Munamäe Mäkketõus 08
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Munamäe Mäkketõus 08
3 oktoobril, 19:00 Suurel Munamäel, H100 eelõhtul, osal H100 rajast, toimub järjekordne "MTB Mäkketõus".
Täpsem info http://www.haanjarattaklubi.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
Üritus on tasuta.
Täpsem info http://www.haanjarattaklubi.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
Üritus on tasuta.
There are no races, only countries of people Chuck Norris has beaten different shades of black and blue.
Re: Munamäe Mäkketõus 08
Tegelt lastakse peale ka laste kolmerattalisega. Võib tulla millega tahate. Järjestus pannakse paika MTB-s.
There are no races, only countries of people Chuck Norris has beaten different shades of black and blue.
-
- Rattur
Kas korraldaja lubaks järgmisel aastal sõita ka väiksema kui 26'' rattaga? Mul tüdruk käib rattatrennis ja tahaks kah hirmsasti H100 kaasa lüüa. Põhidistantsil on vanusepiirang aga paistab, et mäkketõusul mitte. Oleks ju hea kunagi oma lapselastele öelda, et alates 10 eluaastast olen osalenud H100 võistlusel.
Ühel päeval kutsutakse mind poodiumile!
Eks me kutsume juhatuse kokku ja arutame seda asja kuni kella 3 ni.rattausklik kirjutas:Kas korraldaja lubaks järgmisel aastal sõita ka väiksema kui 26'' rattaga? Mul tüdruk käib rattatrennis ja tahaks kah hirmsasti H100 kaasa lüüa. Põhidistantsil on vanusepiirang aga paistab, et mäkketõusul mitte. Oleks ju hea kunagi oma lapselastele öelda, et alates 10 eluaastast olen osalenud H100 võistlusel.
- vigurivänt
- Rattur
Minu 10 a tütar oli juba mullu stardis ja oleks ka sel korral kohal olnud, kui poleks laupäeval pidanud rullsuusavõistlusele minema. Ka siis tegelikult oli kasutusel 24 tolline ratas, aga sellele ei pööratud tähelepanu. See 26 on seal pigem selleks, et mingid piirid paigas oleks. Ma ise olen pooldanud rattaklassi vabaks laskmist, siis pole vahet kas sõidad ulmekerge MNT-ga või Rootsi sõjaväe vokiga. Minu selle aastane tulemus näitab, et pole vahet, oma 8 kilose MNT rattaga pole saanud selle aja lähedalegi, mis võistlustel kirja läks. Muide, kes ei tea, siis sõitsin tütre S suurus Merida HFS-ga, millel oli Merida oma carbooniumkahvel ja üsna tavalised jooksud. Gripshift käiguvahetus toimis lõpuni, kuigi üleval avastasin, et lenks käib ringi. Ühesõnaga, tüdruk saab kindlasti sõita, selle pärast ära üldse põe.rattausklik kirjutas:Kas korraldaja lubaks järgmisel aastal sõita ka väiksema kui 26'' rattaga? Mul tüdruk käib rattatrennis ja tahaks kah hirmsasti H100 kaasa lüüa. Põhidistantsil on vanusepiirang aga paistab, et mäkketõusul mitte. Oleks ju hea kunagi oma lapselastele öelda, et alates 10 eluaastast olen osalenud H100 võistlusel.
Tark ei torma!