Mis ratas kellelgi on?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Mis ratas kellelgi on?
hehe...päris naabrimees mitte (kuskil 1,8 km eemal siiski), aga sama linnaosa küll, mistõttu ka majad üsna sarnased on.
Nuniih, umbes kuu tagasi sai endale soetatud Scott Scale 60 (selle aasta mudel). Suuremas osas on stock conf. Muudatus toimus ainutl amordi osas, sest mingil kummalisel põhjsel ei saanud all olevale Rs Tora 302 valget värvi variandile lenkult lukustust panna, seega vahetati see musta värvi variandi vastu (valgel variandil oli amordilt lukustus, external rebound, ja preload ning mustal varjadil on pop-lock, external rebound ja u-turn.). Üldiselt ma ütleks, et see must variant meeldib mulle rohkem (see u-turn asi on üks tore vidin:kui lähed siledale maale sõitma krutid amordi "lühemaks" ja sellega muutub ka tiba jäigemaks. Kui metsa minek siis kruvid amordi "täis-pikkusesse" ja hea pehme sõita. Ainuke asi ms võiks tiba parem olla on pidurid (tiba liiga pehme tinnetusega), aga selle vea saab tulevikus kerge vaevaga parandada. Igaljuhul sõita antud veloga mõnus. tuleb aind kilomeetreid hoolega koguda.
Viimati muutis muffits, 10. 05. 2008. 13:16, muudetud 1 kord.
- ragnar1994
- Rattur
suht pann.
kelly s scarpe eelmise aasta versioon.raha sisse taotud tuhandetes.aga jälle peale hooldust normull
järgmine hooaeg plaanis osta merida tfs 300 hüdrauliliste ketaste ja taha xt vahetaja.
kelly s scarpe eelmise aasta versioon.raha sisse taotud tuhandetes.aga jälle peale hooldust normull
järgmine hooaeg plaanis osta merida tfs 300 hüdrauliliste ketaste ja taha xt vahetaja.
Mul ka ratas
2005 a TREK 4300. Maksis uuena 5k.
Panin maanteerehvid alla ja sõidan maanteel.
Muu upgrade: nothing
2006 TRR 69km ca 400. koht, minu jaoks kõva tulemus
Nüüd ostsin mnt-pedaalid+kingad.
Ah, jaa! Keti õlitasin nädala alguses ära
(see viimane ei lähe vist appgreidi alla?)
Pühapäeval lähen Elvasse 50km ja nädala pärast TRR 69km.
PS. kuradi hea ratas on...
2005 a TREK 4300. Maksis uuena 5k.
Panin maanteerehvid alla ja sõidan maanteel.
Muu upgrade: nothing
2006 TRR 69km ca 400. koht, minu jaoks kõva tulemus
Nüüd ostsin mnt-pedaalid+kingad.
Ah, jaa! Keti õlitasin nädala alguses ära
(see viimane ei lähe vist appgreidi alla?)
Pühapäeval lähen Elvasse 50km ja nädala pärast TRR 69km.
PS. kuradi hea ratas on...
