Lampaita ja lampaanaitoja on sitan kanti rajaan vieressä....Kuldar kirjutas:siellä lampaat ei voi laiduntaa...jne.)
Aga vaata seal Munamäest põhjas ühte sinist joont - see näitab miesratsastajate suundumist nn teisele ringile.
Lampaita ja lampaanaitoja on sitan kanti rajaan vieressä....Kuldar kirjutas:siellä lampaat ei voi laiduntaa...jne.)
Muidu toredad poisid, aga metsast ei saa välja kuidagi..Kuldar kirjutas:sjoo om Mesikäpä trass? kopkas päält saja verstasilver kirjutas:kaart
mutta missä miehet ratsastaa?
(siellä lampaat ei voi laiduntaa...jne.)
nüüd saab otse koduõuelt metsa ragistama minna.holden kirjutas: 2. Järvemäe (täpsemalt Põrdasoo)-Villa vahe on täitsa uus asi (Rõuge Racing Team tegi metsa uue singli )
Haanjast idas on sinised nooled. arvan, et need suunavad tagasi veel ühele 50 km paunaleKuldar kirjutas:sjoo om Mesikäpä trass? kopkas päält saja verstasilver kirjutas:kaart
kuule Olts, lepiks jälle nii kokku et:Olts kirjutas:Muidu toredad poisid, aga metsast ei saa välja kuidagi..Kuldar kirjutas:sjoo om Mesikäpä trass? kopkas päält saja verstasilver kirjutas:kaart
OK, aga esiteks pead sa oma tempot korrigeerima ja teiseks, sellel ajal kui sina metsas vilet lased, olen mina juba hotelli sauna basseinis krambis jalgu leotamasKuldar kirjutas:kuule Olts, lepiks jälle nii kokku et:Olts kirjutas:Muidu toredad poisid, aga metsast ei saa välja kuidagi..Kuldar kirjutas: sjoo om Mesikäpä trass? kopkas päält saja versta
kui ma üks kord vilistan, siis ütled mulle kella
kui kaks korda, siis annad juua.
ja lähen umbõ kurjaks kui sa peaks segi ajama...
Sa vist tuled tõega esimest korda....Jaaguar kirjutas:Mitmes kohas hädalisi rajal toidetakse? Mis siis saab, kui minu vana obune lepingu kõige kaugemas nurgas üles ütleb? Kas hädaabi nr ka kaasa antakse???
Jahholden kirjutas:Sa vist tuled tõega esimest korda....
Kuna juhendid ei anna tihtipeale seda ehedat nõu, siis üks lõik eelmise aasta H100 Sportinfo kommentaarist:Jaaguar kirjutas:Jahholden kirjutas:Sa vist tuled tõega esimest korda....
Saame viimases kokku ja ma murran selle tõerai66 kirjutas:Ja mingi jama on selle viimase joogipunktiga. No ei ole seal enam kellegil seda mõnusat jutu ega naljatuju. Näod on meestel, nagu läheks viimasesse lahingusse.
väike kaardikene juttu tehtud uuest lõigust, eile sai lintidega ka märgistatud, Rõuge Racing Teami treeningkeskus Plaani XC Hard Core Track ootab külastajaidsk8erboi kirjutas:nüüd saab otse koduõuelt metsa ragistama minna.holden kirjutas: 2. Järvemäe (täpsemalt Põrdasoo)-Villa vahe on täitsa uus asi (Rõuge Racing Team tegi metsa uue singli )
"Sul ei ole õigusi seda manust alla laadida"Ceesu kirjutas:http://foorum.haanjarattaklubi.ee/downl ... php?id=170
Vaata siis niibrg kirjutas:"Sul ei ole õigusi seda manust alla laadida"Ceesu kirjutas:http://foorum.haanjarattaklubi.ee/downl ... php?id=170
projekti lähtetingimustesse sai sisseviidud nõue et võimalikult palju oleks võimalik läbida ratta seljas, kuid üks jooksukas või ratasselga tõus tuli sisse nn "hoovõtutõus" ja peale ivo-silveri takseeringut veel üks ......Mati kirjutas:Kas sellel jupil mitte-kohalike jaoks sõidetavaid kohti ka on?
Kas sa Ceesuke tead, kui palju nö projektid tegevuse käigus muutuvad.Ceesu kirjutas:projekti lähtetingimustesse sai sisseviidud nõue et võimalikult palju oleks võimalik läbida ratta seljas, kuid üks jooksukas või ratasselga tõus tuli sisse nn "hoovõtutõus" ja peale ivo-silveri takseeringut veel üks ......Mati kirjutas:Kas sellel jupil mitte-kohalike jaoks sõidetavaid kohti ka on?
No tuginedes tänasele, siis minu aeg on ca 8-9h koos joogi-söögipausidega.Raix kirjutas:Mis tempo/ajaga on plaanitud avatud raja sõit?
No mu naine nägi ka ja naeris asja peale. Pole kehva ilma, on vale riietus!makaak2 kirjutas:Mati. sa oled tõeline "sõber". kahjuks nägi seda lörtsi pilti ka mu naine ja sa ei tea mis hakkas!
Mul on üks jope pagaasnikus!Mati kirjutas:No mu naine nägi ka ja naeris asja peale. Pole kehva ilma, on vale riietus!makaak2 kirjutas:Mati. sa oled tõeline "sõber". kahjuks nägi seda lörtsi pilti ka mu naine ja sa ei tea mis hakkas!
Täna õhta vaatan veel kohvipaksu ja kärbsepasa pealt. Mandraaz tuleb ja läheb. Aga alati kui mõelda finishis ootava afterparty peale, siis tuleb päike taas välja.holden kirjutas:...Äkki aitab sest soolapuhumisest või on su mandross juba suurem kui Vällamägi! ...
