Võimalikud sõidu/võistlusrajad Tallinnas?

Tead head ja huvitavat rada või sõidukohta. Jaga ka teistega.
Vasta
Kasutaja avatar
Andrus K
Rattur

Postitus Postitas Andrus K » 29. 07. 2003. 14:53

Alvaro kirjutas:Kadaka tee autoturu ja Paldiski mnt vaheline tühermaa. Mõnesid seltsimehi olen sinna sõitma vedanud, paljudele veel tundmatu kant. Klaasikillud on seal üks jama. Samas on see maastik nii eripärane, et mujalt sarnaseid kohti ei leia. Tõuse kah eriti pole :(
hehee. See on ju endine Astangu sõjaväosa, kus peaklindi sees 100+ meetri pikkused raketizahtid ja muud huvitavat. Paar avastamis-jooksuretke olen sinna korraldanud, rattaga pole veel juhtunud.

Mis puutub tulevastesse kolmapäevakutesse, siis järgmise (4. etapi) tahab jälle porter korralda. Ilmselt. Seda siis saku metsas või pähklimäel. Selgub lähiajal.

Ülejärgmine (5. etapp) võiks aga taas tallinna piiridesse jääda. Minu üks unistusi on, et kui suudaks endale ja kaaslinnlastele tõestada, et igas linnajaos on vähemalt üks mtb rada, kus võistlust korralda. Võtaks järgmisena sihikule põhja-tallinna ja kui leiaks midagi mis pole stroomi mets, siis oleks "ülikõva" :shock:

Samas on ka kõik muud ettepanekud endiselt oodatud.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!

Kasutaja avatar
Jens
Testisõitja

Postitus Postitas Jens » 29. 07. 2003. 15:01

Andrus K kirjutas:Ülejärgmine (5. etapp) võiks aga taas tallinna piiridesse jääda. Minu üks unistusi on, et kui suudaks endale ja kaaslinnlastele tõestada, et igas linnajaos on vähemalt üks mtb rada, kus võistlust korralda. Võtaks järgmisena sihikule põhja-tallinna ja kui leiaks midagi mis pole stroomi mets, siis oleks "ülikõva" :shock:.
Koplis on kunagi olnud seal taga lõpus mingis pargis üks sõit, väga bro oli. Ja ise olen vaadanud seda kanti mis jääb liinide juurde ja sinna paremale TTY ja trammidepoo ja mere vahele.

Läheks millalgi kambaga vaatama? Üksi vist pole sinna asja :)
velo.clubbers.ee

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Postitus Postitas UrmasL » 29. 07. 2003. 15:12

Kellele kruusal kihutamine meeldib siis väga äge on selleks Paljassaare poolsaar. Olen seal korra käinud ja väga lahe koht oli. Lähenema peaks sealsetele radadele Katariina kai kandist. Välja peab samuti sealt tulema, sest teisel pool poolsaart satud veepuhastusjaama territooriumile, mis tookord lukus oli....

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 29. 07. 2003. 15:46

Oli ju korra põgusalt juttu ka võimalikust asfaldi etapist. Kõik mtb-dega loomulikult. Päris hea variant selleks minu arust Vana-Tartu mnt algus (samas on toimunud teisipäevakute I etapp, aca 11 km).
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

maanus
Rattur

Postitus Postitas maanus » 29. 07. 2003. 16:25

Selgita tiba lähemalt kus see koht on, mul mnt (vähemalt võistluste) koha pealt tühi koht.

Kasutaja avatar
Corrosion
Rattur

Postitus Postitas Corrosion » 29. 07. 2003. 16:40

üks ea asfaldi ring on Jüris, selline 5 km ring. saaks kohe mitu tk neid teha.
No Pain No Gain

Vasta

Mine “Rajad ja ringid”