Raam: Corratec Sannino
Kahvel: Fox 32F-RLC 80 (originaalis oli 100mm)
Pidur: XTR ketas
Jooksud: Mavic SLR
Esikäik-tagakäik: Sram X-9, Sram X.O
Kasett: XTR
Sadul: Selle Italia SLR XP
Sadulapost: FSA K-Force Carbon
Keskjooks: XTR
Vänt: XTR
Pedaal: XTR
Lenks: FSA K-Force Carbon
Stemm: zzyzx Carbon
Kaal: 9,4 Kg (koos pedaalide ja pudelikorvidega)
Kahvel: Fox 32F-RLC 80 (originaalis oli 100mm)
Pidur: XTR ketas
Jooksud: Mavic SLR
Esikäik-tagakäik: Sram X-9, Sram X.O
Kasett: XTR
Sadul: Selle Italia SLR XP
Sadulapost: FSA K-Force Carbon
Keskjooks: XTR
Vänt: XTR
Pedaal: XTR
Lenks: FSA K-Force Carbon
Stemm: zzyzx Carbon
Pikaajaline ettevõtmine siis lõppenud:
Raam: No Saint MaxAri 19"
Amort: RS SID Team 09
Jooksud: Fulcrum Red Metal 1
Vändad: Truvativ Noir 3.3 Team
Esivahetaja: SRAM X-9
Tagumine vahetaja: SRAM X.0
Triggerid: SRAM X.0
Pidurid: Avid Juicy Seven 160
Kummid: Schwalbe Furious Fred
Pedaalid: Time Atac XS
Sadulapost: Thomson Elite
Sadul: Selle Italia Thoork Gel Flow
Lenks: FSA K-Force Flat
Stem: FSA OS99 CSI
Kassett: SRAM PG-990
Kaelakausid: Richey Zero Logic WCS
Sarved: Specialized C1 Carbon
V+ kaal näitas 9.87
Komplekteerimise eest lähevad tänud ET-Bikele, Hobispordile, Veloplusile ning veel mitmele inimesele, kelleta see projekt poleks sellisel kujul realiseerunud.
Raam: No Saint MaxAri 19"
Amort: RS SID Team 09
Jooksud: Fulcrum Red Metal 1
Vändad: Truvativ Noir 3.3 Team
Esivahetaja: SRAM X-9
Tagumine vahetaja: SRAM X.0
Triggerid: SRAM X.0
Pidurid: Avid Juicy Seven 160
Kummid: Schwalbe Furious Fred
Pedaalid: Time Atac XS
Sadulapost: Thomson Elite
Sadul: Selle Italia Thoork Gel Flow
Lenks: FSA K-Force Flat
Stem: FSA OS99 CSI
Kassett: SRAM PG-990
Kaelakausid: Richey Zero Logic WCS
Sarved: Specialized C1 Carbon
V+ kaal näitas 9.87
Komplekteerimise eest lähevad tänud ET-Bikele, Hobispordile, Veloplusile ning veel mitmele inimesele, kelleta see projekt poleks sellisel kujul realiseerunud.
Viimati muutis q, 25. 03. 2010. 11:12, kokku muudetud 4 korda .
Ma juba põhimõtte pärast leiaks selle komponendi, mille 50gr kergema vastu saaks vahetada.q kirjutas:V+ kaal näitas 10.04 kg
Kuid muidu tunduvad üsna sümpaatsed need "no saint" rattad. Kahju, et neid nii palju juba on...
ja jaaa. Ilmselt hea ja kerge ratas aga glamuur puudub. Ei valget sadulat, ei kollaseid pedaale ega punaseid rumme. Nende ritsi wcs käsnade asemele ma paneks at spordist 150.- valged lizardi gripid
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Mul on valge sadul ja kollased pedaalid!? Kaks kolmest pole ka paha tulemus või mis.Andrus K kirjutas:ja jaaa. Ilmselt hea ja kerge ratas aga glamuur puudub. Ei valget sadulat, ei kollaseid pedaale ega punaseid rumme. Nende ritsi wcs käsnade asemele ma paneks at spordist 150.- valged lizardi gripid
Väike vihje kuidas 50 (või rohkemgi) grammi maha saada - asenda kiirkinnitused Controltechi pulkadega. Ja kui siis kuuskant taskus sõidad, võid juba sadulaklambri ka poldiga panna.
Karbonraami kohta suhteliselt hea hinnaga saab kätte ja kui sõltumatu saksa instituut ka ei valeta siis on tegemist vastupidava kraamiga kah.UrmasL kirjutas:Ma juba põhimõtte pärast leiaks selle komponendi, mille 50gr kergema vastu saaks vahetada.q kirjutas:V+ kaal näitas 10.04 kg
Kuid muidu tunduvad üsna sümpaatsed need "no saint" rattad. Kahju, et neid nii palju juba on...
