Seletus on ilmselt sellel pildil: http://www.sportfoto.ee/index.php?lang= ... pid=119917Kada kirjutas:http://www.sportfoto.ee/index.php?lang= ... pid=120358
EEC 2. etapp Rõuge (vahet pole mitmes) Rattamaraton 16.mai
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Re: EEC 2. etapp Rõuge (vahet pole mitmes) Rattamaraton 16.mai
Huvitav kui suur oli siin roll sellel, et rattal oli amordi asemel all järjest enam kasutust leidev kõvakahvel...Kada kirjutas:http://www.sportfoto.ee/index.php?lang= ... pid=120358
See (http://www.sportfoto.ee/index.php?lang= ... pid=119917) on hetk enne sanitaarlasku- neile, kes end alguses kinni sõitsid
See vist Kalev Visti Ridley kui ma ei eksi..
Believe it or not, non-cyclists sometimes think they have something interesting to say, have an interesting hobby, or an interesting experience to relate. Still, for the sake of propriety, you must act as if you care. Feel free, as they talk, to pleasantly daydream about biking. Just smile and say, "Absolutely," from time to time.
Üldse ei vaidle, sest minu arvamus on puht isiklik ja kõrvaltvaataja ning osaleja vaatenurgast (kasumiaruannet pole näinud ja ei taha ka näha). Eks iga asjaga on nii, et üks on see, mida tahetakse näidata või näha ning teine see mis tegelikkuses välja paistab (kas siis osadele või kõigile).SL kirjutas:...Minu klassifitseerimine on teine. Mina EEC-d kindlasti ei nimeta kasumlikkusele orienteeritud äriprojektiks....EEC missioon pole äri ega tsirkus (kommertstsirkus). EEC missiooniks on hoopis teised väärtused...
See ju puhas deja vu. Järelikult ikka Haanja-Rõuge rajad ei sobi jäiga kahvliga Ridley'dele .Kada kirjutas:http://www.sportfoto.ee/index.php?lang= ... pid=120358
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Nüüd panid küll puusse. Tänu sponsoritele need üritused toimuvad. Et tähed kohale tuua, makstakse neile päris viisakat osalustasu +ööbimine ja toitlustus. Ja läbirääkimised võtavad ka osa ajast. Piletimüügist tuleb tagasi väike osa.SL kirjutas: Minu klassifitseerimine on teine. Mina EEC-d kindlasti ei nimeta kasumlikkusele orienteeritud äriprojektiks. On kümneid kordi lihtsamaid võimalusi raha teenimiseks ja äri tegemiseks. Kommertsüritusteks mina nimetaksin hoopis teistlaadi võistlusi. Ehk kõige parem näide on Erki Noole cupid ja kergejõustiku õhtused gaalad etc.
eks neid poolekssõidetud raame ole ikka vahest näha olnud. 4-5 aastat tagasi hiilgas ZZK, tunamullu lammutas Jass H100-l samuti ühe Ridley ära.Kada kirjutas:http://www.sportfoto.ee/index.php?lang= ... pid=120358
- kristjan07
- Rattur
Kalev Visti ratas vist tõesti...Sõitisn temaga pikalt koos võistluse teiselpoolel ja jäi ta minust maha alles 3 km enne lõppu, ei suuda uskuda, kus ta seal ratta nii ära lõhkus...ütles mulle et tal veel hakkasid krambid ja jäi seismawylde kirjutas:See vist Kalev Visti Ridley kui ma ei eksi..
Natuke off topic, aga Ivar kas saan osalustasu tagasi, kui neid sinu kirjeldatud emotsioone sealt tuurilt ei leia 2 aastat poola tuuril käinuna tean, mis emotsioone tuurilt leida võibholden kirjutas: Lugupeetud vennad virisejad!! Miks ma ei näe Teie nimesid kuu aja pärast sõidetava Rõuge Tuuri registreerunute nimekirjas. Seal saate sellise näoga rada, et miski enam ei meenuta Teile isegi Teie oma nimesid!
Aga prügist rääkides, siis tõesti on rajal sõites näha juba palju prügi, st et isegi võisteldes märkab seda. Ja eks see ole rohkem ka esiotsa sõitjate teene, tagumised tarbivad selliseid vedelikke tunduvalt vähem. Ise tühjendan kisselli paki või keeli tavaliselt TP-s, kus saab selle siis maha poetada ja ka vett peale võtta.
kui huvi on, miks mitte
www.westlineteam.com
www.westlineteam.com
Ma nüüd ei tea, kus lõpevad nö. esiotsa sõitjad, aga esimesed 100 tarvitavad geele ja jooki vähem, kui nt. 200-300 vaheline seltskond. Vahe on teinekord lausa kordades. nt. minul kulus Rõuges 2x30gr. geeli (pakid jäid taskusse) ja alla 1L jooki. Mulle ei hakkanud ka mitte ühtegi tühja pakendid rajal silma (võimalik, et pilt oli ka "udune")Priit kirjutas:Ja eks see ole rohkem ka esiotsa sõitjate teene, tagumised tarbivad selliseid vedelikke tunduvalt vähem.
Ära sa jumalapärast seda viga tee, et läheksid Rõuge tuurilt otsima sulle tuttavat Poola tuuri emotsiooni. Sa lihtsalt ei leia seda. Seda pettumuste pajatust ei jaksaks keegi pärast ära lugeda. Tegu on kahe täiesti erineva ürituse, maastiku, osalejatega jne... Mine peale pingevabalt ja leiad kordumatu Rõuge tuuri emotsiooni.Priit kirjutas: Natuke off topic, aga Ivar kas saan osalustasu tagasi, kui neid sinu kirjeldatud emotsioone sealt tuurilt ei leia 2 aastat poola tuuril käinuna tean, mis emotsioone tuurilt leida võib .
