Tere
Ehk oskab keegi pisut nõu anda. Mul olemas pulsikell Puma.
Paraku mulle teadmata põhjustel lahkus pulsivöö oma teed.
Mure selline, et kus kohast võiks hankida pulsivöö, mis selle kellaga ühtiks.
Olen proovinud ka Suunto pulsivööd kuid kell ei tunne seda ära
Pulsivöö otsingud
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Pulsivöö otsingud
Ei peagi tundma, sest sagedused on eri tootjatel erinevad. Ürita uurida välja mis sagedusel sinu kella puhul ühendus käib ja siis otsi edasi.Story kirjutas:...Olen proovinud ka Suunto pulsivööd kuid kell ei tunne seda ära
Kõige lihtsam on muidugi osta uus vöö konkreetsele kellale. Paraku ei oska ma Puma nimeliste kellade osas midagi soovitada. Netist äkki leiab midagi.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Tõenäoliselt pead otsima mõne kodeerimata vööanduri. nt. SELLINE Arvan, et hakkab tööle. Garmini ja Suunto vöösid pole mõtet katsetada - need kõik kodeeritud, samuti ka uuemad Polari vööd.
Ei pruugi ka kodeerimata vööd funksida. KUnagi testitud, küll muude markidega.Rivo kirjutas:Tõenäoliselt pead otsima mõne kodeerimata vööanduri. nt. SELLINE Arvan, et hakkab tööle. Garmini ja Suunto vöösid pole mõtet katsetada - need kõik kodeeritud, samuti ka uuemad Polari vööd.
velo clubbers
Mul on üks üleliigne Ciclosport HAC 3 vöö üle (kodeerimata). Kui ise järgi tuled (Tallinn, täpsem info PS-ga), siis saaksid proovida, kas töötab ja sobivusel mõne rahatähe vastu vahetada.
Mul ka üks kodeerimata vöö vedelemas. Kui kuskil võistlusel treffab, saaks testida. Mul poleks kahju ära anda.