Racing Ralph asendaja

Kummidele kohe oma foorum ;-)
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
Kasutaja avatar
Andrus K
Rattur

Racing Ralph asendaja

Postitus Postitas Andrus K » 15. 07. 2008. 22:45

kuna 2008 RR on defitsiit ja vana RR pole 2.1 mõõdus Tallinnas kusagil enam saada, siis mis kumm kõlbaks asendama RR`i.
Kas Killer Bee tuleb üldse kõne alla?
Toimivus ja kaal võiksid ideaalis olla võrreldavad RR 2008`ga.
jutt käib siis UST kummidest.
Viimati muutis Andrus K, 15. 07. 2008. 23:12, muudetud 1 kord.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!

Kirsa
Rattur

Re: Racing Ralph asendaja

Postitus Postitas Kirsa » 15. 07. 2008. 22:49

Ma olen ise umbes sama mure ees.
Variantideks on Continental Leader UST, või Hutchinson Piranha UST ehk...
Samuti vana ralph.

Teised võivad veel variante pakkuda, mul ei tulnud hetkel rohkem pähe.
2.35" killer bee ehk sobiks ka nimekirja...

Kasutaja avatar
vigurivänt
Rattur

Postitus Postitas vigurivänt » 16. 07. 2008. 00:35

Ma sebisin omale Spessu Fast Track-d. Maksid lätis vaid 400 kanti. Müüja seletas, et nende mehed, kes briti tiimis sõidavad lõikasid osa knobe ära, kui sitasem sõit tuli,aga ma olen kõik selle aasta sõidud sellega kimanud, kärab küll. Mudas veab küll ja kivil on eriti tubli, siiski ei vabasta muda nii kiiresti, kui vaja, aga veereb. Ja külgpidamine kurvis on julgustav, loobib tagant üles nagu Rockstergi, aga ongi teine ju järglane. Vana Ralph oli mudas esijooksul minu jaoks kahtlane, aga tagumine vedas mis hirmus, ootan huviga, mil uut saan proovida. Spessul on küljed tugevamad, aga uus RR lubab seda ka, eks näis. Kaalult jääb vist RR kergemaks. Muude rõngastega kogemused puuduvad, eks on kindlasti alternatiive.
Tark ei torma!

Kasutaja avatar
Kuldar
Trendirattur

Postitus Postitas Kuldar » 16. 07. 2008. 07:23

Gravity is a Bitch

Kasutaja avatar
Villem T
Rattur

Postitus Postitas Villem T » 16. 07. 2008. 07:28

Kuldar kirjutas:vrede Tiger Claw
Nagu pildilt näha on see Tiger Claw XCG, Tiger Claw on tiba madalama nupuga. http://www.vredestein.com/Tweewielers_B ... assingID=4

Silmaga hinnates oleks Black Panther rohkem RR-ga samasse aknasse?
Viimati muutis Villem T, 16. 07. 2008. 07:36, kokku muudetud 2 korda .

Kasutaja avatar
KaupoR
Rattur

Postitus Postitas KaupoR » 16. 07. 2008. 07:29

Minu meelest KillerBee-d (uue nimega T-Lope) ja RR ei saa päris võrrelda. RR on mu meelest märksa universaalsem, saab ka veidi märjemal/tatisemal rajal hakkama. KillerBee on selline, et niikui väike mudakirme rajale tekib, siis on paras jama majas. Puht isiklik arvamus... Nagu juba öeldud, siis Tiger Claw võiks olla huvitav (ise ei oma)
If everything's under control, you're going too slow!

Kasutaja avatar
Kuldar
Trendirattur

Postitus Postitas Kuldar » 16. 07. 2008. 07:56

Villem T kirjutas:
Kuldar kirjutas:vrede Tiger Claw
Nagu pildilt näha on see Tiger Claw XCG, Tiger Claw on tiba madalama nupuga. http://www.vredestein.com/Tweewielers_B ... assingID=4

Silmaga hinnates oleks Black Panther rohkem RR-ga samasse aknasse?
tänan täpstuse eest,
Tiger Claw oleks olnud minu plaan B kui uusi Ralphe poleks õnnestunud saada.

ühte jämedate Black Pantheritega meest sai pidevalt narritud tema motorolleri kummide pärast, nüüd krt on jälle nii kõvasti sõitma hakanud et teretan teda alati esimesena. Järelikult - head kummid:)
Gravity is a Bitch

Kasutaja avatar
KaupoR
Rattur

Postitus Postitas KaupoR » 16. 07. 2008. 08:35

Kuldar kirjutas:ühte jämedate Black Pantheritega meest sai pidevalt narritud tema motorolleri kummide pärast, nüüd krt on jälle nii kõvasti sõitma hakanud et teretan teda alati esimesena. Järelikult - head kummid:)
Ka Mati poolt viidatud dramaatilises finishis on ühel meestest all Pantherid. Kuigi kukkumises oli Panther kaotaja pool, siis hiljem seisis see mees ikkagi poodiumi kõrgeimal astmel.
If everything's under control, you're going too slow!

