IV Otepää Rattasõit [TEC] 26.07.2003 [MTB]

Infot ja muljeid võistluste kohta
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 28. 07. 2003. 12:11

www kirjutas:raja oleks võinud juhtida mööda tartu maratoni alguse heinamaad maanteele, ohutus oleks tunduvalt tõusnud.
ma kuulsin et korraldaja Oti spordiklubi ei saanud Tartu Maratoni klubi käest nõusolekut kõigi radade kasutamise kohta ja ratturite linnast välja juhtimiseks oli laupäevane rada kõige mõistlikum.
ise viskasin alguses pundis sõites pilgu spidokale, tiksus seal 62-65 kmh. päris karm sellise pundi kohta, kus eliiti vaid käputäis.

taavid
Rattur

Postitus Postitas taavid » 28. 07. 2003. 12:17

laskumised - ma tean küll, et seal ma teistest aeglasem olen. samas üritan ikkagi ette mitte jääda. miks ma siis täie hooga ei kima alla? ei näe põhjust riskida. samas eelkõige asi ilmselt ikkagi "peas kinni". aga eks oskused ja julgus sõitudega tulevad, parem varustus aitaks kah võibolla kuigipalju... põhjust hädaldada minusuguste üle küll ei näe ;)

ja kas rattasõitudel peakski olema sellised lõike, mida ka tipud rattaga sõita ei suuda? või siis on võimalik sõita, aga joostes saab lihtsalt kiiremini?

Kasutaja avatar
AndreK
hobisportlane

Postitus Postitas AndreK » 28. 07. 2003. 12:22

Kui ma nüüd katkestasin, kas minu järgmise etapi stardinumber ka viletsamaks muutub? Või lähevad arvesse ainult finisheeritud etapid?

gandalf
Rattur

Postitus Postitas gandalf » 28. 07. 2003. 12:30

AndreK kirjutas:Kui ma nüüd katkestasin, kas minu järgmise etapi stardinumber ka viletsamaks muutub? Või lähevad arvesse ainult finisheeritud etapid?
Keskmise koha arvutamisel ikka finishiprotokoll aluseks..

Püüan ka selliseid tehnilise apsu tõttu kusagil kaugel lõpetanute vastu õiglasem olla a'la:

268 157 Gristsenko Andrei Hawaii Express Team 10 02:02:02,5 725

Vahur, ajavõtja

maanus
Rattur

Postitus Postitas maanus » 28. 07. 2003. 12:41

Arvan,et võib minna kuigi peaks süs toimima nelja parima järgi aga näide on tuua küll , kus sugulane Kõrves oma kummi purustas ning selle tõttu kaotas palju aega no enam vähem sama tasemega sõitjale nii 15-20 minni ja laks Haanjas oli kohe mingi sada(+- võimalus) numbrit suurema.samas oleneb kuidas on stardi koridorid jaotatud.Kui olid enne kolme sajas ja nüüd umbes 400s (stardinumber) ja koridor on 300-500 siis ilmselt eriti vahet pole .Aga kui "kukkumine" on suurem 100 lt 300 peale siis ilmselt on vahe silmaga nähtav(jalgadega tuntav).

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 28. 07. 2003. 12:41

gandalf kirjutas:
AndreK kirjutas:Kui ma nüüd katkestasin, kas minu järgmise etapi stardinumber ka viletsamaks muutub? Või lähevad arvesse ainult finisheeritud etapid?
Keskmise koha arvutamisel ikka finishiprotokoll aluseks..

Püüan ka selliseid tehnilise apsu tõttu kusagil kaugel lõpetanute vastu õiglasem olla a'la:

Vahur, ajavõtja
see on väga õige ja tänuväärt otsus. :!:

Kasutaja avatar
Ereliukas
Testisõitja

Postitus Postitas Ereliukas » 28. 07. 2003. 12:44

ma kuulsin et korraldaja Oti spordiklubi ei saanud Tartu Maratoni klubi käest nõusolekut kõigi radade kasutamise kohta

tore tore, see see teise eestlase ja rahvustoidu sündroom. Minu jaoks jälle 1 põhjus juures, miks tartu maratonile minemata jätta.