Andrus K kirjutas:ja jaaa. Ilmselt hea ja kerge ratas aga glamuur puudub. Ei valget sadulat, ei kollaseid pedaale ega punaseid rumme. Nende ritsi wcs käsnade asemele ma paneks at spordist 150.- valged lizardi gripid
Kui kollased pudelid punaste korkidega rattale külge riputan ja valged lizardi gripid sarvede otsa keeran kas siis on glamuuripüss valmis?
Viimati muutis q, 30. 07. 2008. 18:09, muudetud 1 kord.
Lizardi gripid sobivad, aga kollased punase korgiga pudelid mitte! Asi selles, et neid pudeleid sai TRM ajal pärast joogipunktidest tasuta kaasa korjata ja see jätab halva maigu juurde! Sellepärast on mul endal ka glamuuriga pahasti. Aga ma katsun sebida vähemalt võistluste tarbeks mõne edeva pudeli ja siis peaks jälle OK olema...kuigi jah, tuleb välja, et ritsi käsnad on ka üsna out juba hetkel...q kirjutas:Kui kollased pudelid punaste korkidega rattale külge riputan ja valged lizardi gripid sarvede otsa keeran kas siis on glamuuripüss valmis?
Moepolitsei sõittis välja....
Need käepidemed ja sadul ei sobiks antud rattale kohe mitteüks raas, sest mujal rattal valget ei ole. Antud raamile ongi väga raske vastuvõetava hinnaga midagi väga silmatorkavat ehitada, sest raam ise ju pure carbon "värvi" ja pigem las ta jäädagi kergelt konservatiivseks, kui hakata olemasolevate vahenditega seda "tuunima", mis lõppkokkuvõttes pigem eemale tõukab. Pigem panustaks selle ratta juures piduritele (Magura Marta SL punased eriseeria pidurid) ja punase-musta kirju käepidemed. Edu, sest rattale omapärase/ilusa/huvitava väljanägemise andmine ei ole lihtne ülesanne ja tihti peab proovima erinevaid asju, kohe ei pruugigi asi sobida!Andrus K kirjutas:ja jaaa. Ilmselt hea ja kerge ratas aga glamuur puudub. Ei valget sadulat, ei kollaseid pedaale ega punaseid rumme. Nende ritsi wcs käsnade asemele ma paneks at spordist 150.- valged lizardi gripid
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Kaalu saab vähemaks ka sadula väljavahetamisega (ca 140g). Iseasi, kas taguots selle vahetusega rahul on.
Hmm, väga edevad nende omanikud vist pole , vähemalt siin foorumis on nad kuidagi tagasihoidlikult end esitlenud........... tegalt lihtsalt kunagi oli sel foorumil galerii kus siis sai silmaga kaeda liikmete vokke, piltidega seoses tuli jälle meeldeUrmasL kirjutas:........ üsna sümpaatsed need "no saint" rattad. Kahju, et neid nii palju juba on......
No sadul ja gripid on sellised pigem ikka sellepärast, et peopesad ja tagumik saavad pikki perioode nendele toetuma. Seda, et sadul alla 50g kaaluks ja gripid punaste leekidega oleks ei mõelnud kordagi . Soov oligi endale must ratas ehitada kerge punasega.
Eks juppe on kõvasti sellel rattal, mida välja vahetades saaks suht kerge vaevaga alla 9kg ajada kaalu, kuid raha paneb omajagu paika ning ehitama hakates ei olnudki eesmärk tingimata alla mingisuguse raskusühiku ratast saada, võimaluse korral valisin kergema komponendi ning teada sain alles siis raskuse kui ratas koos oli.
