Rattatugi
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Rattatugi
Tere,
Vaja on abinõud ratta püstihoidmiseks koduse hoolduse käigus (nii et tagumine ratas oleks paari cm võrra õhus). Mõningates rattapoodides seisavad rattad selliste jalaga harkide peal.
Kes teab kust sellise abinõu võiks saada ?
sven
Vaja on abinõud ratta püstihoidmiseks koduse hoolduse käigus (nii et tagumine ratas oleks paari cm võrra õhus). Mõningates rattapoodides seisavad rattad selliste jalaga harkide peal.
Kes teab kust sellise abinõu võiks saada ?
sven
There are seldom technological solutions to behavioral problems.
Lauri kirjutas:Kui meistrimees oled, siis teed ise ka valmis...aga kui sinu pea nii hästi ei lõika siis.. Endal oleks ka seda pukki vaja, aga seni pole aega olnud meisterdama hakata.
Praegu ikka rohkem outsorcing moes. Ise teeks võib-olla paari päeva pingelise tööga ära ka (kui riistad leian - kodus pole näiteks keevitust). Selle õppisin juba eesti aja alguses ära et telekat ei maksa ise parandada. 4 aasta TTyd, kuid telekaparandamise praktikata jõudsin paari tunniga vigase plokini. Lõpuks tuli ikka parandaja kes kolvi rullikeeratud ajalehele soojenema pani, tatiga sõrmeotsa märjaks tegi ja teleka ära parandas.
Seega head vihjed puki hankimisel abiks.
There are seldom technological solutions to behavioral problems.
Ise viksisin maha sellise:
http://www.velosport.fi/html/Buzzi/index.html
sellelt lehelt art. 50.
Õigemini siis tehti mulle sellised, pulbervärvitud ja puha, maksin 150 ekr. 3tk. eest.
sellelt lehelt art. 50.
Õigemini siis tehti mulle sellised, pulbervärvitud ja puha, maksin 150 ekr. 3tk. eest.
seal vist tagajooks toetub sellele raamile? parem oleks selline kus tagajooks on ikka õhus, et pisiremondi puhul saaks ka vänta keerutada.tavaline jobu kirjutas:Ise viksisin maha sellise:
sellelt lehelt art. 50.
Need sai tehtud lihtsalt statsionaarse rattahoidja asemel, esiratta jaoks. Ma nimelt ei kannata, kui rattad seisavad üksteise otsas või riiuli ja seina najal ning ühel hetkel "pääsevad liikvele". Kraabitud ja räsitud rattal võiks igal kriimul olla ikka taust ehk siis lugu, kuidas see saadi, aga mitte näitama omaniku üleolevat-loopivat suhtumist.
Aga nokitsemise ja muidu lakkumise jaoks on mul konsool, kuhu ratas kinnitub sadulapostist.
Aga nokitsemise ja muidu lakkumise jaoks on mul konsool, kuhu ratas kinnitub sadulapostist.
Re: Rattatugi
Kisuks vana teema üles. Omab keegi värskemat infot, kust sellist jubinat (soovitavalt Tartust) osta saaks või on kellelgi mõni üle? Tartu Ehituse ABC-s ei oldud kuuldudki sellest ja ehitus servicest teati rääkida, et kunagi olla olnud, aga enam pole tükk aega nähtud ja ei olevat tulemas ka.
Tahan ka ! Asun Rakveres. Kellel on infot on see igati Tere Tulnud!
Kui ma ei eksi, siis Tallinnas Veloplus müüb neid 300+ kr/tk, neil peaks igalpool edasimüüjaid olema, saavad saata ehk.
disain: 15 min (Ze terasprofiilid + pulbervärv + kaitseteip)
valmistamine: 47 min
kasutamine: Pariisi 24h
Tegemist siis hoidjaga kahele rattale (rattad toetuvad konksudele tagahargiga).
Kui saate suurema grupi kokku, siis võin neid ühe-ratta-hoidjaid teile valmistada...
valmistamine: 47 min
kasutamine: Pariisi 24h
Tegemist siis hoidjaga kahele rattale (rattad toetuvad konksudele tagahargiga).
Kui saate suurema grupi kokku, siis võin neid ühe-ratta-hoidjaid teile valmistada...
Veloplussist sain enda omad, maksid eelmine aasta raudselt vähem kui 300eek/tk, kaks kokku ehk oli nii palju...
Kui ma mõni nädal tagasi küsisin, siis oli Velospetsis olemas Tartus- asub Riia 130 politseimaja kõrval. Hinda ei mäleta, oli vist ~300 tuuri.
Kui veel kellelgi vaja saame ehk kaubale
-
- Rattur
Mul oleks vaja ühe ratta hoidjat. Asun ise Pärnus, aga pühap (17.08.08) tulen Rakkesse sõitmaroll kirjutas:Kui veel kellelgi vaja saame ehk kaubale
Lasin ka omale valmistada, rahul
"Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride"