Bontrager Race (x) lite sadulapost

Rattadetailid ja abiained. Raamist õlideni.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
Kasutaja avatar
Gunnar
Rattur

Bontrager Race (x) lite sadulapost

Postitus Postitas Gunnar » 18. 06. 2008. 20:29

Pilt

Teemaks jälle mina ja sadulapost.
Nüüd on tagumiku all Bontrager Lite sadulapost, mis juba teist korda suure kääksuga sadulal nina taevasse keeras. Neil, kellel selle postiga kogemusi, siis millise võtmega te koonuseid kinni keerate. Mõtlen, et kas ma pean ostma mingi pikemavarrega kvaliteetse kuuskandi või mis? sest tundub et tavalise multitooliga ma ilma võtmeküljes rippumata seda piisavalt kinni ei suuda keerata.

Minu isiklik arvamus, et kuna seal ei ole ei hambaid ega midagi vaid lihtsalt sile metall teise sileda metalli vastu, siis sellises väga suuri lööke taluvas kohas on küll tegu mõttetult "originaalse" lahendusega.
Ratas on minu hobi, mitte elu

Kirsa
Rattur

Re: Bontrager Race (x) lite sadulapost

Postitus Postitas Kirsa » 18. 06. 2008. 21:05

Meil on ka selle kinnitusega post.
2 korda on visanud nina taevasse. Ükskord juhtus see minu all, kui maandusin tõesti täie rauaga sadula tagumise otsa peale.
Ja teinekord suutis Age selle mulgi maratonil niplit korraldades viltu ajada, aga sel korral oli mul polt liiga nõrgalt keeratud.
Kinni keeran tavalise suuremat sorti multitooliga ja mitte täie jõuga, kardan et see plastmass seal annab järele.

Üldiselt siiski ei kurda - ülejäänud 12000km on töötanud probleemivabalt.

Albert
Rattur

Postitus Postitas Albert » 18. 06. 2008. 21:31

Olen sõitnud RaceXLite postiga 2 aastat ja rõõmustanud väga mõtteka lihtsa lahenduse pärast. Ei mingit ülearust mitme poldiga nikerdamise jama, ühe poldiga ühest kohast kõik kinni! super. Kinni olen keeranud mõistliku jõuga nii, et närve rikkumata lahti saaks, mõnikord multitooliga, teinekord iseseisva kuuskandiga.

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 18. 06. 2008. 22:08

Albert, unustasid lisada, et sõidad FS-ga. Ma arvan, et see mõjutab teatud määral asja.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

vaikija
Rattur

Postitus Postitas vaikija » 18. 06. 2008. 23:10

Võta see lukk lahti,tee viiliga risti karedaks see posti koonus ja keera siis kinni mõistlikult tugevalt.Mõne sõidu järel kontrolli üle ja vajadusel keera peale.Sadulat ära liiga taha lükka(vastasel juhul pole see sinule sobiv post).See "õnnetus"juhtub tavaliselt siis kui sadul on ehk liiga kõrgel(no see on alati küsitav)ja väga väsinuna näiteks sadulas"rippudes"üritatakse allamäge jalga puhata.Ja siis üks järsem lohk ja käib raksakas.
Tegelikult on hea post aga jah seda"õnnetust"peab ette arä hoidma.

Kasutaja avatar
Gunnar
Rattur

Postitus Postitas Gunnar » 19. 06. 2008. 07:35

Eks ma katseta siis veel seda posti. Kuigi olukord kus
vaikija kirjutas:väga väsinuna näiteks sadulas"rippudes"üritatakse allamäge jalga puhata.Ja siis üks järsem lohk ja käib raksakas.
peaks olema ju kõikide sadulaposti klambrite katsetamise standardtest.

Ja ka mul on FS, tagaamort pold sel hetkel lukus ning pigem oli tegu just väiksemate juurikatega sel hetkel kui suurema põntsuga (mõlemal korral). Tundub, et lihtsalt väsis ära pidevast rappumisest. Samas, ega pole järelpingutust teinud ka peale nädalatagust sadulavahetust, seega tuleb see igavõistluseeelseks kontrollliigutuseks harjutada.
Ratas on minu hobi, mitte elu

Kasutaja avatar
mart
Rattur

Postitus Postitas mart » 19. 06. 2008. 09:32

Gunnar kirjutas:... seal ei ole ei hambaid ega midagi vaid lihtsalt sile metall teise sileda metalli vastu...
Ise kasutan seda ja tundub, et on kasu.
Tacx claim that it increases by 30% the friction between slippy surfaces
http://www.bikecyclingreviews.com/greas ... bikes.html
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 22. 06. 2008. 19:07

mul on paari aasta jooksul vaid korra Saku 100 rajal järgi andnud. Kinni olen peale seda keeranud T-käepidemega kuuskandiga ja enam probleemi pole esinenud.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Vasta

Mine “Jupid”