Huvitab siis just mägiratta raami vastupidavus... Kas kellelgi on häid/halbu kogemusi??
Sõidan ise suht vana Classic Magnumiga
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Andrus K kirjutas:ma Meridat ei valiks. Mul lendas 1,5 liitrine limpsi pudel pakiraami klõpatsi alt minema, kui äärekivist alla sõitsin.
Kindlasti ära osta Kona, Meridat, Authorit ega Marinit, need raamid lähevad puruks, ise olen näinnud. Trek aga varastatakse ära.MountainDev kirjutas:Oleks huvitatud mõnest jalgratta tootjast... Author, Classic, Merida, Trek, GT ??
Huvitab siis just mägiratta raami vastupidavus... Kas kellelgi on häid/halbu kogemusi??
MountainDev kirjutas:Andrus K kirjutas:ma Meridat ei valiks. Mul lendas 1,5 liitrine limpsi pudel pakiraami klõpatsi alt minema, kui äärekivist alla sõitsin.![]()
Scott r** on kallis kuidagi, on kiidetud küll aga kui vaatad Scotti hinda ja mõne teise hinda siis tundub sellel teisel sama raha eest rohkem peal olevat
Minu praegusel Classikul on raami peal kleeps: ISO 9002 Quality ja 10 Years QuaranteeOlen sinuga nõus, aga samas sma saan 2 aastat garantiid ja kvaliteetse asja
"Murrate avatud uksest sisse" on ilmselt see väljend mida sa otsisid.mart kirjutas:Mõlemad jooksete avatud uksest sisse.
mart kirjutas:
Ühel classic , teisel scott ja vingem ratas on sellel, kes kõvemini karjub. Mõlemad jooksete avatud uksest sisse. Arvate, et enne teid oli tühjus ja eetrivaikus. Kas otsingut olete kasutanud?
Oled sa kuidagi hellaks tehtud raamide tugevuse osas? Mitu raami purunenud? Ei ole olemas tootjat "kelle raamid kogu aeg purunevad". Samas on tootmisvigade garantiijuhtumid raami puhul kõige selgemad - raamil ei ole liikuvaid osi ja loomulikku kulumist.MountainDev kirjutas:Usun et raami vastupidavus ei olene ainult firmast kuid see on esimene asi mida mina vaataksin
1.viewtopic.php?p=174613#p174613MountainDev kirjutas: 1. Olen kasutanud otsingut aga ...sealt ei loe välja millise firma raame võib kõige rohkem usaldada.
2. ...nüüd kus tahaks ...