Soovitage kumme mudas sõitmiseks.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Soovitage kumme mudas sõitmiseks.
Peale Rakvere muda rallit siis otsustasin et peaks ikka spetsiaalsed muda rehvid endale muretsema enne H100-t, et äkki keegi oskab soovitada mis kummiga oleks eesti mudaseid tõuse ja laskumisi hea võtta
Re: Soovitage kumme mudas sõitmiseks.
suurt vahet pole. Haanja muda pakib samamoodi mustrisse ja lased nagu slikiga mäest alla. Rõuge maratonil sain vana Ralphiga hakkama.
2004 H100 polnud ka Explorerist ees mingit erilist kasu ja taga ajas Twister asja ära.
2004 H100 polnud ka Explorerist ees mingit erilist kasu ja taga ajas Twister asja ära.
Twisteriga sõitsin selle aasta Rõuge RM-i, ei tahaks küll nagu öelda et muda sisse ta sobib, kuna 1,9 laiusega originaalis kumm oli kohati 2,3 lai
Eks seda siin juba eri rehviteemades kvadriljon korda ka mainitud, aga ei lase ma end selle rehvidilemmal murda. Üks sett alla ja alt ära siis kui räbalateks sõidetud. Seni olen olnud pikalt 2,1 RacingRalph UST fänn.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Ja kuidas sul RR-iga Rakveres sõita tundus? Muudel radadel on ta ennast ka minu jaoks õigustanud aga Rakveres...Mati kirjutas:Eks seda siin juba eri rehviteemades kvadriljon korda ka mainitud, aga ei lase ma end selle rehvidilemmal murda. Üks sett alla ja alt ära siis kui räbalateks sõidetud. Seni olen olnud pikalt 2,1 RacingRalph UST fänn.
Conti Leader.
Sai hakkama, kärnamat poleks küll tahtnud. Kuigi sõitsin vaid ühe ringi, siis vast oli teisel ringi ikka see sama muda. Rämedas mudas kogub iga rehv mustri täis. Oluline on kuidas rehv puhastub ja 2008 RR on ses osas ok.the0ne kirjutas:Ja kuidas sul RR-iga Rakveres sõita tundus? Muudel radadel on ta ennast ka minu jaoks õigustanud aga Rakveres...
velo clubbers
Minu lemmik läbi aja on Ritchey Zed aga RR2008 2,3 tollisena pidas Rakveres ka kenasti vee peal. Laskumistel võiks siiski lasta rattal veereda, siis ei paki. Mati, Rakvere 2. ring oli võrreldes esimesega nagu võrdleks peenleiba ja kisselli aga see selleks.
Mina jällegi ei tahaks sellega päris nõus olla et ta puhastub hästi, seepärast ma ka spets muda kummi otsin mis nii räigelt mudaseks ei jääks.Mati kirjutas:Sai hakkama, kärnamat poleks küll tahtnud. Kuigi sõitsin vaid ühe ringi, siis vast oli teisel ringi ikka see sama muda. Rämedas mudas kogub iga rehv mustri täis. Oluline on kuidas rehv puhastub ja 2008 RR on ses osas ok.the0ne kirjutas:Ja kuidas sul RR-iga Rakveres sõita tundus? Muudel radadel on ta ennast ka minu jaoks õigustanud aga Rakveres...
No puhastuda saab suva rehv vaid siis kui satub pinnale, kus midagi külge ei hakka. Kui on pidevalt muda, siis ei puhastu ükski rehv. Mingeid traktorirehve ma enivei ei kaalugi üldse.the0ne kirjutas:Mina jällegi ei tahaks sellega päris nõus olla et RR puhastub hästi, seepärast ma ka spets muda kummi otsin mis nii räigelt mudaseks ei jääks.
velo clubbers
Ma täitsa kaalusin enne Rakveret poolmudakummi alla panna. Miski Michelin on mul. Aga kuna Rakveres on asfaldilõigud, siis jätsin ära. Nimelt on kurb kogemus, et asfaldil on see mudakas libe kui kurat. Peale päris ohtliku liu laskmist uuristin netist selle kummi kohta täpsemalt ja leidsingi hoiatuse: olge äärmiselt ettevaatlik sõites asfaldil. Ma ei tea kuidas teiste mudakatega, aga minu omadega on selline lugu siis. Ise kasutasin Maxxis Ignitore. Mäest sain üles ja alla paremini kui minu pundis teised ja kukkumisi tuli null. Muda kogus kui kurat ja libe samuti, aga mitte külgedele, aga ilmselt mitte nii libe kui killer bee või FF iga.
There are no races, only countries of people Chuck Norris has beaten different shades of black and blue.
Maxxis Ignitor´i julgen soovitada. Saab hakkama aastaringselt, proovitud.
Rakveres sai hästi hakkama
Rakveres sai hästi hakkama
Kumm millega kindlasti Rakveres oleks hakkama saanud (tuttav sai ka) on Hutchinson Scorpion.
Tegemist on karmi aga avatud mustriga kummiga - puhtaks viskamise kohapealt ei anna RR-ga võrreldagi.
Muidugi on tegemist suhteliselt raske ja nadisti veereva kummiga, aga tänavusele Rakverele sobis ta kindlasti.
2004a sõitis Age sama kummiga Tahkos ja oli ka suhteliselt rahul.
Tegemist on karmi aga avatud mustriga kummiga - puhtaks viskamise kohapealt ei anna RR-ga võrreldagi.
Muidugi on tegemist suhteliselt raske ja nadisti veereva kummiga, aga tänavusele Rakverele sobis ta kindlasti.
2004a sõitis Age sama kummiga Tahkos ja oli ka suhteliselt rahul.
Rakveres sõitsin RR2 ga. Toimis hästi ja loopis ka ilusti puhtaks kui kiirus kasvas. Kodus on ka muidu üks Michelin XCR MUD Tubeless, aga alla ei pannud, kuna aimasin, et Rakveres on tegelikult kõva põhi, mida näiteks Haanjas ei ole. Ega ei kahetse kah. Siis oleks pidanud ka ette samasuguse panema.
see rattasõit on viinud kõik mu finantsid ja .....