http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... 8&l=fplink
Selliseid toredaid rattateid projekteerivad meil siis mittejalgratturitest projekteerijad.
Ettevaatust Annelinna rattateel
Re: Ettevaatust Annelinna rattateel
oskab keegi ka kommenteerida millest jutt ? ainus mulle teadaolev rattatee on annelinnas pikki kalda teed, aga seal pole küll kunagi midagi kahtlast silma hakanud.
Sõpruse sillalt keerab Eedeni taha üks uus tee, äkki on sinna ka rattatee tehtudkaarelk kirjutas:oskab keegi ka kommenteerida millest jutt ? ainus mulle teadaolev rattatee on annelinnas pikki kalda teed, aga seal pole küll kunagi midagi kahtlast silma hakanud.
Tartu Ekspressis oleva pildi järgi on vist tegu mingi majadevahelise "kõnnitee-rattateega", võibolla turu juures oleva Maxima kaupluse juurest ülespoole minev tee?
Ainsad mulle ette jäänud probleemid on seni olnud rattateel tuiavad jalakäijad ja ebanormaalsed kanalisatsioonikaevude luugid (kas pool meetrit maa sees või pool meetrit maapinnast kõrgemal, vahel ka viltu). Kuna ma pole kihutaja, siis mind "lamavad mendid" ja muud pisikesed asfaldimügarikud ei häiri.
Aga hea meel on näha progressi Turusillal - jalakäijad on lõpuks aru saanud, et nad mahuvad oma pinnale ilusasti ära ja pedaalijürid võivad oma ribal juba lõdva randmega sõita
Aga hea meel on näha progressi Turusillal - jalakäijad on lõpuks aru saanud, et nad mahuvad oma pinnale ilusasti ära ja pedaalijürid võivad oma ribal juba lõdva randmega sõita