Keila Veekeskuses tegutsevad vargad!
Keila Veekeskuses tegutsevad vargad!
Palun levitage seda teadet ka muudes kanalites ja kui võimalik, avaldage omapoolset survet, et KÕIKI Keila Veekeskuse külastajaid ka hoiatataks.
Täna õnnestus me perel ilma jääda kahest mobiilist ja fotokast, mis olid eraldi kappides. Teenindajatega rääkides tuli välja, et sellised "kadumised" on neil viimasel ajal väga sagedased. Jah, riietusruumis on neil nüüd üks A4, mis soovitab panna väärtesemed hoiulaekasse aga olgem ausad, see ei mõju alarmeerivalt.
Loomulikult olime ise süüdi, et jätsime asjad kappi ja nemad ei vastuta jne. Küll aga peaks veekeskus tegema KÕIK endast sõltuva, et seal tegutsevalt vargakambalt leib ära võtta. Ja minu hinnangul on nad hetkel teinud selleks täpselt MITTE MIDAGI.
Täna õnnestus me perel ilma jääda kahest mobiilist ja fotokast, mis olid eraldi kappides. Teenindajatega rääkides tuli välja, et sellised "kadumised" on neil viimasel ajal väga sagedased. Jah, riietusruumis on neil nüüd üks A4, mis soovitab panna väärtesemed hoiulaekasse aga olgem ausad, see ei mõju alarmeerivalt.
Loomulikult olime ise süüdi, et jätsime asjad kappi ja nemad ei vastuta jne. Küll aga peaks veekeskus tegema KÕIK endast sõltuva, et seal tegutsevalt vargakambalt leib ära võtta. Ja minu hinnangul on nad hetkel teinud selleks täpselt MITTE MIDAGI.
Re: Keila Veekeskuses tegutsevad vargad!
Kuidas see kraam kappidest kätte saadi - lõhuti lukk/uks või mingi kavalam nipp?
Ise vahepeal 1x nädalas seal käies, tundus seal rahvast nii palju küll (+ kaamerad), et keegi peaks ikka olema näinud midagi...
Ise vahepeal 1x nädalas seal käies, tundus seal rahvast nii palju küll (+ kaamerad), et keegi peaks ikka olema näinud midagi...
Segasaun on siis, kui on puu- ja elektriküte.
Üks kapp oli tulles lahti, teine kinni. Tundus, et vana hea kangutamine, kappidel olid uksed lukukeele koha pealt paindes.LauriA kirjutas:Kuidas see kraam kappidest kätte saadi - lõhuti lukk/uks või mingi kavalam nipp?
Vabandan, kui asi offtopicuks ja vandenõuteooriaks läheb, aga tuli meelde aastatetagune lugu, kus Tartu Anne sauna kassatädi olevat varguselt tabatud... tõsi küll udune lugu oli. Ühel saunalisel olla kassatädi pilgu alla pandud jalgratas ära hiivatud ajal, mil omanik saunamõnusid nautis, saunast naastes ja ratta puudumist märgates kutsunud ta sinna politsei, eks mendid olla ka natuke aega seal uurinud ja just siis, kui nad juba käega lööma valmistusid, kassatädi olla murdunud ja üles tunnistanud, et varastas selle ratta - olla lihtsalt voki kuhugi taharuumi toimetanud 

Minumeelest tegutsevad nad üle keila kõikjal. Ja üks agressiivsemaid linnu eestis. Jaama piirkonnast rääkimata (parmud,komraadid)
Sinna pandi ju kaamerad ka üles paari kohta... Kas kaameratest midagi ei paistnud?
Mul sõbral juhtus täpselt sama asi Nõmme ujulas... pea 5 aastat naeris alati mu üle, et ma hoiulaeka püsikunde... Nüüd, kui heast portsust sularahast, uuest moblast ning dokumentidest ilma jäi, enam ei naera...
Kusjuures dokumentidest ilmajäämine võib osutuda veel kõige valusamaks löögiks...
Keila ujula administraatoritelt kuulsin veel, et kellegilt oli kapist autovõtmed tuuri pandud... ning seda koos parklas seisva autoga.... Kusjuures tuletaks meelde, et kui kasko kindlustuse puhul autovõtmeid pole kindlustuse pakkujale ette näidata, siis kasko mitte midagi ei kompenseeri....
Seega võib mõnel mehel mitmesaja tuhandene laks tulla 10 kr. kokkuhoidmisest...
Mul sõbral juhtus täpselt sama asi Nõmme ujulas... pea 5 aastat naeris alati mu üle, et ma hoiulaeka püsikunde... Nüüd, kui heast portsust sularahast, uuest moblast ning dokumentidest ilma jäi, enam ei naera...