Soditeemast veel- endal käsi lihtsalt ei paindu tühja geeli- või misiganes pakki maha viskama, nagu ka muud prügi. Erandiks ehk ainult biolagunevad asjad- banaanikoored jne. Kuna EEC jms sõitudel nüüd nii meeletult asju ei kulu, siis ühes taskus on täis ja poolikud tuubid ning teise käivad siis tühjad anumad. Kolmandasse annab siis veel midagi panna- turbo vms. Siiani on kukkudes või lihtsalt taskust mööda pannes mõni üksik tuub kusagile kaduma läinud, aga 99% ikka rajalt tagasi toonud. Võibolla mingi suurlinnade elanike teema see mahaloopimine, kuna nad igapäevaselt ehk ei satu kusagile metsa alla? Endal küll üsna jube vaadata, kui metsa all sodi vedeleb, ükskõik kui vähe siis. Aga muidu oli tore sõit, kõik sujus ka väljaspool rada. Veelkord- tänud tegijatele!
... and so? Et siis, kui "sponsorid maksavad ja läbirääkimised võtavad oma aja" pole kommertsüritus? Loe algusest uuesti. Aga whatever. Ma arvan, et enamus said aru, mida ma mõtlesin. OT anyway.rai66 kirjutas:Nüüd panid küll puusse. Tänu sponsoritele need üritused toimuvad. Et tähed kohale tuua, makstakse neile päris viisakat osalustasu +ööbimine ja toitlustus. Ja läbirääkimised võtavad ka osa ajast. Piletimüügist tuleb tagasi väike osa.
Kisub OTiks, kuid jutt oli kümme korda kergemast rikastumisest. Kommertsüritus küll rahva jaoks, kuid seda veavad oma ala entusiastid (Nool veab ainult Reval Cupi, teisi mainitud üritusi Aivar Karotamm) ja rikastumisest on asi kaugel. Hea kui kahjumisse ei jää. Võiksin sellest pikalt rääkida, aga vale koht antud juhul.SL kirjutas:... and so? Et siis, kui "sponsorid maksavad ja läbirääkimised võtavad oma aja" pole kommertsüritus? Loe algusest uuesti. Aga whatever. Ma arvan, et enamus said aru, mida ma mõtlesin. OT anyway.rai66 kirjutas:Nüüd panid küll puusse. Tänu sponsoritele need üritused toimuvad. Et tähed kohale tuua, makstakse neile päris viisakat osalustasu +ööbimine ja toitlustus. Ja läbirääkimised võtavad ka osa ajast. Piletimüügist tuleb tagasi väike osa.
Kamoon, vaadake siis pilte järjest - pikk seeria, kuidas mees metsast saabub linta lonta. Kõva kahvel ja Ridley on tõesti maagilised sel rajal.....kristjan07 kirjutas:Kalev Visti ratas vist tõesti...Sõitisn temaga pikalt koos võistluse teiselpoolel ja jäi ta minust maha alles 3 km enne lõppu, ei suuda uskuda, kus ta seal ratta nii ära lõhkus...ütles mulle et tal veel hakkasid krambid ja jäi seismawylde kirjutas:See vist Kalev Visti Ridley kui ma ei eksi..
Aga teema on täielikult väljunud kontrolli alt - geelimehed, prügimehed ja äriprojekti mehed lammutavad läbisegi.
Treeni vähe, aga kvaliteetselt!
http://www.ccrotamobilis.ee
http://www.ccrotamobilis.ee
Mina, mina tahan kokku võtta :
Hommikul ennem veel kui kires kukk Ööbiku orgu jõudis Sigvard Kukk,
Ridleyga ei sõida ta, sest Jassil hind on üle pea,
Rõuges rattad lagunesid, geelipakid pudenesid,
Raja olud olid enam-vähem kellegile ikka rohkem-vähem,
Seekordne rattalaulupidu Rõugest viis silmailu,
Tõnissaarel slime ees mustad-valged laigud,
Lõuna eesti piim nüüdsest annab Xenofiti maigu..
Hommikul ennem veel kui kires kukk Ööbiku orgu jõudis Sigvard Kukk,
Ridleyga ei sõida ta, sest Jassil hind on üle pea,
Rõuges rattad lagunesid, geelipakid pudenesid,
Raja olud olid enam-vähem kellegile ikka rohkem-vähem,
Seekordne rattalaulupidu Rõugest viis silmailu,
Tõnissaarel slime ees mustad-valged laigud,
Lõuna eesti piim nüüdsest annab Xenofiti maigu..
Believe it or not, non-cyclists sometimes think they have something interesting to say, have an interesting hobby, or an interesting experience to relate. Still, for the sake of propriety, you must act as if you care. Feel free, as they talk, to pleasantly daydream about biking. Just smile and say, "Absolutely," from time to time.
Kui palju sa seda koduõlut seal võtsid?wylde kirjutas:Mina, mina tahan kokku võtta
Koosmõju Xenofitiga on ennustamatu! Mina ei riskinud....Oliver kirjutas:Kui palju sa seda koduõlut seal võtsid?wylde kirjutas:Mina, mina tahan kokku võtta