Eks juppe on kõvasti sellel rattal, mida välja vahetades saaks suht kerge vaevaga alla 9kg ajada kaalu, kuid raha paneb omajagu paika ning ehitama hakates ei olnudki eesmärk tingimata alla mingisuguse raskusühiku ratast saada, võimaluse korral valisin kergema komponendi ning teada sain alles siis raskuse kui ratas koos oli.
Ära põe, IMHO on sul jumala bling vokk!
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Et vist sai nüüd valma aga mine tea äkki leiab veel midagi vahetada peale raami Carbooniumi vastu
Muidu siis nüüd selline
Raam; Specialized Epic M4
Amort; Fox Float RL
Taga amort Fox Float R
Joksud; Mavic SLR
Esikäik; XTR
Taga käik; XO carbon
Keskjooks; XTR
Vändad; XTR
Pedaalid; Time Atac XE
Kasett; Sram PG 990
Kett; Sram PC 991
Pidurid; XTR disc
Vahetajad; XO
Lenks; Ritchey WCS Flat OS
Lenksu korgid Hope (P) aga vist ainukesed mis nagu pole need mis olla võiksid
Stemm; WCS OS 90mm
Kaelakausid; Hope (P)
Sadul; Selle SLR XC
Sadula post; Thomson SetBack Masterpiece
Sadula klamber; Hope (P)
Revid; Racing Raplh tubeless`2008
Kaal: 11,3 Kg (langeb tasapisi)
Muidu siis nüüd selline
Raam; Specialized Epic M4
Amort; Fox Float RL
Taga amort Fox Float R
Joksud; Mavic SLR
Esikäik; XTR
Taga käik; XO carbon
Keskjooks; XTR
Vändad; XTR
Pedaalid; Time Atac XE
Kasett; Sram PG 990
Kett; Sram PC 991
Pidurid; XTR disc
Vahetajad; XO
Lenks; Ritchey WCS Flat OS
Lenksu korgid Hope (P) aga vist ainukesed mis nagu pole need mis olla võiksid
Stemm; WCS OS 90mm
Kaelakausid; Hope (P)
Sadul; Selle SLR XC
Sadula post; Thomson SetBack Masterpiece
Sadula klamber; Hope (P)
Revid; Racing Raplh tubeless`2008
Kaal: 11,3 Kg (langeb tasapisi)
Tiguliikur
Stiilipidu
Räägi, räägi!!UrmasL kirjutas:Stiilipidu
If everything's under control, you're going too slow!
Ee teemasse ka natuke juurde:
Scott Scale 80, 2008 - taga vahetaja sain ära vahetada, lizard ketile lähedale, odav spido, nädalapärast tuleb eluesimene carbon sadulapost. Muu on kõik default. Polnud raha osta hoobilt vingemat - seega raam on ilusa värviga ja ma parem "tjuunin" seda. Carbon raam tuleb alles 34 900.- scaledel!
Väga rahul raami ja rattaga üldse. Igapäev tassin 4 korrust üles\alla.
Scott Scale 80, 2008 - taga vahetaja sain ära vahetada, lizard ketile lähedale, odav spido, nädalapärast tuleb eluesimene carbon sadulapost. Muu on kõik default. Polnud raha osta hoobilt vingemat - seega raam on ilusa värviga ja ma parem "tjuunin" seda. Carbon raam tuleb alles 34 900.- scaledel!
Väga rahul raami ja rattaga üldse. Igapäev tassin 4 korrust üles\alla.
Uduvere!
Jätan ka siis oma ratastest siia märgi...
Hetkel sõidan Rootsi sõjaväerattaga (kergem, peenemate kummidega variant), mis on sõidukorras, kuid lisan alles sõiduks vajalikke aksessuaare (porilauad jne).
Üks ratas on mul veel, mida peab natukene kruttima - maanteeratas Schauff, odavama poolne ja teenis mind treeningutel ja võistlustel küllaltki hästi. Peaks selle töökorda ajama.
