pulsomeetrile geeli vaja
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
- väikepäike
- Rattur
pulsomeetrile geeli vaja
Et käisin suuremad apteegid läbi, no kuskil pole pulsokale geeli . Kust teie seda hangite?
kõik naised on inglid. Aga kui neil tiivad murtakse, istuvad nad luua selga...
Re: pulsomeetrile geeli vaja
mul töötab pulsokas patareidel, pole geli vaja
aga kui tõsiselt rääkida, siis elektroodi alused tatiga märjaks ja minek. Pole nagu sellepeale tulnudki, et peaks mingit geli veel muretsema.
aga kui tõsiselt rääkida, siis elektroodi alused tatiga märjaks ja minek. Pole nagu sellepeale tulnudki, et peaks mingit geli veel muretsema.
ja kui tatti vähe, siis kõlbab tavaline kraani- või allikavesi ka Kui oled juba sooja tehes end higiseks ajanud, siis pole üldse midagi vaja vöö peale panna - otse kehale ja higine keha teeb töö ära.
If everything's under control, you're going too slow!
- vigurivänt
- Rattur
Uuemale pehmele vööle ikka tatist ei piisa, tuleb korralikult kraani alla märjaks kasta, aga vanale plastikribale piisas jah pöidla otsas tatilärakast.
Tark ei torma!
Kui sa mõtled pehme all WEARLINK vööd, siis mina olen tatiga väga eduliselt hakkama saanud. Tõsi, vahel on vajalik tati kogus suurem kui üks näpukotsa täis, kuid ikkagi - saab hakkama. WEARLINKi puhul peab jälgima, et kontaktid (need klambrid) ei oleks oksüdeerunud.
If everything's under control, you're going too slow!