Aerozine mtb cranckset
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Aerozine mtb cranckset
Värv lõbus. Kaal kah ei tapa.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Re: Aerozine mtb cranckset
http://www.aerozinebike.com/
Kui mälu ei peta siis Truvativi taustaga kutid. Mis peaks ühtteist kraami toimivuse kohta ütlema.
Kui mälu ei peta siis Truvativi taustaga kutid. Mis peaks ühtteist kraami toimivuse kohta ütlema.
Ehk siis teisisõnu - ei toimi.Villem T kirjutas:http://www.aerozinebike.com/
teem....juba kolmandast postitusest alates läheb teema käest! Tegelikult on nii, et toimivuse paneme paika sellega, mis hammakad seal peal on! Kui paneme XTR'ile truva hammakad, siis ei toimi ka XTR-i vänt absull!
Teemasse - limpsisin ise neid väntasid ja kuldsed oleks ju täitsa buenod. Hinda ei ole kah nende eest palju küsitud...
http://superstar.tibolts.co.uk/index.php?cPath=30
Teemasse - limpsisin ise neid väntasid ja kuldsed oleks ju täitsa buenod. Hinda ei ole kah nende eest palju küsitud...
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Krt velokas, selle peale ma ise ei tulnudki. Tänan. Kohe näha, et oma ala spetsialist.veloman32 kirjutas: Tegelikult on nii, et toimivuse paneme paika sellega, mis hammakad seal peal on! Kui paneme XTR'ile truva hammakad, siis ei toimi ka XTR-i vänt absull!
Ära krt ... täitsa toimib!AndreK kirjutas:Ehk siis teisisõnu - ei toimi.Villem T kirjutas:http://www.aerozinebike.com/ Kui mälu ei peta siis Truvativi taustaga kutid. Mis peaks ühtteist kraami toimivuse kohta ütlema.
Mind huvitaks hoopis kuda see värviline ollus seal kasutusele vastu peab. Nõme kui peale teatud kasutusaega on asi nagu kirju koer.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
skf laagrid??? Ei tea mis laiusega. Kas 6 või 7mm?
see rattasõit on viinud kõik mu finantsid ja .....
mul toimib Truva juba aastast 2002, ühel vändal juba 2 ringi hammakaid läbi sõidetud. ei mingit vahetuse ega chainsucki teemat.AndreK kirjutas: Ehk siis teisisõnu - ei toimi.
Ma arvan, et see on paljuski kinni konkreetses mudelis.erikr kirjutas:mul toimib Truva juba aastast 2002, ühel vändal juba 2 ringi hammakaid läbi sõidetud. ei mingit vahetuse ega chainsucki teemat.AndreK kirjutas: Ehk siis teisisõnu - ei toimi.
Minu kunagine Truvativ Stylo Team vänt keris ennast 2 x võistluse ajal ise lahti.
Minu eelmise Truvativ Noiri keskjooks pidas vastu 1000 km, mille lõpus saabus väga kiiresti umbes 1 mm suurune loks.
Hammakate kohta ei ole mul midagi negatiivset öelda.
Võibolla sattusid mulle lihtsalt õnnetud eksemplarid.
Seda lahtikerimist olen ma ka mujalt kuulnud. Meie üks klubilane katkestas H100 esimesel kilomeetril kui vänt jala küljes oli. Jutt siis Stylo kohta ja natuke OT. SorryAndreK kirjutas:Ma arvan, et see on paljuski kinni konkreetses mudelis.erikr kirjutas:mul toimib Truva juba aastast 2002, ühel vändal juba 2 ringi hammakaid läbi sõidetud. ei mingit vahetuse ega chainsucki teemat.AndreK kirjutas: Ehk siis teisisõnu - ei toimi.
Minu kunagine Truvativ Stylo Team vänt keris ennast 2 x võistluse ajal ise lahti.
Minu eelmise Truvativ Noiri keskjooks pidas vastu 1000 km, mille lõpus saabus väga kiiresti umbes 1 mm suurune loks.
