Otepää rollerirajad.
-
- Rattur
Otepää rollerirajad.
kas kuskil otepääl rolleriradadel ka sõita saab? tehvandil viimati käies olid märgid üleval, et rattaga ei või sõita.
Re: Otepää rollerirajad.
Kui ma oleks mõni meie tippsuusatajatest, siis ma ka ei tahaks hästi rullitrenni tehes rajal mõne ratturiga kohtuda.mikrorajoon kirjutas:kas kuskil otepääl rolleriradadel ka sõita saab? tehvandil viimati käies olid märgid üleval, et rattaga ei või sõita.
Mine sõida vanal rullirajal või Pühakalt mööda kergliiklusteed Käärikule ja tagasi. Ei ole need teps mitte kerged traasid.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
-
- Rattur
ei olegi olnd plaanis minna radadele, kus tipsuusatajad trenni teevad.Mati kirjutas:Kui ma oleks mõni meie tippsuusatajatest, siis ma ka ei tahaks hästi rullitrenni tehes rajal mõne ratturiga kohtuda.mikrorajoon kirjutas:kas kuskil otepääl rolleriradadel ka sõita saab? tehvandil viimati käies olid märgid üleval, et rattaga ei või sõita.
Mine sõida vanal rullirajal või Pühakalt mööda kergliiklusteed Käärikule ja tagasi. Ei ole need teps mitte kerged traasid.
kus see vana rullirada asub?
No kui sa Tehvandil tahtsid minna, siis just seal nad treenivadki!mikrorajoon kirjutas:ei olegi olnd plaanis minna radadele, kus tipsuusatajad trenni teevad....
Vana rullirada algab Otepää-Valga maanteelt kohe staadioni juurest kui Otepää majad ära lõpevad (keerab paremale alla Otepää poolt vaadates; seal vist ka silt Marguse puhkekeskuse suunas). Lõpeb see rada Sihval, sealt võid edasi Käärikule sõita nt.mikrorajoon kirjutas:...kus see vana rullirada asub?
velo clubbers
Mingid aastad tagasi ei pandud rattaga liiklejatele uuel rollerirajal ka kätt ette. Kui nüüd võrrelda vana uuega, ütleks, et uus küpsetab paremini kui vana. Samas sinna pole mõtet ronida maastikurattaga - puhas maantee-ratta värk.