Skolnikas oli mul ka... mitte midagi erilist. Ära varastud.
Hetkel sõidan Rootsi sõjaväerattaga (kergem, peenemate kummidega variant), mis on sõidukorras, kuid lisan alles sõiduks vajalikke aksessuaare (porilauad jne).
Üks ratas on mul veel, mida peab natukene kruttima - maanteeratas Schauff, odavama poolne ja teenis mind treeningutel ja võistlustel küllaltki hästi. Peaks selle töökorda ajama.
Skolnikas oli mul ka... mitte midagi erilist. Ära varastud.
Viimati muutis Hundwa, 10. 08. 2008. 21:23, muudetud 1 kord.
Kuidas seda nüüd mõista ? Varastasid kuskilt ratta ja tehtu üle vaja veel juubeldada ???Hundwa kirjutas:Skolnikas oli mul ka... mitte midagi erilist. Varastatud.
ta räägib oma skolnast minevikus.Rivo kirjutas:Kuidas seda nüüd mõista ? Varastasid kuskilt ratta ja tehtu üle vaja veel juubeldada ???Hundwa kirjutas:Skolnikas oli mul ka... mitte midagi erilist. Varastatud.
Skolnik oleks praegu väärt uunikum. Eriti need vanemad variandid, mis olid sisuliselt Ukrainade ja naistekate 1/2 mõõtkavas mudelid. Isegi kummimuster oli sarnane. Nii et praegusel ajal oleks ta miskit erilist küll, just eksponaadiga, tarbimisväärtus oli neil nullilähedane, eeskätt väga ebatöökindla tagarummu pärast.
mustal taustal helendab must vari
Lõpuks siis tehtud asendus müüdud Veloce seeria Ridley-le (Pegasus ? ):
Canyon Ultimate AL 0.7I
Aluraam Ultimate 0.8 seeria
kahvel SmartFlex CSL
tagavahetaja Campagnolo Chorus
muu kama Campagnolo Centaur (kassett Centaur 12-25)
vändad FSA SL-K MegaExo 53/39
rattad Mavic Ksyrium Equipe schwarz
kummid Continental Grand Prix 4000
stemm ja lenks Syntace F119 ja FSA Energy
sadul oli Selle Italia SLR XP; hetkel Spessu Phenom SL
sadulapost Thomson Elite
värv Sand Blasted Anodized Black
pedaalid LOOK Keo.
maha kantud vanametalliks 03.mail 2009
Canyon Ultimate AL 0.7I
Aluraam Ultimate 0.8 seeria
kahvel SmartFlex CSL
tagavahetaja Campagnolo Chorus
muu kama Campagnolo Centaur (kassett Centaur 12-25)
vändad FSA SL-K MegaExo 53/39
rattad Mavic Ksyrium Equipe schwarz
kummid Continental Grand Prix 4000
stemm ja lenks Syntace F119 ja FSA Energy
sadul oli Selle Italia SLR XP; hetkel Spessu Phenom SL
sadulapost Thomson Elite
värv Sand Blasted Anodized Black
pedaalid LOOK Keo.
maha kantud vanametalliks 03.mail 2009
Viimati muutis mart2, 02. 06. 2009. 16:53, kokku muudetud 2 korda .
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
ei trehvand nägema, kas juba läbi jooksnud aga midagi blingisõpradele siin. kiirustage, seltsimehed unetud!
Massap 1,24 milli, a pidureid ei ole ja õkva aind üts käik omsk8erboi kirjutas:ei trehvand nägema, kas juba läbi jooksnud aga midagi blingisõpradele siin. kiirustage, seltsimehed unetud!
teema pealkirja järgi otsustades ongi see sinu oma?sk8erboi kirjutas:ei trehvand nägema, kas juba läbi jooksnud aga midagi blingisõpradele siin. kiirustage, seltsimehed unetud!