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Postitus Postitas UrmasL » 16. 07. 2008. 09:45

vigurivänt kirjutas:Ma sebisin omale Spessu Fast Track-d. Maksid lätis vaid 400 kanti. Müüja seletas, et nende mehed, kes briti tiimis sõidavad lõikasid osa knobe ära, kui sitasem sõit tuli
Fast Trackist on olemas ka LK (e. Low Knob) versioon. Mitte et mudas parem oleks sest LK on just kiireks sõiduks mõeldud semislick. Spessul veel sellised kummid:

Sauserwind - Designed for those days when the race course shows no mercy
Storm Control - There are days when Mother Nature doesnt want you to ride
Captain - We asked The Captain himself, Ned Overend, to help us design the perfect tyre for control and predictability

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 16. 07. 2008. 10:22

Andrus K kirjutas:...Kas Killer Bee tuleb üldse kõne alla?...
See kumm on ikka jube sile nii pealt kui külgedelt minu arvates. Kõvad sõitjad sõidavad millega iganes, kuid nt paar tuttavat sepikut on nendest kummidest sõidumugavuse nimel loobunud. Ma vaataks midagi universaalsemat. Contil vist on miskit, pole hästi kursis nende uute versioonidega. Hutchinsonil on ka head ja kerged variandid olemas, kuid miskipärast on nende osas mälus õrnad küljed ja õhupidavus. Holden oskab värske omanikuna neid kommida (Tahko 180 ka läbitud).

Vana RR UST'i peaks olema saadaval netipoodides. Kirsa siin minemas Actionsporti taas, kus seda oli minu arvates norm hinnaga. IMHO on küll universaalina uus RR vanast parem, kergem kah.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Kasutaja avatar
Alvaro
Rattur

Postitus Postitas Alvaro » 16. 07. 2008. 21:06

UrmasL kirjutas:
vigurivänt kirjutas:Ma sebisin omale Spessu Fast Track-d. Maksid lätis vaid 400 kanti. Müüja seletas, et nende mehed, kes briti tiimis sõidavad lõikasid osa knobe ära, kui sitasem sõit tuli
Fast Trackist on olemas ka LK (e. Low Knob) versioon. Mitte et mudas parem oleks sest LK on just kiireks sõiduks mõeldud semislick. Spessul veel sellised kummid:

Sauserwind - Designed for those days when the race course shows no mercy
Kraapisin ka Lätist Sauserwindid prooviks ära, hind oli lihtsalt nii hea ja tahaks midagi uut testida. Pole veel alla saanud, andke kiiresti mõni rada, mis "armu ei anna". Eestikate suusarada vist selleks ei kvalifitseeru 8)
Treeni vähe, aga kvaliteetselt!
http://www.ccrotamobilis.ee

superbow
Rattur

Postitus Postitas superbow » 16. 07. 2008. 21:32

Andrus K kirjutas:kuna 2008 RR on defitsiit ja vana RR pole 2.1 mõõdus Tallinnas kusagil enam saada, siis mis kumm kõlbaks asendama RR`i.
Kas Killer Bee tuleb üldse kõne alla?
Toimivus ja kaal võiksid ideaalis olla võrreldavad RR 2008`ga.
jutt käib siis UST kummidest.
Miks nad defitsiit on? Paar päeva tagasi ostis mul tuttav Mustamäe teelt Fixusest selle aasta RR-id, küll tavalised, kuid tema sõnul olevat ka tubelesse olnud...

S.

Kasutaja avatar
Rivo
Rattur

Postitus Postitas Rivo » 16. 07. 2008. 21:38

Alvaro kirjutas:Pole veel alla saanud, andke kiiresti mõni rada, mis "armu ei anna". Eestikate suusarada vist selleks ei kvalifitseeru 8)
Paluküla100 - testimiseks võid ju ka ühe, 37km. ringi läbida. Kui sedapsi edasi sajab, siis saad seal eduliselt katsete tulemused * kiiremad kruusalõigud * ligased ukerdamised * heinamaa tõusud ja laskumised
....._0
....\<,
(-)/ (-) ProKLUBI - ProShop - Estonian Cup

