Kuidas avada missinglinki
Kuidas avada missinglinki
tahan ketiluku lahti teha(KMC missinglink) ,et pesta ketti aga see ei tule lahti! igat pidi olen loksutanud aga ei midagi. 1 mm vaevalt liigub. andke nõu kuidas seda lahti saada
Viimati muutis jussi, 20. 09. 2008. 21:03, muudetud 1 kord.
Re: Kuidas avada missinglinki
Seda tuli veidi näppudega õrnalt (mingi millimeetri võrra) kokku suruda (lapiti) ja siis lahti lükata. Sel mingid sooned nii tehtud, et lihtsalt loksutades ja lükates lahti ei tuleks... (ei taha ju keegi, et sõidu ajal 60 km/h künklikul laskumisel, kui kett hullult hüpleb üles-alla ning vastu raami, see lahti tuleks, ning see missinglink liiva sisse ära kaoks) Ei viitsi keldrisse proovima minna, kuid kuidagi nii ta käis... igaksjuhuks hoiatan, et jõudu ja näpitsaid pole küll vaja... Pigem kannatlikust ja tiba nutti, kui varem pole teinud...jussi kirjutas:ei lähe kül teemasse aga tahan ketiluku lahti teha(KMC missinglink) ,et pesta ketti aga see ei tule lahti! igat pidi olen loksutanud aga ei midagi. 1 mm vaevalt liigub. andke nõu kuidas seda lahti saada
Lähemal vaatlusel selgus et polegi kmc vaid sram hoopis! pakendil oli küll muu tekst aga lahti pole ma ikka seda sunnikut saanud.
Nagu varem juba öeldud - esmalt pigistad Powerlinki kokku (st külgedelt) ja siis peaks lahti tulema.
If everything's under control, you're going too slow!
Kett lõdvaks st eest väiksemale või maha tõsta ja tagant väiksemale. Kiirkinnitus/missinglink/powerlink võimalikult pasast/õlist puhtaks nt hambaharjaga. Ühe käega vajutad kiirkinnituse lülid külgedelt kokku. Teise käega tõmbad vasakut tavalüli kinnituse poole ja kolmanda käega tõmbad parempoolset tavalüli kinnituse poole. Nii ta avanebki. PS. Ole ole kena, ning võta avatari pilt maha, kuna park-tool-i logo ei kanna välja tehniliselt nii nõrku küsijaid.jussi kirjutas:Lähemal vaatlusel selgus et polegi kmc vaid sram hoopis! pakendil oli küll muu tekst aga lahti pole ma ikka seda sunnikut saanud.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
võtsin pildi maha ok teen teie õpetuste järgi veel proovi.
kunagi aegade hämaruses postitas keegi siia foorumisse isegi õpetuse. ehk leiad.