Jällegi on valminud ratas mis ei vasta absoluutselt kasutaja võimetele:
Specialized S-Works Tarmac SL raam
Specialized Toupe sadul
Specialized Pave carbon sadulapost
Campagnolo Centaur 10sp carbon grupp
Campagnolo Zonda joolsud
FSA SLK carbon lenks
FSA K-Force carbon stem
Look Keo Carbon pedaalid
7,4 kg
Tänud: mart2, Ebay.co.uk, Spordipartner, ET-Bike
Specialized S-Works Tarmac SL raam
Specialized Toupe sadul
Specialized Pave carbon sadulapost
Campagnolo Centaur 10sp carbon grupp
Campagnolo Zonda joolsud
FSA SLK carbon lenks
FSA K-Force carbon stem
Look Keo Carbon pedaalid
7,4 kg
Tänud: mart2, Ebay.co.uk, Spordipartner, ET-Bike
väga ilusUrmasL kirjutas:Jällegi on valminud ratas mis ei vasta absoluutselt kasutaja võimetele:
...
Jälgi meid Facebook-is https://www.facebook.com/pages/Tervises ... 8024251491
Jälgi meid Facebiook-is https://www.facebook.com/biketravel.ee/
je je mul on wtp four season ...ainult keskjooksu ja ketti pole ...müün seda odavalt kui keegi tahab siis võtke yhendust 56372753 annan mingi kuni 2500-ga ära alarmabmx@hotmail.com....olen ainult yhe suve soitnud ...siis juhtus nii et sõps sõitis talvel sellega korra ja nii see kett ja keskjoks läkski :S lenks ei ole lõigatud ja ratas ootab uut omanikku ...kui raha kohe on siis annan 2000-ga ära ,)
Mul on Classic Legend 5.8
Kas see on hea ratas kui ma käin sõitmas regulaarselt ja käin võistlustel?
ehk kas peab ka vastu klui keegi teab?
hind pea 8 tonni, aga sain odavamalt
ja tahaks teada kas rattale saab panna kaks pudelihoidjat kui on aint üheks koht. Mul pole seal kus sadulatoru läheb sisse.
Kas see on hea ratas kui ma käin sõitmas regulaarselt ja käin võistlustel?
ehk kas peab ka vastu klui keegi teab?
hind pea 8 tonni, aga sain odavamalt
ja tahaks teada kas rattale saab panna kaks pudelihoidjat kui on aint üheks koht. Mul pole seal kus sadulatoru läheb sisse.
RRT
Merida Matts Sport 300. 13kg. Aus pill.
[quote="Soobel"]Töökorras aparaadid siis paremalt: Pofabor, Lippert (naise oma), vanaisa L.B.C (tagavarajalgratasratas) ja talvine RVR"Peletis."
Rooste ruulib täiega! Isegi pildil oleva koera kõrvad on roostekarva pruunid
Rooste ruulib täiega! Isegi pildil oleva koera kõrvad on roostekarva pruunid
Neljasst rattast vaid üks on roosteta - LBC, mis pole talvisel tänavasoolamise ajal sõitnud. Teised on kõik selle laksu ära saanud.kalari kirjutas:Rooste ruulib täiega! Isegi pildil oleva koera kõrvad on roostekarva pruunid
mustal taustal helendab must vari
-
- Rattur
Alusratas Classic Comfort (musta värvi ja tavaliselt porine )
Taga Shimano Nexave rollerpidur
Taga Remerx topeltrumm
Shimano Tourney tagavaheti
Esimene otsa hetkel nagu tehasest, kuid läheb sel aastal vahetusse.
