Panen siis ka mõne rea.
Sõit ja rada olid väga head - koht ja aeg hetke vormile vastavad
. Ei saa aru mis on halba/rasket põlluraja osas. Kui neid võtta normaalse (st mitte kerge) rauaga, siis saab ilusti hakkama. Ise sõitsin osa ka eest suurega. Raputas küll, aga asfalti tahate vä
Ja kui väga ebatasaseks läheb, siis võib ju sadulast nati püsti kah tõusta. Samas on mul rattal all 4 aastat vana RST vedrupulk, mis toimis ideaalselt
Temperatuur oli kah inimlikum - min 24 ja maks 31. Kogutõusuks näitas mul pulsokas küll vaid 360
Stardijärgsetest tõusudest olin
sunnitud jalutama vaid ühe (startisin kuskilt 250-400 grupi lõpust), kõik teised olid ka jalutajate vahel sõidetavad.
Singlid (soo, raiesmik) olid ka lahedad.
Sellel rajal õigustas ennast täielikult Rockster, absoluutselt probleemivaba. Kiiretes kurvides sai täiega pandud, samas kui nägin vähemalt kolme matsu just kurvides. Eriti lahe oli see üks lõpu laskumisi pöördega vasakule, kuhu sai mindud paraja hooga (oli vaja parasjagu üks vana rivaal maha raputada) ja kus siis kurv ÄKKI tuli. Väike pidur, tagumiku liigutus ja kurv sujuvalt võetud - see oli kiirust arvestades nii üllatavalt sujuv, et oleks taht kordust näha (ennast kiitmast ma ei väsi
).
Kui veel vorm oleks normaalne (loe treenitus plaanipärane), siis naudiks taolisi radu täiega. Ses osas ootan huviga järgmist aastat, kui plaanipäraselt peaks jälle trenni jaoks oluliselt rohkem aega tekkima.
Üks virin/mure siiski kah. Asi nimelt käitumises joogikates. Omal juhtus 3. joogikas selline lugu, et panin käna. Põhjus - üks vend, kes saand pudeli jäi sinna tsooni tuigerdama, ei liikunud nagu kuhugi õieti. Ise võtsin pudeli hoo pealt ja panin edasi - tolle tüübi tagarattasse. Ime kombel oli kukkumine selline, et jäin püsti, kusjuurs ühes käes oli endiselt pudel
. ratas tegi aga väikse lennu. Tulemuseks krampis säär ja väike sõim. Asja pärliks oli aga kuti vastus minu soovitusele "teine kord joogiga edasi liikuda" - ega joogipunkti(s) hooga ei tulda
. Ja see HOOG oli mul täpselt selline, et suutsin rahulikult pudeli haarata. go figure.