Tehtud, korduvalt. Aga kuidagi peab ju konkurentide ridu harvendama juba varakult.holden kirjutas:...mine parem trenni ja testi hääd riietust!
No täna alustasin siis TP2-st Plaanil ja kui olin jõudnud ringiga tagasi Plaani Jaanimäele (mäletate küll eelmise aasta teravat tõusunukki), siis tundus, et tagurpidi on rada kohe kordades raskem. TP-st alates läbitud alla 7 km olid ikka piinavad - Villa Jaanimägi (uus tegija), massimõrvar (ma ausõna üritasin sadulas alla tulla, aga ei saand enam tagumikku madalamale, tagaratas tuli vastu), Plaani Külamägi ja siis pikkkkkkk heinamaa tõus Plaani Jaanimäele - see oli raske-raske-raske.Mati kirjutas:Aga asjast. Kuda tagurpidirada tervikuna tundub? Kus on head atrõõvi kohad ?
Tjah, kellele 4.okt, kellele 28.sept - siis nimelt kavas nö avatud rada, mille käigus saan mina tõestada oma võimekust raja läbimisel.Robert kirjutas:Very nice
4. oktoober saab päris karm olema, vähemalt raja kirjelduse järgi
Saab ikka Mõlemad jupid (peal klikkides avanevad suuremad pildid).holden kirjutas:...Edit: profiili ei saa kahjuks lisada ja ka eilset profiili ei saa hetkel vaadata sest HRK server on maas.
Võtan oma nädalatagused sõnad tagasiholden kirjutas:16.09.2008 Täna näiteks puhastasime võsast kurikuulsa massimõrvari (sel aastal küll mõrvab ta valesti laskujaid) ja seal polnd midagi erilist peale ühe väikse kruusase teerööpa, mis tekinud ilmselt vihmaerosiooni tagajärjel. Täiesti sõidetav laskumine, eriti kui valida vasak koridor.
Juhuse hooleks ei saa siin midagi jätta. Käisin seda kruusa täna proovimas .holden kirjutas:Mati kirjutas:Aga asjast. Kuda tagurpidirada tervikuna tundub? Kus on head atrõõvi kohad ?
Papisöödult sai ca 3km mõnuga tirri lastud ja milleks, ikka selleks, et ronida üles Vällamäele (vaadake profiililt seda piitsa). .... siis puhas maanteemeeste rõõm (tervisi Oltsile) - tervelt 8km suure rauaga laksamist ...
Kui Häälimäest puudust tunned, siis mine ja maksa sellele jobule, kes mäe tipu metsaveoga tsiatsungelmaaks on muutnudOlts kirjutas: Häälimäe singlist tunnen puudus ja ka teisi maasikaid just laskumise poolepealt, mis olid spetsiaalselt välja otsitud. Tõusud on tõusud ja nende vastu ei saa(hirmuga mõtlen Plaani Jaanimäe heinamaa tõusule. Sealt ei saanud ju eelmine aasta allagi sõita, sest imes täiega.
...
uhhh
Kõlab nagu poomisega harjutamineholden kirjutas:Nii et palju põnevat on juures, ära põe, küll meeldima hakkab!
Nende mäletamistega on nagu on, mõnel on rajast vaid üksikud pildid meelesrattausklik kirjutas:Kas seal Massimõrvari all mingit lenksu-lennu kraavi ees ei ole? Minu mäletamist mööda tuli eelmine aasta kõigepealt kraavijõnksust läbi minna, et siis ronimine ette võtta.
Ilmselt ei muutu nõlva nurk ei ilmast ega enne mind laskuvate ratturite arvust ega laskumise stiilist? Või mis asjatundjad arvavad?
minuarust võiks kunagi isiklikult kutsuda ka Tahko "segase" Fanny ... Haanja150-le, siis oleks tore vaadata, et ka naisterahvas segaste hulgas ja ta paneks nii mõnelegi särgi püksiMati kirjutas:STARDIKAS
See ei saa ju ometi eesmärkide hulgas olla. Muidu sport ei võidagi....marion kirjutas:...ja ta paneks nii mõnelegi särgi püksi
sport võidab nagunii, aga kas sa arvad, et H100-l esimesed ei võistlegi?Jaaguar kirjutas:See ei saa ju ometi eesmärkide hulgas olla. Muidu sport ei võidagi....marion kirjutas:...ja ta paneks nii mõnelegi särgi püksi
Marion, ma kutsusin! Andsin talle ka eelmise aasta H100 video ja ütlesin, et me väga loodame, et ta sel sügisel Haanjasse tuleb!marion kirjutas:minuarust võiks kunagi isiklikult kutsuda ka Tahko "segase" Fanny ... Haanja150-le, siis oleks tore vaadata, et ka naisterahvas segaste hulgas ja ta paneks nii mõnelegi särgi püksiMati kirjutas:STARDIKAS
Vahva, väga tubli ehk millalgi tuleb kahholden kirjutas:Marion, ma kutsusin! Andsin talle ka eelmise aasta H100 video ja ütlesin, et me väga loodame, et ta sel sügisel Haanjasse tuleb!marion kirjutas:minuarust võiks kunagi isiklikult kutsuda ka Tahko "segase" Fanny ... Haanja150-le, siis oleks tore vaadata, et ka naisterahvas segaste hulgas ja ta paneks nii mõnelegi särgi püksiMati kirjutas:STARDIKAS
Loodame järgmine aasta edasi!
On olnud juhuseid, kus jääb küll kahtlane mulje, et käib lihtsalt üks hull ärapanemine e sporti polnud vist rajalgi....seepärast ma natuke kardanmarion kirjutas:sport võidab nagunii, aga kas sa arvad, et H100-l esimesed ei võistlegi?