Matkalenks (siuke kõverik, mitte sokusarved)
Pakiraamid ees ja taga
Tuled (aretan ise kustomtulesid, sest tavatuled ei rahulda)
Sõidan olenemata ilmast, aastaajast või kellaajast. Eelmisel aastal 6000km. Hetkel kõige külmem ilm , millal maanteel olen olnud on -12 kraadi kl. 3 ajal öösel (soovitan proovida )
Taga Shimano Nexave rollerpidur
Taga Remerx topeltrumm
Shimano Tourney tagavaheti
Esimene otsa hetkel nagu tehasest, kuid läheb sel aastal vahetusse.
Matkalenks (siuke kõverik, mitte sokusarved)
Pakiraamid ees ja taga
Tuled (aretan ise kustomtulesid, sest tavatuled ei rahulda)
Sõidan olenemata ilmast, aastaajast või kellaajast. Eelmisel aastal 6000km. Hetkel kõige külmem ilm , millal maanteel olen olnud on -12 kraadi kl. 3 ajal öösel (soovitan proovida )
üks mees sõidab peale 40. juubelit sellise vokiga
http://priitsalumae.blogspot.com/2009/0 ... eline.html
http://priitsalumae.blogspot.com/2009/0 ... eline.html
Jälgi meid Facebook-is https://www.facebook.com/pages/Tervises ... 8024251491
Mina sõidan sellise pilliga igatahes!
Kui kellelgi on selle ratta ketikaitset ja ta seda ei vaja, võib igatahes pakkuda mulle!
Kui kellelgi on selle ratta ketikaitset ja ta seda ei vaja, võib igatahes pakkuda mulle!
Oh, sai ka eile ratas ostetud, viimati omasin ratast 4 aastat tagasi. Sai võetud suhteliselt tagasihoidlik Trek 3900 Disc elik vaja siis proovida ketaspidureid, mis küll trossiga. Aga välimus on ju vinge. Juurde kompu, pudelihoidja, nähtavasti, tänast ilma vaadates ka porilauad. Eile sai kohe esimese hooga 38km maha vändatud. Täitsa mõnus. Kindlasti plaan mõnest kolmapäevakust osa võtta ja ehk suve keskpaiga poole ka mõnest poolmaratonist. Kui need plaanid täita suudan on ratas minu jaoks end tagasi teeninud.
Specialized stumpjumper FSR comp 2008 M-suurus raam (120mm käik)
Reba sl 2007 115mm esiamort
hope pro2 / DT Comp / DT 5.1D jooksud
Avid Juicy5 185/160 pidurid
Easton EA50 Monkeybar 630mm lenks
deor 36/22 vändad
slx 11-28 kassett
ritchey comp sadulapost
WTB Rocket V slt (Ti rails) sadul
Xpedo MX-3 pedaalid
Maxxis Ardent 2.25 kummid
LX e-type esivahetaja, XT taga, XTR kett
13kg
Piilupilt (spy shot) tp rattastjanek179 kirjutas:Raam: Corratec Sannino...
Raam: BeOne carbon 19"
Kaal: 9070g (koos pedaalide, pudelikorvidega ja sarvedega)
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
- kristjan07
- Rattur
Kena...ootame rohkem pilte ja jupi nimekirja ka kaua muidu selle ehitamine kestis?mart kirjutas: Piilupilt (spy shot) tp rattast
Oh sa püha püss!!!mart kirjutas:Piilupilt (spy shot) tp rattast
Raam: BeOne carbon 19"
Kaal: 9070g (koos pedaalide, pudelikorvidega ja sarvedega)
http://keep4u.ru/full/2009/06/17/08bdff ... a49228/jpg
Kiri "American" pöidadel läheb väga ilusti taustal olevate lilleõitega kokku Võin kinnitada, et live's näeb see ratas tiba edevam välja
Oi kuidas mulle meeldib end võõraste sulgedega ehtida ja võõrast ratast näppida.kristjan07 kirjutas:mart kirjutas: Piilupilt (spy shot) tp rattastkristjan07 kirjutas: Kena...ootame rohkem pilte ja jupi nimekirja ka kaua muidu selle ehitamine kestis?
