Postimehe artikkel sellest kuidas kalamehi kõik asjad segavad.
«Mõned kurtsid sedagi, et hobiga ei saa tegelda laiskuse, töö, abikaasa, rahanappuse, ilma, ülerahvastatuse, purjus kaaslaste, koerte, kobraste jms tõttu,»
Ma ütleks et ratturitel on probleemid TÄPSELT samad, välja arvatud see kobraste osa.
harrastusi häirivad tegurid
Re: harrastusi häirivad tegurid
Rõuge tuuril oli üks singel tähistatud sildiga "Kopra singel"....
Seal kus on kopraid on ka need ratturitele nuhtluseks. Sügisel tehtud rajad on suveks üle ujutatud. Holden võib sellest pikalt rääkida.Villem T kirjutas:...Ma ütleks et ratturitel on probleemid TÄPSELT samad, välja arvatud see kobraste osa.
Pigem ma seda "purjus kaaslaste" osa ratturite puhul ei tähelda. Kui siis ollakse koos purjus ja siis trenni enivei ei tehta.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Möödunud aastal oli Matkasport 36h rattaetapil kraaviületamisel kõige strateegilisemasse kohta üks kobras ära kõngenud. Ei saa öelda, et ei oleks häirinud!
just just, tavaline asiVillem T kirjutas:........ laiskuse, töö, abikaasa, rahanappuse, .......
Koprad õnneks mind ei sega.