Specialized 09
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Specialized 09
trc. Performance, it's the name of the game!
16 lk värvipilte ja null uut infot. Krt ajast on kahju, et seda pdf-i avasin. Lisaks on seal puudu muu nodi, kiivrid, pudelihoidjad jms.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
mart kirjutas:16 lk värvipilte ja null uut infot. Krt ajast on kahju, et seda pdf-i avasin. Lisaks on seal puudu muu nodi, kiivrid, pudelihoidjad jms.
vabandan siiralt et su aega raiskasin. saan seda kuidagi heastada?
S'i Sneak Previewd on aastaid sellised olnud. Põhjapanevad kataloogid reeglina tulevad sept-okt. ja ka seal on veel smallscript ikkagi, et tootja jätab omale õiguse muuta spetsifikatsioone eelnevalt hoiatamata.
trc. Performance, it's the name of the game!
Selleks ei ole tõesti vaja aega raisata taunlõudimiseks, et aduda, kui hää see kraam kõik on. Puhas kuld noh!
Treeni vähe, aga kvaliteetselt!
http://www.ccrotamobilis.ee
2010 Epic
You see this Epic frame that the guy in the black polo shirt is holding? It’s a perfect example: the frame is actually a plastic, three-dimensional model that the engineers “printed” using a 3-D printer.
You see this Epic frame that the guy in the black polo shirt is holding? It’s a perfect example: the frame is actually a plastic, three-dimensional model that the engineers “printed” using a 3-D printer.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
kellegil ZZK numbrit on? eestlastele pidi seal soodustus olema. tahaks ka juba täpselt seda sama raami. pakun et alla 200 gr on.mart kirjutas:the frame is actually a plastic, three-dimensional model that the engineers “printed” using a 3-D printer[/img]
-
- Rattur
juba mõtlesin ümber. ostan ainult printeri.raamimurdja kirjutas:et riputad seinale?
Offtopicut natukene, aga käisin nädal tagasi tootjatele mõeldud seminaril ja seal näidati nii sellise mudeli joonistamist, kui ka valmis "prinditud" näidiseid. Eestis pidi vaid kaks neid printereid olema ja teevad vaid 30cm mõõtega asju. Hind pool milli. Ja pealispind krobeline ja materjalide valik olematu.
Ma usun, et sellise mudeli tegemise printer on vähemalt 10 korda kallim. Tulemus - magnifico......
Ma usun, et sellise mudeli tegemise printer on vähemalt 10 korda kallim. Tulemus - magnifico......
Treeni vähe, aga kvaliteetselt!
A palju sa maksid show eest?Alvaro kirjutas:Offtopicut natukene, aga käisin nädal tagasi tootjatele mõeldud seminaril ...
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
3D printer kõlab nagu Laserjet'i ja tauno kangro liit.....mart kirjutas:...is “printed” using a 3-D printer...
Sry for OT, aga eisssaaand mitte vaiki olla. Niikaua kui oma käega ei katsu, ei saa aru, kuidas saab kolmemõõtmeliselt printida.
PS, säänsest raamist (metallist või süsinikust) olen küll huvitet! Ja kuidas veel!!!
Loe ja vaata!holden kirjutas:...Niikaua kui oma käega ei katsu, ei saa aru, kuidas saab kolmemõõtmeliselt printida. ...mart kirjutas:...is “printed” using a 3-D printer...
velo clubbers
Pigem on see mõnel juhul nagu tindiprinteri ja pritskrohvimasina liit, mis objekti kiht kihi järel kokku voolib. Või mõnel juhul nagu 3D frees (sel juhul pole ta tegelikult muidugi "printer" ja värvima pead ise).holden kirjutas:3D printer kõlab nagu Laserjet'i ja tauno kangro liit.....
Tjah, ilus kast teine, aga kes seal sees on? Kas Jürgen Veber?
Kui ainult kätega katsuda saaaaks!!!! (Singer Vinger, tead ju küll)
Kas keegi suudab eristada pritskrohvimasina ja tauno kangro taieseid?Villem T kirjutas:Pigem on see mõnel juhul nagu tindiprinteri ja pritskrohvimasina liit.holden kirjutas:3D printer kõlab nagu Laserjet'i ja tauno kangro liit.....
huvitav, kas minu kaalu puhul ongi alu/carbonit tarvis? äkki piisab ainult väljaprindist?Mati kirjutas:vaata!
õige raam on vist odavam osta kui see väljaprint.marion kirjutas: huvitav, kas minu kaalu puhul ongi alu/carbonit tarvis? äkki piisab ainult väljaprindist?