Uus ultegra
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Uus ultegra
The CN-6700 chain features redesigned, perforated plates and weighs 267g. It can be joined using a SM-CN79 reusable link.AndreK kirjutas:Uus ja kergem ultegra gruppo
Lõpuks siis on ka Shimano gäng saanud aru, mis on trend . Aga ikkagi, miks ma näen karbonit ikka ja ainult tippgruppol?
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
kummaline jah, samas kui Sram pakub karbonit juba ka oma kõige "kehvemal" maanteegrupilMati kirjutas:Aga ikkagi, miks ma näen karbonit ikka ja ainult tippgruppol?
- kristjan07
- Rattur
Erki Kukk rääkis, et Shimano on selle kohta öelnud, nende jaoks on carbon moeröögatus ja neil ei ole seda plaanis eriti kasutusele võtta. See lihtsalt Shimano seisukoht, aga eks näis mis tulevik toob.Mati kirjutas:Aga ikkagi, miks ma näen karbonit ikka ja ainult tippgruppol?
PS: Uus Ultegra on ikka ilus, nüüd eesmärk olemas mille jaoks raha koguda
Pole tükk aega koledamat linki näinud, kui aus olla ...
Ma olen sellega täiesti nõus. Miks ajada grupi hinda mõttetult üles näiteks carbonist heeblitega? Praktiline väärtus puudub, aga hind kasvab hüppeliselt. Vändad - kui Shima leiab testides, et Ultegra alu vänt on piisavalt jäik, siis milleks carbon?kristjan07 kirjutas:
Erki Kukk rääkis, et Shimano on selle kohta öelnud, nende jaoks on carbon moeröögatus ja neil ei ole seda plaanis eriti kasutusele võtta. See lihtsalt Shimano seisukoht, aga eks näis mis tulevik toob.
Pole küll MNT karbon heeblitega kogemust, küll aga MTB karbon piduriheeblitega ja ütleks, et need on näppude all kuidagi palju mõnusamad, kui alumiiniumsulamid. Sama asi oli ka kunagiste Sram 9.0 linkidega, mis olid valmistatud mingist plastiksulamist.tarmo kirjutas:Ma olen sellega täiesti nõus. Miks ajada grupi hinda mõttetult üles näiteks carbonist heeblitega? Praktiline väärtus puudub, aga hind kasvab hüppeliselt.
Lõpuks paneb asja paika nõudluse-pakkumise vahekord. Kui tarbijaskond ka on nii loll, et jätkuvalt nõuab ning ostab kallist ja mõttetut karbonit, siis ei jää ka Shimal muud üle kui teha mõmm-mõmm ja rongi peale astuda. Ajaloos küll sarnaseid näiteid.tarmo kirjutas:Ma olen sellega täiesti nõus. Miks ajada grupi hinda mõttetult üles näiteks carbonist heeblitega? Praktiline väärtus puudub, aga hind kasvab hüppeliselt. Vändad - kui Shima leiab testides, et Ultegra alu vänt on piisavalt jäik, siis milleks carbon?kristjan07 kirjutas:Erki Kukk rääkis, et Shimano on selle kohta öelnud, nende jaoks on carbon moeröögatus ja neil ei ole seda plaanis eriti kasutusele võtta. See lihtsalt Shimano seisukoht, aga eks näis mis tulevik toob.
velo clubbers
Väga hea näide karboni (osade rakenduste) mõttetusest - mis eeliseid ta annab heeblis?! Jabur - eriti arvestades seda et kui risu paned siis metallheebel võib ka kõveraks minna (saab tagasi painutada ja/või edasi kasutada) aga karbon ainult murdub.Rivo kirjutas:Pole küll MNT karbon heeblitega kogemust, küll aga MTB karbon piduriheeblitega ja ütleks, et need on näppude all kuidagi palju mõnusamad, kui alumiiniumsulamid. Sama asi oli ka kunagiste Sram 9.0 linkidega, mis olid valmistatud mingist plastiksulamist.
Umbes nagu nipp millega 2 kilo rasvkudet ahvatlevaks muuta - kleebi nibud külge...
PS Alumiiniumist tehakse ka väga mõnusaid heebleid. Heebli mõnu on rohkem kujust ja pinnatöötlusest kui materjalist kinni. Ja hinnast.
mäletan sarnaseid debatte mingi 6-7 aasta tagusest ajast teemal terasraam vs karbonraam ...Villem T kirjutas:... eriti arvestades seda et kui risu paned siis metallheebel võib ka kõveraks minna (saab tagasi painutada ja/või edasi kasutada) aga karbon ainult murdub ...
velo clubbers
just justMati kirjutas:Lõpuks paneb asja paika nõudluse-pakkumise vahekord. Kui tarbijaskond ka on nii loll, et jätkuvalt nõuab ning ostab kallist ja mõttetut karbonit, siis ei jää ka Shimal muud üle kui teha mõmm-mõmm ja rongi peale astuda. Ajaloos küll sarnaseid näiteid.
poetan järjekordselt äraleierdatud fraasi, et proffide tingel-tangli ja tootjate arendustöö maksavad lõppude lõpuks kinni ikkagi tavalised "kiiksuga" asjaarmastajad. Kui kärboonjumihullud on nõus maksma, siis oleks kuritegelik jätta lollidele alles nende raha.
Gravity is a Bitch
Teemast välja aga välismaa karbonisõbrad hoiavad salvrätte nii:
Sealt on ikka mõnus võtta ja kaalu/jäikuse suhe on ka paigas. Skeptikutega, kes ütlevad et salvrätte võib ka plekist purgis hoida, vaatame selle teema mingi 6-7 aasta pärast üle.
Sealt on ikka mõnus võtta ja kaalu/jäikuse suhe on ka paigas. Skeptikutega, kes ütlevad et salvrätte võib ka plekist purgis hoida, vaatame selle teema mingi 6-7 aasta pärast üle.
No lisame siis veel ühe...OT
Hommikut oleks sellisega ju päris edev alustada.
Hommikut oleks sellisega ju päris edev alustada.