nerd04 kirjutas:ok, julguse kokku võttes selgus mõõtes, et vaba ruumi on max 14 mm uue rummu ja raami vahel. Paanikaosakond täitis plaani. Keegi pole sündinud joonlaud käes.
Niiet vast mikropragusid ei teki.
To Mart: kui enne oli Nexus 8, siis nüüd on Spectro 5. Kas Nexuse mõõdud on arvestatud koos trummelpiduriga? Spectro viiel on nn jalgpidur, st trummelpiduri osa puudub (on ka selle võrra kergem). Tegelt saigi ratas hulka kergem Spectroga.
Ma pole hiromant, kes kõiki foorumlaste rattamõõte teab, opereerisin sinu algandmetega.
Paanikaosakonda poleks tekkinud, kui oleks viitsitud/suvatsetud teema algatamisel kirja panna, mis mudeli mille vastu vahetati. Seetõttu ka vastamine umbkaudne ja veniv. Ma poleks hakand kõiki numbreid sulle ette laduma, kui oleks kohe teadnud, et shimano Nexus 8 speed drum brake on downgradetud sram spectro 5 speed coaster brake vastu .
Kui minna ümber- ja väljavahetamise teed, siis ilma joonlauata ja nihikuta pole mõtet susserdada.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.