N
Testisõitja

Postitus Postitas N » 28. 07. 2003. 12:46

Ereliukas kirjutas:ma kuulsin et korraldaja Oti spordiklubi ei saanud Tartu Maratoni klubi käest nõusolekut kõigi radade kasutamise kohta

tore tore, see see teise eestlase ja rahvustoidu sündroom. Minu jaoks jälle 1 põhjus juures, miks tartu maratonile minemata jätta.
Huvitav, et kohalikud inimesed on head ja annavad tartu maratonileloa kasutada oma maid radade jaoks, klubi omakorda aga on nii kitsi teiste spordivalla sündmuste suhtes, mis jama see on..
Porter Lifts Your Ranking

Kasutaja avatar
Alvaro
Rattur

Postitus Postitas Alvaro » 28. 07. 2003. 12:46

Võibolla Gandalf väidab vastupidist, aga eelmine aasta juhtus Tarmoga nii, et ....
Oli esimesel TEC sõidul vist 67. Teisel katkestas. Järgmine kord starti minnes sai numbri 3x. Nägu oli üllatust täis. Mina ei osanud ka muud pakkuda, kui et (0+67)/2 põhjustas sellise meeldiva üllatuse.

Kasutaja avatar
AndreK
hobisportlane

Postitus Postitas AndreK » 28. 07. 2003. 12:48

Alvaro kirjutas:
Võibolla Gandalf väidab vastupidist, aga eelmine aasta juhtus Tarmoga nii, et ....
Oli esimesel TEC sõidul vist 67. Teisel katkestas. Järgmine kord starti minnes sai numbri 3x. Nägu oli üllatust täis. Mina ei osanud ka muud pakkuda, kui et (0+67)/2 põhjustas sellise meeldiva üllatuse.
Noh see tähendaks ka mulle stardinumbrit 40 kanti! See oleks küll tore! :D

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 28. 07. 2003. 13:00

Alvaro kirjutas:
nats täpsustan. mingi 60-ga koht oli mul otepää I rattasõidul aastal 2000. järmisel aastal toimus otepää II rattasõit mis läks teki arvestusse. seal mul läks kumm paar kilti enne lõppu ja jooksin lõpuni, koht oli vist 110 kandis. 2002 aastal ei osalenud.

Kasutaja avatar
Alvaro
Rattur

Postitus Postitas Alvaro » 28. 07. 2003. 13:19

tarmo kirjutas: nats täpsustan. mingi 60-ga koht oli mul otepää I rattasõidul aastal 2000. järmisel aastal toimus otepää II rattasõit mis läks teki arvestusse. seal mul läks kumm paar kilti enne lõppu ja jooksin lõpuni, koht oli vist 110 kandis. 2002 aastal ei osalenud.
Ma ei mõelnud üldse Otepää sõitusid, vaid TEC sarjas numbrite andmist. Ja oli ikka eelmine aasta, kui see juhtus. Vaata, mis sõidul Sa eelmine aasta katkestasid ja kus siis kolmanda etapi tegid - seda mu vana pea enam ei mäleta.

Kasutaja avatar
T!!T
Rattur

Postitus Postitas T!!T » 28. 07. 2003. 15:12

tarmo kirjutas:
gandalf kirjutas: Püüan ka selliseid tehnilise apsu tõttu kusagil kaugel lõpetanute vastu õiglasem olla a'la:

Vahur, ajavõtja
see on väga õige ja tänuväärt otsus. :!:
selgitage siis, miks? Kas pole siis rattasõit tehnikasport enam?

Kasutaja avatar
T!!T
Rattur

Postitus Postitas T!!T » 28. 07. 2003. 15:21

Ruve kirjutas:
UrmasL kirjutas:Tuska teeb see, et tegelikult oleks võind olla kümmekond kohta eespool. Seal laudteel hakkasin liigselt kikerdama ja käisin rajalt maja. Selle tulemusena tuli kett maha ja jäin sinna jupsima. ...
peaaegu samad sõnad :? laudteepealt küll maha ei sõitnud,aga täpselt seal läks kett kassetti ja kodarate vahele ja enam välja tulla ei tahtnud...
mingi anomaalne koht? Pärast seda kohta andis mul tagavahetaja ketipingutuse vedru otsad ja lõpuni sõitsin suhteliselt juhuslike käikudega :shock: kett uitas mööda kassetti sõltuvalt ratta kaldest
kuidas oleks, gandalf, kui järgmises stardiprotokollis seda arvesse võtaks :wink:
aga ma ei saa Rakkesse tulla :(

gandalf
Rattur

Postitus Postitas gandalf » 28. 07. 2003. 17:25

Alvaro kirjutas:
Ei, see loogika ei ole õige. Vigu välistada ei saa, aga algoritm on:

etappide arv= count for place ei võrdu 0
Keskmine place = etappide kohtade summa / etappide arv...

Vahel see mure, et nime kirjapilt või sünniaasta erinev ja see jääb mingil põhjusel märkamata - siis ei teostata seost registreerunu ja punktitabeli vahel ja võistleja saab numbri tahapoole.

Samas on ajavõtuteam ajati avatud PÕHJENDATUD pretensioonidele stardigrupi osas :) ja vajadusel saab numbrile õige grupitunnuse. On ohutum kõigile.

Vahur

Vasta

Mine “Eesti võistlused”