esport.ee foorumi tegijad on hakanud selga kasvanud sammalt maha ajama ja mingised muutused paremuse poole justkui toimumas/toimunud.
Vaata ja imesta

http://www.esport.ee:8888/index_cont.ph ... forums_new
Krt see ju MEIE pealt maha viksitudAndrus K kirjutas:Sa püha müristus![]()
esport.ee foorumi tegijad on hakanud selga kasvanud sammalt maha ajama ja mingised muutused paremuse poole justkui toimumas/toimunud.
Vaata ja imesta![]()
http://www.esport.ee:8888/index_cont.ph ... forums_new
vaba maa ja vaba tarkvara.Mati kirjutas:Krt see ju MEIE pealt maha viksitudPlagiaatorid sellised
Tegelt teada värk, ma rohkem niisamaAndrus K kirjutas:ei ei. See MEIE on tegelikut selline foorumisoft. Karbitoode nagu MS Office vms. Samasuguse struktuuri ja väljanägemisega foorumeid olen näinud teisigi. Üks oli miskine eestikeelne fantasy-fännide oma
Nii nad end määratlevadki:surfar kirjutas:Minu arust võiks esport spetsialiseeruda tõesti võistlusinfole ja siis selle kommentaaridele .
kahjuks on sellise süsteemi ehitamine küllalt töömahukas ja kellel meist aega üle onsurfar kirjutas:Clubbersis võiks juppide kohapealt olla ka parem foorum nagu MTB review vms, kus on toodud lehekülje haldaja poolt ära mingi ratta jupp ning siis saavad kõik seda kommenteerida a la strenght, weakness, price jne.
Pakun, et dubleerimine pole mõtekas. Samas on kõigil võimalus oma arvamus sinna samasse MTBReview'sse kirjutada.surfar kirjutas:Minu arust võiks esport spetsialiseeruda tõesti võistlusinfole ja siis selle kommentaaridele ning velo.clubbers võiks olla rohkem suhtlus ja küsimuste lahkamine. Clubbersis võiks juppide kohapealt olla ka parem foorum nagu MTB review vms, kus on toodud lehekülje haldaja poolt ära mingi ratta jupp ning siis saavad kõik seda kommenteerida a la strenght, weakness, price jne.
[/quote]surfar kirjutas:See on nüüd küll õige, et MTB review`d pole mõtet duubeldada, aga samas on päris huvitav teada, kust keegi ostis mingi jupi ning mis hinnaga. Samuti on meie teed ja rattasõitmised tunduvalt erinevad sellest, mis seal toimub. Need USAkad on mingid hullud downhilli fännid ning kõik seisukohad on ainult sellest vaatevinklist. Siis, kui sai paari vennaga sealt juttu aetud ning öeldud, et meil harrastajad sõidavad aastas ca 5000 km ja tugevamad vennad kuni 10000 km, siis pidasid meid segasteks. Neil sõidavad seal ainult profid nii palju. Teisalt on ka teed nii erinevad, et neil seal raskelt hinnatud maanteejooksud lihtsalt ei pea meie teede peal vastu, kui just mõni kerge trennipoiss nendega ei sõida. Ühesõnaga midagi oleks vaja küll, aga võibolla siis mingeid võrdlusteste vms.
Sama jutt velo.clubbers.ee kohta oli/on espordi foorumis. Et, liig keeruline ja kirev. Aeg annab aru st uus asi, tahab tiba harjumist. Ise ootan põnevusega kuidas ja kas upgradetud Esport hakkab läbustajaid kastreerimaveloman32 kirjutas:see uus esport foorum on ju total bulls**t.ei saa enam midagi aru kus miski asub.olex võin siiski endisex jätta.enam ma seda kohta ei kylasta