See nüüd küll offtopic aga siiski kuna autot on vaja et võistlustele sõita.
Mul auto katki. Kas keegi teab Tartus usaldusväärset autoremondi töökoda peale DIA. Päris haltuuravendi ka ei taha sest need keeravad alati mingi käki kokku. Auto ise klassifitseerub alaliiki "romu".
neljarattalisega hädas
romu
Ise hetkel veel kaugel, kuid vanast kogemusest soovitaks Autoringi. Olen seal aastate jooksul kahe eri autoga k@inud ja k6ik vead said korda. Hinnaga ei pigistatud ning kui vaja, aidati juppide saamisel. Ei tea muidugi, mis selle'romu' nimetuse taga on - mul olid Volvo ja Rover.
Aga mis viga? Elekter, k@iguosa v6i mootor - siis saaks v6ib-olla midagi veel soovitada.
Aga mis viga? Elekter, k@iguosa v6i mootor - siis saaks v6ib-olla midagi veel soovitada.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
http://www.streetrace.org/foorum sealt kasuta otsi nuppu, minu mäletamistmööda peaks selliseid teemasi olema, kui ei siis tee uus teema ja kyll sealt abi leiad.
minagi soovitan.. kui küsid siis kindlasti aidatakse..Rattur kirjutas:www.streetrace.org/foorum sealt kasuta otsi nuppu, minu mäletamistmööda peaks selliseid teemasi olema, kui ei siis tee uus teema ja kyll sealt abi leiad.
Lauri.Tibbo