ratta valik
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
ratta valik
Tere,
kuna pole ise väga rattaspetsialist, siis tahaks küsida, kui rattal on sellised parameetrid, kas on ka siis hea sõiduvahend.
Kuna ise olen 187 pikk siis kas 19,5 mõõtu raam oleks sobilik.
Raam: Kellys Spider 19,5 (08)
Amort: Marzocchi MZ 120mm
Pidurid: Hayes Sole (õlipidurid)
Jooksud: rummud: Shimano M525 - pöiad: Alexrims TD20
Vändad: Shimano M440
Tagavahetaja: XT
Esivahetaja: Alivio
Shifterid: XT
Stem/lenks: XM Pro/Specialized alloy
Sarved: Uno
Sadul: XM TFS
Kummid: Maxxis Crossmark
kuna pole ise väga rattaspetsialist, siis tahaks küsida, kui rattal on sellised parameetrid, kas on ka siis hea sõiduvahend.
Kuna ise olen 187 pikk siis kas 19,5 mõõtu raam oleks sobilik.
Raam: Kellys Spider 19,5 (08)
Amort: Marzocchi MZ 120mm
Pidurid: Hayes Sole (õlipidurid)
Jooksud: rummud: Shimano M525 - pöiad: Alexrims TD20
Vändad: Shimano M440
Tagavahetaja: XT
Esivahetaja: Alivio
Shifterid: XT
Stem/lenks: XM Pro/Specialized alloy
Sarved: Uno
Sadul: XM TFS
Kummid: Maxxis Crossmark
Re: ratta valik
Peaks olema kyll sobiv, ise 180 cm ja s6idan 20-tollise raamiga. Enne ostu tee rattaga ikka proovis6it ka, ega pildi pealt aru ei saa, kuidas ta p.... all tundub.
proovisõidu teen küll igaljuhul, aga pakutakse 7000 krooni eest. Kuna kaherattalised on suhteliselt võõrad ja komponente erinevatelt firmadelt on palju mida peale saaks panna, siis kui antud kombinatsioon tundub ok, siis pole enam vist pikalt mõelda. Samas loodan et 19,5 raam minu kasvu juures pisikeseks ei jää. Kui jääb siis on jama.
Mida Sa selle rattaga tegema hakkad? Valdavalt mäest alla sõitma või siis niisama kruiisima (enamasti mööda horisontaalset pinda)?fan08 kirjutas: Amort: Marzocchi MZ 120mm
vabal ajal ikkagi on plaanis kuskil maastikul rohkem sõita, kui nüüd linnas.
120mm amort onpisut liig. 80-100mm on n.ö maastikul sõitmiseks paras. 120mm on juba mäest alla tuhisemise amort.
Võistlemiseks Veiko, võistlemiseks. 120 on tänapäeval selline "trailbike" klassi lühem ots, kui mitte maratoniratta amort. Mardilt saan selle näite eest piki mune muidugi, aga näiteks 2009 Kona One20 on "maratoniratas", ees ja taga 120 mm amordikäiku. Amordid lähevad kogu aeg paremaks ja käik on kontrollitud ka pikemal pulgal.veiko kirjutas:120mm amort onpisut liig. 80-100mm on n.ö maastikul sõitmiseks paras. 120mm on juba mäest alla tuhisemise amort.
aga kui nüüd hinnast rääkida, siis kas hind säärase varustusega ratta kohta on ok või oskab keegi soovitada veel midagi muud samast hinnaklassist. Põhiline on, et ratas oleks praktiline seal kus seda kasutada.
Pealegi kas 19,5 raam sobib mulle või peaks see olema suurem.
Pealegi kas 19,5 raam sobib mulle või peaks see olema suurem.
V6ta ja proovi, siis saadki teada.Pealegi kas 19,5 raam sobib mulle või peaks see olema suurem.
ei tahaks nö põrsast kotis osta, sellepärast küsingi asjtundjate arvamust.
puhtalt enda pikkuse järgi ratta raami suuruse valik ongi samaväärne põrsa kotis ostmisega.
Tõenäoselt 19,5" sobib, aga kindlus tekib alles siis kui oled sadulasse istunud.
Tõenäoselt 19,5" sobib, aga kindlus tekib alles siis kui oled sadulasse istunud.
Ratas on minu hobi, mitte elu