Hammakate kohta ei ole mul midagi negatiivset öelda.
Võibolla sattusid mulle lihtsalt õnnetud eksemplarid.
see rattasõit on viinud kõik mu finantsid ja .....
Oli ka mul FireX'ga alguses see probleem. Asi oli tegelikult simpel. Mutter vaja lihtsalt korralikult ja tugevalt kinni keerata. Pika jõuõlaga kuuskant abiks. No probleemo absoluuto!! Ise panin millalgi hiljem veel igaks petteks keermeliimi ka vahele.Olts kirjutas:...Seda lahtikerimist olen ma ka mujalt kuulnud. Meie üks klubilane katkestas H100 esimesel kilomeetril kui vänt jala küljes oli. Jutt siis Stylo kohta ja natuke OT. Sorry
Nii, et ärge nüüd sellise kaudse finessi pärast Aerozine kraamile kohe selga pöörake.
velo clubbers
veloman32 kirjutas:
Teemasse - limpsisin ise neid väntasid ja kuldsed oleks ju täitsa buenod...
Velokas, ole värvusega kuldne siin foorumis hästi ettevaatlik. Meil siin lihtsad maapoisid, kellele kuldne seostub Kadrioru barokk lossiga ja Toompea vene kiriku kuldse sibulaga st orjarahvale mõjub kuld ja kard nigu punane rätt härjale. Meil peab rattal kõik olema must-valge ja ei mingit eputamist. Hädapärast kannatame ka punase ära. Ülejäänud värvipalett on out.Mati kirjutas:Mind huvitaks hoopis kuda see värviline ollus seal kasutusele vastu peab. Nõme kui peale teatud kasutusaega on asi nagu kirju koer.
Tagasi teemasse., et kuda oksiidikiht ja hammakad kestavad. Siin pilt, kus nad on 2600km sõitnud:
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Kus juures vasak vända kinnitus on samasugune nagu Shimano XT väntadel!!!
Ma olen Aerozine meestega rääkinud. Truvativi tausta kohta kahjuks ei oska öelda. Aerozine loob hetkel omale Euroopa esindust ja kui nad lähinädalatel selle püsti on pannud, siis ilmselt saab nende tooteid edaspidi ka siit osta.
Mis puutub Truvativi, siis ise kasutan Noiri teist hooaega. Alguses oli probleeme, kippus mingi kahtlane loks sisse tulema. Peale põhjalikku lahtivõtmist ja kokkupanemist töötab probleemideta. Noiri potentsiaalsetel ostjatel tasuks teada, et vända pingutamiseks on vaja ülisuurt kuuskanti. Kui ma ei eksi, oli nr 18. Sellist ei pruugi olla paljudel mehhaanikutel.
Mis puutub hammakatesse, siis neile pole midagi ette heita. Keskjooksu laagrid on ka veel originaalid all, sõidetud ca 4k km.
Mis puutub Truvativi, siis ise kasutan Noiri teist hooaega. Alguses oli probleeme, kippus mingi kahtlane loks sisse tulema. Peale põhjalikku lahtivõtmist ja kokkupanemist töötab probleemideta. Noiri potentsiaalsetel ostjatel tasuks teada, et vända pingutamiseks on vaja ülisuurt kuuskanti. Kui ma ei eksi, oli nr 18. Sellist ei pruugi olla paljudel mehhaanikutel.
Mis puutub hammakatesse, siis neile pole midagi ette heita. Keskjooksu laagrid on ka veel originaalid all, sõidetud ca 4k km.
Näppisin võrdlesin mtb 2009 cränki FX ja SL. Et hind saksas SL-il ca 40-50€ kõrgem FX-st, siis
vaatasin, et mis erinevused selle tekitavad:
FX-il võll teras, SL-il alumiinium
FX-il vasak vänt puuakse kinni analoogselt shimanole külje pealt, aga vaid ühe poldiga, SL vasak vänt kinnitub nagu octalink või ISIS st otsapoldiga.
FX-l hammakad on stantsitud teras, SL-il freesitud Al
FX-l hammaka kinnituspoldid teras, SL-il alu.