Kusjuures dokumentidest ilmajäämine võib osutuda veel kõige valusamaks löögiks...

Keila ujula administraatoritelt kuulsin veel, et kellegilt oli kapist autovõtmed tuuri pandud... ning seda koos parklas seisva autoga.... Kusjuures tuletaks meelde, et kui kasko kindlustuse puhul autovõtmeid pole kindlustuse pakkujale ette näidata, siis kasko mitte midagi ei kompenseeri....

Seega võib mõnel mehel mitmesaja tuhandene laks tulla 10 kr. kokkuhoidmisest...

Tüüpiline Eesti. Igaüks vastutagu vaid iseenda eest - ei kaamerad, Politsei, kiirabi ega lukud ja vastutus ei tähena meie riigis midagi! Normaalne vist?
Miks nad neid lukke üldse kappidele panevad siis ja "näilist" turvalisust pakuvad? Varsti ujume kõik ujulates Robinsoni moodi riided koos muu kamaga rihmaga pea külge seotult vist?
Edit. Siia juure veelgi enam "offtopic" tõestisündinud lugu.
Sõidan autoga kodu poole ja vaatan, kõnniteel lamab mees - kõik käivad mööda ja midagi ei tee. Kuna ma olin ummikus ja ise vaatama ka ei saanud minna võtsin telefoni ja ausa ja ligimesi armastava kodanikun asoovisin Politseisse helistada. Peale 4min ooteliinil loobusin ja võtsin ette Päästeameti. Nende vastus oli:
"Aga miks te meile helistate, järgmine kord minge ikka KINDLASTI ise vaatama enne kas on veel elus või magab niisama. Meil on NII palju tühisõite ja kas te teate, mis see kõik meile maksab!"
Tule taevas appi? Mille eest me siis makse maksame? Mina küll sooviks, kui mina kusagil kokku kukun, siis saadetakse ikka asjatundja kohale, mitte et kedagi ei koti!
Miks nad neid lukke üldse kappidele panevad siis ja "näilist" turvalisust pakuvad? Varsti ujume kõik ujulates Robinsoni moodi riided koos muu kamaga rihmaga pea külge seotult vist?

Edit. Siia juure veelgi enam "offtopic" tõestisündinud lugu.
Sõidan autoga kodu poole ja vaatan, kõnniteel lamab mees - kõik käivad mööda ja midagi ei tee. Kuna ma olin ummikus ja ise vaatama ka ei saanud minna võtsin telefoni ja ausa ja ligimesi armastava kodanikun asoovisin Politseisse helistada. Peale 4min ooteliinil loobusin ja võtsin ette Päästeameti. Nende vastus oli:
"Aga miks te meile helistate, järgmine kord minge ikka KINDLASTI ise vaatama enne kas on veel elus või magab niisama. Meil on NII palju tühisõite ja kas te teate, mis see kõik meile maksab!"
Tule taevas appi? Mille eest me siis makse maksame? Mina küll sooviks, kui mina kusagil kokku kukun, siis saadetakse ikka asjatundja kohale, mitte et kedagi ei koti!
Sõidan siis kui tahan...
Väärib veel märkimist lisaks sellele, et eestis on politseil kodanike varast ja turvalisusest poohuijuu, et kui ise varga kätte saad ja ta vaeseomaks kolgid, on politsei ja kohtud ja kriminaalasi momentaalselt kukil.
mustal taustal helendab must vari