Kasutaja avatar
Andrus K
Rattur

Postitus Postitas Andrus K » 04. 08. 2008. 09:23

valituks osutusid Hutchinson Piranha UST light 2.0 pirita HE`st.
kaalusin kõik letis olevad 4 kummi ära ja võtsin kergeimad 637 ja 638g ära :)
Tänaseks on tehtud mõned trennid ja Otepää eec ja peab ülema, et vanale ralphile (ust 2.1)ei jää nad millegagi alla. Täitsa tipp-topp asjad. Vanad ralphid olid vist üle 700g tükk. Uutele ralphidele kaotan nende uute kummidega kokku u. 70g ja see tundub hetkel ka ainus miinus olevat.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!

arvoest
Rattur

Postitus Postitas arvoest » 04. 08. 2008. 09:54

Olen 2a kasutanud piranha ust light rehve, probleemiks on veerepinna tugevus.
Igasugune klaasirisu teeb sinna imepeeneid auke mida on väga keeruline lappida. (Otepää lõpetasin sisekummiga kuna leidsin rajalt suurema klaasitüki üles)
Vaht pole aidanud, lateksit pole kahjuks veel proovinud

Kasutaja avatar
Rom
Testisõitja

Postitus Postitas Rom » 20. 09. 2008. 15:27

arvoest kirjutas:Olen 2a kasutanud piranha ust light rehve......

Kuidas Piranha mudas peab? puhastub kergelt või on ilge mudarull?

Kasutaja avatar
dr Holden
klassik

Postitus Postitas dr Holden » 21. 09. 2008. 06:45

Rom kirjutas:
arvoest kirjutas:Olen 2a kasutanud piranha ust light rehve......

Kuidas Piranha mudas peab? puhastub kergelt või on ilge mudarull?
No Rakveres tuli küll tunne, et sõidaks selle punaste paksude kummidega lasterattaga, kes mäletab, see teab!

Kasutaja avatar
kypse
Rattur

Postitus Postitas kypse » 24. 09. 2008. 11:36

Rakveres oligi kuidagi väga kleepuv muda. 2007 a RR-id oli kah üsna hädad või oli mees seal peal lihtsalt häda.

m i k k
Rattur

Postitus Postitas m i k k » 07. 03. 2009. 20:31

Mind huvitaks, miks te maxxis crossmarki valikust välja jätate? Ise ei ole muuga võidu sõitnud ja ei oska teistega võrrelda, aga ma olen vaadanud, et ma ei ole kaugeltki mitte ainuke, kes crossmargiga sõidab. Natuke küll teemast mööda, aga kuna omal on vanad rehvid väga otsa korral ja selleks hooajaks uusi vaja, siis oleks hea teada, mis oleks (eelkõige elionil) parem valik: kas RR, jätkata maxxisega või on 2009 hooajaks midagi märgatavalt paremat leiutatud...?

Kasutaja avatar
Raix
Rattur

Postitus Postitas Raix » 07. 03. 2009. 21:27

viewtopic.php?f=19&t=20921&hilit=crossmark Vaata siit. Siin Ristimärgi kohta omaette teema lausa ;)

wylde
Rattur

Postitus Postitas wylde » 30. 04. 2009. 18:44

Jutt algas UST kummist, siis hea asendaja olen kuulnud on tavaline RR näituseks :o
jees.. vaht, möga sisse ja peab - võit ca 200g per kumm.
Believe it or not, non-cyclists sometimes think they have something interesting to say, have an interesting hobby, or an interesting experience to relate. Still, for the sake of propriety, you must act as if you care. Feel free, as they talk, to pleasantly daydream about biking. Just smile and say, "Absolutely," from time to time.

Kasutaja avatar
baruto
Rattur

Postitus Postitas baruto » 30. 04. 2009. 19:34

Iga mees kiidab oma nagu öeldakse.
Ma põhimõtteliselt ei ole tahtnud RR-i, kuna see on "kõigil". Ja õnnestus saada Rocket Ronid, (RoRo).
Tootja annab sellele kehvema vastupidavuse(kiirema kuluvuse) kui RR, kuid isegi kehvemat veeremist ei ennusta. Jah, nublud on suuremad, eriti külgedel, peaks olema kehvem veeremine, endal RR kogemust ei ole. Hetkel olen rahul. Mulle pigem meeldib parem pidamine kui veeremine. Aga alternatiiv see on, kui natuke kehvem veeremine pole probleemiks.
Siin siis võrdlustabel - http://www.schwalbetires.com/bike_tires/off-road_tires
There are no races, only countries of people Chuck Norris has beaten different shades of black and blue.

Vasta

Mine “Kummid”