala variant tundub olema kõige lihtsam, seda vaja vaid hoolikalt läbi mängida ja katsetada (muidugi, politseile tõestamiseks võiks teha pilte päris action'ist, mida ka vaja katsetada). Samas söödakala variant muutuks tõhusaks vaid siis, kui vargad oleks varem varastatud rattaid kuskil tuvastatavas korteris hoidnud, siis neid saaks ka tagastada. Niipalju veel, et kas ma õigesti aru sain, et tollel Kristiine Keskuses vargusel (2 rattast, omavahel lukustatud, kaamera alt) jäi varga korter läbi otsimata? Sellisel juhul kaob ka söödakala variandis mõte...
Veel, tõepoolest võiks tekitada statistikat populaarseimatest vargakohtadest. See oleks küll abiks. Kuigi, olles ise varras, ma oleks neid kohti vahetanud, mis pole muide sugugi lihtne. Võib olla, ma eksin...
Oleks mõistlik ka teha pilte (või võta veebist) oma ratast kohe pärast ostmist, et siis halvemal juhul saaks kuskile blackboard’ile panna (ikka käivad ju siin foorumis inimesed erinevatest linnadest, müüakse aga tavaliselt teisse linna).
Mida me ise muide saame teha?..
Detektiivtööks läheb kindlasti vaja aega, millest on ilmselt alati ja kõigil puudu.
Söödakala variant tundub olema kõige lihtsam, seda vaja vaid hoolikalt läbi mängida ja katsetada (muidugi, politseile tõestamiseks võiks teha pilte päris action'ist, mida ka vaja katsetada). Samas söödakala variant muutuks tõhusaks vaid siis, kui vargad oleks varem varastatud rattaid kuskil tuvastatavas korteris hoidnud, siis neid saaks ka tagastada. Niipalju veel, et kas ma õigesti aru sain, et tollel Kristiine Keskuses vargusel (2 rattast, omavahel lukustatud, kaamera alt) jäi varga korter läbi otsimata? Sellisel juhul kaob ka söödakala variandis mõte...
Veel, tõepoolest võiks tekitada statistikat populaarseimatest vargakohtadest. See oleks küll abiks. Kuigi, olles ise varras, ma oleks neid kohti vahetanud, mis pole muide sugugi lihtne. Võib olla, ma eksin...
Oleks mõistlik ka teha pilte (või võta veebist) oma ratast kohe pärast ostmist, et siis halvemal juhul saaks kuskile blackboard’ile panna (ikka käivad ju siin foorumis inimesed erinevatest linnadest, müüakse aga tavaliselt teisse linna).
Tundub, et ainult niimoodi saab ratta kaitsta:
parim võimalus ratta säilitamiseks on siiski mitte 100 vaid 0 rattaluku omamine.
nii ei tekki mingit kiusatust ratast kuhugi poe ette jätta. ilmselt kasutab seda meetodit ülekaalukas enamus foorumi liikmetest.
va. vast mõned üksikud kellel linnas käimiseks 2/3-s ratas varutud on.
nii ei tekki mingit kiusatust ratast kuhugi poe ette jätta. ilmselt kasutab seda meetodit ülekaalukas enamus foorumi liikmetest.
va. vast mõned üksikud kellel linnas käimiseks 2/3-s ratas varutud on.