Smica
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Smica
Tegu taivani Post Moderne tippmudelitega. Smica sadulaposte ja stemme võib tiba kallimalt osta ka XTX või PRO nimega.
Huvi pärast kaalusin ära Smica Pro OS 100 mm stemmi - 114 gr. Kusjuures poldid on terasest, mitte titaanist nagu paljudel sarnase kaaluga stemmidel.
Polügoonikatsed pole veel toimunud, varsti selgub, kas stem on läbipainduv, nagu siin kirjutatakse:
http://www.bikeradar.com/gear/category/ ... stem-24378" onclick="window.open(this.href);return false;
Huvi pärast kaalusin ära Smica Pro OS 100 mm stemmi - 114 gr. Kusjuures poldid on terasest, mitte titaanist nagu paljudel sarnase kaaluga stemmidel.
Polügoonikatsed pole veel toimunud, varsti selgub, kas stem on läbipainduv, nagu siin kirjutatakse:
http://www.bikeradar.com/gear/category/ ... stem-24378" onclick="window.open(this.href);return false;
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Re: Smica
Vedelad stemmid ja poldivahetused paari grammi raseerimiseks - Mart sul on ohtliku kaalujälgimistõve tunnused. Proovi seda ravida mõnekümne kilomeetri tehnilise singliga iga nädal 3-4 nädalat järjest, äkki pole veel krooniline.
Aitäh retsepti eest, aga see mu haigust ei ravi, kontrollitud. Alles eile pimedas lihvisin kiivritulega harku singleid ca 1,5h.Villem T kirjutas:Vedelad stemmid ja poldivahetused paari grammi raseerimiseks - Mart sul on ohtliku kaalujälgimistõve tunnused. Proovi seda ravida mõnekümne kilomeetri tehnilise singliga iga nädal 3-4 nädalat järjest, äkki pole veel krooniline.
See nälgimise sündroom süveneb seetõttu, et vaba finantsi ja aega hakkab sügisel üle jääma - ära on kadunud kulutused (osavõtutasu, ööbimine, bensiin) võistlustele ja kolmapäevakutele.
Praeguse pimeduse kaamosega võitlemiseks sobivad mulle sätendavad pisividinad imehästi.
Nii ma siis istun jupikuhja kõrval ja lakun ja kaalun neid:
spessu carbon sarved 122gr - jube rasked, peab vist titaan poldid sebima terase asemel
ashima 160mm rootorid 83gr - tubli ashima. kaal täpselt see, mis su kodukal aaga teraskinnituspoldid kaaluvad terve tonni
Controltech scandium lenks OS 143gr - krt kodukas valetas et 123gr
kuldsed titaan poldid pidurisadulatele - kokku 4gr kergemad, pole paha
kuldsed alu kcnc tagalitrid kokku 20gr - kodukas valetab, et 18gr. kaaluvõit null, Tacx keraamilised samas kaalus.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
see või?mart kirjutas: ashima 160mm rootorid 83gr - tubli ashima. kaal täpselt see, mis su kodukal aaga teraskinnituspoldid kaaluvad terve tonni
http://www.light-bikes.de/website/new/w ... cf4753.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Gravity is a Bitch
Stemmi nüüd piisavalt välitingimustes väntsutatud, paindumist ei tähelda. Poldid asendatud titaaniga, lõplik kaal 110gr - pole paha. Projekt jätkub lenksuga, controltech lenks asendub alu-carboniga - kaalutud 125 gr. Et kaalunälgimist süvendada, sai muudetud sarve valikut - spessu carbonsarved (118gr koos Ti poltidega) asenduvad kaalutud 51 gr Ti poltidega alusarvedega. Et Velokat vihastada , siis sarved ja poldid sai sebitud kuldsed. Et sarved lenksu ei rikuks, siis lenksuotstesse sai löödud syntace Al otsikud, mis lühendatud 20mm-ni. Otsikute kaal sai olema 11+11gr.mart kirjutas: Huvi pärast kaalusin ära Smica Pro OS 100 mm stemmi - 114 gr. Kusjuures poldid on terasest, mitte titaanist nagu paljudel sarnase kaaluga stemmidel.
Polügoonikatsed pole veel toimunud, varsti selgub, kas stem on läbipainduv;
Kas sa opi peale pole mõelnud - et lõikaks välja pimesoole ja ühe neeru - mõni gramm jälle nigu maast leitudmetslane kirjutas:mina käin enne sõitu sital ja kahe pudeli asemel võtan ühe kaasa aitab ka
Täpsemalt palun.mart kirjutas:... controltech lenks asendub alu-carboniga - kaalutud 125 gr ...
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Taiwani toodang, nimi tundmatu.Mati kirjutas:Täpsemalt palun.mart kirjutas:... controltech lenks asendub alu-carboniga - kaalutud 125 gr ...
http://julmtb.com//composants_legers/Ci ... C00967.JPG
Ja veel, kohe-kohe lisandub carbon sadulapost 31,6x400mm kaalutud 199gr.
Esseed ei tule. Tuleb lühikomm. Olles kasutanud 2 hooaega alu-carbon stemi ja lenksu ei oska midagi halba kosta - jäik kraam. Kergete alujuppide puhul olen täheldanud pehmust. NAD väidavad, et alu-carboni puhul ühendatakse alu suurem vastupidavus (nt laksu puhul) ja carboni kergus ja jäikus. Mina ei tea kas ja mis mõjub. Minu valik baseerus alu (näiliselt?) kõrgemal turvalisusel ning karboni jäikusel ja välimusel. Kui asjade kaal ka veel nii alla saadud kui Mart näitas, siis jään mina selle "sulami" juurde.Villem T kirjutas:Hea meelega loeks esseed teemal "alu-carbon komponendid - kas samm edasi või mõttetu kosmeetika?"
velo clubbers