Tegelt võiks uue teema tekitada - Kodukootud võistlusvõimeline MTB HT alla 9kg.
Projekt algas november 2008 st kestis 8 kuud. Enamus ajast kulus juppide ootamisele ja raha kogumisele/lugemisele. Külastatud poode: 4 UKst, 2 prantsusmaalt, 2 belgiast, 4 saksast, 1 usa, 2 austria, 1 luxemburgist
Raam; BeOne carbon 19” 1016g
Amort; Rock Shox Sid Team with Poplock 100mm
Jooksud ja kiirkinnitid ; American Classic Mtb Disc 26”, White E712g+T827g+KK98g
Tubeless kit (ventiilid, teip, pöiapaelad): FRM, DtSwiss 68g
Esikäiguvahetaja; XTR E-type
Tagakäiguvahetaja; XO carbon middle
Vändad ja keskjooks; Aerozine SL 22/32/44 644g+96g
Pedaalid; Look 4x4 296g
Kassett; Shimano Dura-Ace 12-27
Kett; Campagnolo C9
Pidurid; Magura Marta, gold, sadulapoldid ja lingipoldid titaanist
Rootorid: Ashima 160mm rootoripoldid titaanist 181g
Vahetajad; Sram XO gripshift
Lenks; PZ Racing aluminium-carbon, kinnitus 25,4mm,560mm, 104 g
Lenksu korgid: Syntace alumiinium, treitud õigesse mõõtu, 21g
Käpidemed; Ritchey WCs foam
Sarved; Keil 51g
Stemm; XLC Pro Lite , kinnitus 25,4mm lenksule, 110mm, kinnituspoldid titaanist 109g
Stemmi käbi ja kork: Noname
Kaelakausid; semi-integrated 81g
Sadul; Selle Italia SLR 137g
Sadula post; Saso carbon 31,6x400mm, 198g
Sadula klamber; Soul Kozak 34,6mm, 10,8g
Rehvid; Shwalbe Rocket Ron UST
Kõrid/trossid: Avid, Jagwire, Nokon kinnine süsteem
Pudelikorvid: Saso carbon
Vidinate kaal on vaid põnevamate subjektide taga.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
sai selline soetatud - orbea onix giro carbon(2008), shram rival, look ja shimano 500.
sõidan oma lõbuks nii 200km nädalas. veereb hästi igatahes.
lisaks pildi ka, aga ei oska
sõidan oma lõbuks nii 200km nädalas. veereb hästi igatahes.
lisaks pildi ka, aga ei oska
Nüüd siis uus ratas: Canyon Ultimate AL 9.0
Grupp - SRAM FORCE (v.a. crankset FSA SL-K Pro)
Sadul - Selle Italia SLK
Jooksud Fulcrum Racing3
muud lisad - Richey WCS seeria.
Peale originaaljooksude vahetust kaal 7,3 kg.
Grupp - SRAM FORCE (v.a. crankset FSA SL-K Pro)
Sadul - Selle Italia SLK
Jooksud Fulcrum Racing3
muud lisad - Richey WCS seeria.
Peale originaaljooksude vahetust kaal 7,3 kg.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
Minu uus armuke siis ka tulemas- täna sai tellitud ja nädala lõpuks käes.
BeOne Team Edition 08 carbon raam 17"
RockShox Reba SL kahvel
Avid Juicy 3 pidurid
Tagakäikar XT
Esikäikar SLX
10,6 kg
Pilt(umbes selline): http://www.beone-bikes.nl/NL/producten/black.html
BeOne Team Edition 08 carbon raam 17"
RockShox Reba SL kahvel
Avid Juicy 3 pidurid
Tagakäikar XT
Esikäikar SLX
10,6 kg
Pilt(umbes selline): http://www.beone-bikes.nl/NL/producten/black.html
Viimati muutis k666n, 24. 06. 2009. 00:56, muudetud 1 kord.