FX-l vända pinnatöötlus matt oksiid, SL.il on kõrgläige.
FX-il laagrid noname, SL-il SKF
Kaalud samad, nagu kodukal.
vaatasin, et mis erinevused selle tekitavad:
FX-il võll teras, SL-il alumiinium
FX-il vasak vänt puuakse kinni analoogselt shimanole külje pealt, aga vaid ühe poldiga, SL vasak vänt kinnitub nagu octalink või ISIS st otsapoldiga.
FX-l hammakad on stantsitud teras, SL-il freesitud Al
FX-l hammaka kinnituspoldid teras, SL-il alu.
FX-l vända pinnatöötlus matt oksiid, SL.il on kõrgläige.
FX-il laagrid noname, SL-il SKF
Kaalud samad, nagu kodukal.
ilusti tootja lubatud 735g (+-10g) piirides.mart kirjutas: Kaalud samad, nagu kodukal.
kogu kompott käis kaalu peal (s.h. BB set+3 spacerit)
X-12 SL punane (anodeeritud) 730g
X-12 SL white edition (värvitud) 754g
24 grammine trendiklimp tuleb vaikides alla neelata.
Gravity is a Bitch
Üks tegelane oli kaalujälgimisel sama dilemma ees, et kui valida SL kaetud carbonriidega või eksklusiivvärviga, siis tulid grammid otsa kolinaga. Seetõttu tegi SL must anodeeritud valiku. Kole on see kaalunälgija elu.Kuldar kirjutas:ilusti tootja lubatud 735g (+-10g) piirides.mart kirjutas: Kaalud samad, nagu kodukal.
kogu kompott käis kaalu peal (s.h. BB set+3 spacerit)
X-12 SL punane (anodeeritud) 730g
X-12 SL white edition (värvitud) 754g
24 grammine trendiklimp tuleb vaikides alla neelata.
Konkreetsel juhul: vaheta originaal alu spacerid shima/raceface plastspaceritega. Hammaka kinnituspoldid ehkki alust, on raskemad, kui FRM-i omad. BB padruni Al ümbris vaheta shimano vms plast ümbrisega. Tiba ümbertõstmist ja saad kogukaalu alla 740g
Kokkupanekul vaata, et pedaalikinnitused vasak-parem õigesti paned (vaevalt et sinusugune vana mehaanik eksiks, aga ikkagi, kuna nondel jublakatel puudub Left-Right tähistus)
Edit: hoolikamal vaatlusel ilmnes, et jublakatel on siiski L ja R sissekraabitud.
Viimati muutis mart, 13. 02. 2009. 10:53, kokku muudetud 2 korda .
Kui pedaalidel olevat L/R märgistust jälgida, siis vaevalt õnnestub mehaanikul keere vale nublakaga klappima saada, olgu ta noor või vana.mart kirjutas:Kokkupanekul vaata, et pedaalikinnitused vasak-parem õigesti paned (vaevalt et sinusugune vana mehaanik eksiks, aga ikkagi, kuna nondel jublakatel puudub Left-Right tähistus)
Kaal ilma keskjooksu padrunita without BB.
Tehasekonfis X12-SL-12 > 644 g
Tehasekonfis X12-FX > 705 g
Customized X12-FX > 684 g
asendatud: Tiso Al hammakapoldid, Tiso Al CNC vända otsapolt, hammakad asendatud 46h stronglight, 36h TA, 26h TA
X12-SL-12 lahtivõetuna + keraamiline BB kaalutud
http://www.dhbrasil.com.br/forum/lofive ... 20766.html
Tehasekonfis X12-SL-12 > 644 g
Tehasekonfis X12-FX > 705 g
Customized X12-FX > 684 g
asendatud: Tiso Al hammakapoldid, Tiso Al CNC vända otsapolt, hammakad asendatud 46h stronglight, 36h TA, 26h TA
X12-SL-12 lahtivõetuna + keraamiline BB kaalutud
http://www.dhbrasil.com.br/forum/lofive ... 20766.html