Postituste/teemade arv leheküljel

Kas sellist foorumit on vaja? Parandusettepanekud sisu, vormi ja funktsionaalsuse kohta.
Vasta
Kasutaja avatar
tommionu
Rattur

Postituste/teemade arv leheküljel

Postitus Postitas tommionu » 05. 08. 2003. 09:31

Kuna kunagi Hinnavaatluses poogiti sisse profiili alla rahvale, et kui palju keegi poste ühe lehekülje peal näha tahab, siis küsiks, et kas ka siin äkki oleks see võimalik :)
Endale meeldiks rohkem kui 25 postituste/teema nägemine ühel lehel ;)
mõnele aga meeldiks võibollla üldse 10 postitust/teemat lehel :P

Valik "lehel näidatavate teemade arv" kui ka "lehel näidatavate kirjade arv" kohta: 10, 13, 15, 20, 25, 30, 35, 45, 50, 100

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Re: Postituste/teemade arv leheküljel

Postitus Postitas erikr » 05. 08. 2003. 10:32

tommionu kirjutas:Kuna kunagi Hinnavaatluses poogiti sisse profiili alla rahvale, et kui palju keegi poste ühe lehekülje peal näha tahab, siis küsiks, et kas ka siin äkki oleks see võimalik :)
Endale meeldiks rohkem kui 25 postituste/teema nägemine ühel lehel ;)
mõnele aga meeldiks võibollla üldse 10 postitust/teemat lehel :P

Valik "lehel näidatavate teemade arv" kui ka "lehel näidatavate kirjade arv" kohta: 10, 13, 15, 20, 25, 30, 35, 45, 50, 100
kui kellelgi on vastav mod välja pakkuda siis teeme ära. ise progeda ei oska. HV-s on ka teisigi väikeseid kelli ja vilesid mida võiks rakendada.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
tommionu
Rattur

Postitus Postitas tommionu » 05. 08. 2003. 19:00

btw ... kas ei ole Teile häiriv peale 'nupuvajutust' - "Märgi kõik teemad loetuks" see msg: "Selle foorumi kõik teemad on märgitud loetuks" jne + see, et minnakse ikka sinna samasse alafoorumisse, mitte aga foorumi pealehele :?:

ei taha just viriseda, aga ei leia sellel vaheinfo lehel mõtet ja kui ma märgin kõik teemad alamfoorumis loetuks, siis miks mind ikka sinna tagasi automaatselt suunatakse :P

Kirsa
Rattur

Postitus Postitas Kirsa » 05. 08. 2003. 19:11

tommionu kirjutas:btw ... kas ei ole Teile häiriv peale 'nupuvajutust' - "Märgi kõik teemad loetuks" see msg: "Selle foorumi kõik teemad on märgitud loetuks" jne + see, et minnakse ikka sinna samasse alafoorumisse, mitte aga foorumi pealehele :?:

ei taha just viriseda, aga ei leia sellel vaheinfo lehel mõtet ja kui ma märgin kõik teemad alamfoorumis loetuks, siis miks mind ikka sinna tagasi automaatselt suunatakse :P
Hmm. Ma küll ei kasuta kunagi seda nuppu, alati loen kõik läbi :).

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 05. 08. 2003. 20:45

tommionu kirjutas:btw ... kas ei ole Teile häiriv peale 'nupuvajutust' - "Märgi kõik teemad loetuks" see msg: "Selle foorumi kõik teemad on märgitud loetuks" jne + see, et minnakse ikka sinna samasse alafoorumisse, mitte aga foorumi pealehele :?:

sama lugu, kes oskab see tehku ringi. koodijupid instruktsioonidega võib minule saata. mina ei oska progeda. php koodist jagan ülivähe kuigi mõnest asjast saan hea õnne korral aru.
võtsin phpbb out of the box versiooni , jooksin püsti, nikerdasin instruktsioonide järgi pilve mode pluss portaali juurde.
muidugi ei väida ma, et neid muudatusi kunagi ei saa toimuma. kui mõni php guru end siin üles annaks tasuta nikerdama siis hakkaks ka midagi liikuma ses vallas. ka peab vaatama, et elu liiga mugavaks ei lähe ja kui toimub ntx kunagi upgrade phpbb v2.2-le siis ei peaks liiga palju korraga uut koodi kirjutama.
Hinnavaatluses on umbes miljon liiget (ok, 5000) rohkem ja neist enamus itirahvas. pole raske leida tegelasi kes foorumi keskkonda arendavad.
itivennad, rääkige :idea:
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 06. 08. 2003. 08:00

ma kasutan ka aeg ajalt võimalust märkida kõik loetuks ja alguses häiris sama asi, et suunatakse tagasi foorumisse, kust midagi lugeda. aga alati on võimalus kasutada vasakul ülalpool olevat linki, mis suunab sind esilehele :wink:

Vasta

Mine “RattaFoorum paremaks!”