superLauri T kirjutas:Fizi:k Nisene 2004 Pro Super Ultra

superLauri T kirjutas:Fizi:k Nisene 2004 Pro Super Ultra
Kuigi mul ei õnnestunud pikalt nõukogude ajas elada siis kerkis elavalt silme ette 60-70a maakoht (kusagil kolhoosis), kus 5-6 aastased poisikesed (paljajalu ja kriimulise näoga) vähestest saadaolevatest mänguasjadest maksimumi võtsid.....tarmo kirjutas:superLauri T kirjutas:Fizi:k Nisene 2004 Pro Super Ultraaga sadulal võiks ääred veits ümaramaks lihvida on p......sõbralikum
Lapsepõlv tuleb meeeldetarmo kirjutas:superLauri T kirjutas:Fizi:k Nisene 2004 Pro Super Ultraaga sadulal võiks ääred veits ümaramaks lihvida on p......sõbralikum
vabalt võiks sellistega mingi CUPi tehaLauri T kirjutas:Fizi:k Nisene 2004 Pro Super Ultra
Väiksena, kui need künkad veel suuremad olid, sai nende peal "krossitatud" ikka kokuka, skolnikuga ja meestekaga isegi. Mõni raamgi on seal kõveraks väändunud hüppe tagajärjel.. heeh, nostalgia..Andrus K kirjutas:[vabalt võiks sellistega mingi CUPi teha
Ntx. saku staadioni kõrval on kõva kruusaga pisikesed hunnikud/künkad.
I etapp ongi seal. Tulge kohale
Polegi vaja nõukogude aega tagasi minna.. Aasta on 2003 ja asukoht Vilsandi saar, EstoniaUrmasL kirjutas:Kuigi mul ei õnnestunud pikalt nõukogude ajas elada siis kerkis elavalt silme ette 60-70a maakoht (kusagil kolhoosis), kus 5-6 aastased poisikesed (paljajalu ja kriimulise näoga) vähestest saadaolevatest mänguasjadest maksimumi võtsid.....
Siit on siis näha, et kõigega kannatab sõita, sest lapse nahk ju see kõige õrnemLauri T kirjutas:Fizi:k Nisene 2004 Pro Super Ultra
Laste pampers on vist tunduvalt paksem, igatahes pikemat maad pampersita selle sadulaga ei soovitaks.tann kirjutas:Siit on siis näha, et kõigega kannatab sõita, sest lapse nahk ju see kõige õrnemLauri T kirjutas:Fizi:k Nisene 2004 Pro Super UltraHoiab ka talvel selle koha sooja, millega toetada tuleb
Endal on kahjuks /st mitte SLR/ Selle Italia Century (Once logoga, must nat. nahk). Pole viga, aga hargivahe annab (ka läbi pampersi) pärast 1, 5 tundi sadulasviibimist märku, et võiks mõniaeg püsti vändataindrek kirjutas:ei raatsinud uut teemat tegema hakata, kuid oleks selline soov: Kui kellelgi on sellist sadulat nagu Selle Italia SLR (ükspuha,mis variant), siis oleks ülimalt tänulik, kui see keegi laseks mul sellega proovisõitu teha!
Niipalju kui mina olen aru saanud on SLR pigem maanteesadul.mart kirjutas:Endal on kahjuks /st mitte SLR/ Selle Italia Century (Once logoga, must nat. nahk). Pole viga, aga hargivahe annab (ka läbi pampersi) pärast 1, 5 tundi sadulasviibimist märku, et võiks mõniaeg püsti vändataindrek kirjutas:ei raatsinud uut teemat tegema hakata, kuid oleks selline soov: Kui kellelgi on sellist sadulat nagu Selle Italia SLR (ükspuha,mis variant), siis oleks ülimalt tänulik, kui see keegi laseks mul sellega proovisõitu teha!
Kujult on sadul küllaltki SLR-i sarnane.
Mul on Century cc rattal. Nii-et pigem ikka sinna MNT kanti.priidik kirjutas:mart kirjutas:Niipalju kui mina olen aru saanud on SLR pigem maanteesadul.indrek kirjutas:ei raatsinud uut teemat tegema hakata, kuid oleks selline soov: Kui kellelgi on sellist sadulat nagu Selle Italia SLR
Kujult on sadul küllaltki SLR-i sarnane.
Century on alumiiniumsulamist raamiga ja üks jäigemaid Selle Italia sadulaid üldse. Kui sul see MTB-l peal on siis ei imesta et tunda annab.
Mul on sõidetud ligi 3k ja kaalun u.75kg, järelikult hakkab sadul varsti-varsti lepingut lõpetama!?Mõtlesin jah Ike Race sadulat, aga hakkasin mõtlema ja sellega sõitsin ikka üle 5500km, aga keskelt vajus ära ja külgedelt ka vajumise tulemusena tuli nahk lahti. Ja kaalun 55kg, niiet ei saa öelda, et raskus tegi oma töö. Alguses oli jah sadul väga mugav, aga nüüd oleks juba kehv sellega sõita.
Fizikut kasutanud ei ole, Oktavia soetasin oma rattale sellel kevadel ja olen rahul. Minule see sadul sobib, täpselt parasjagu pehmust pealpool ja sadul iseenesest piisava jäikusega. Olen kuulnud ka arvamusi et see oKtavia ei kõlba kuskile, aga minu tagumikule tõesti sobibKirsa kirjutas:Ma vaatan et Fizik Nizene cp ja Selle Italia Oktavia Gel on sama hinnaga sadulad (890). Kumba võiks aga eelistada maastikusõitja.
Tahaks midagi veidi pehmemat.
Kas neid Fizikuid üldse enam saada on?
mingi õmbluse koht sadulal nüüd vaevalt eriti tunda annab.Pükste pehmendus on ju vahel ja õmblusi eriti ei tunnegi...põhiline on ikka sadula kuju.Nisene on erinevalt mnt sadulatest pealt kumer,mnt omad on enamasti nõgusad...selle SLR on ka veidi kumer,aga selline laiem sadul...kõigepealt mõtle kuidas sa sõidad rattaga.Mõni istub rattal nagu hobusel,O jalgadega...teine jälle toob jalad raamil nii lähedalt mööda,et põlved riivavad kergelt raami...ise kuulun viimaste hulka ja sadul peab mul eest kitsas olema,muidu hõõrub jalgevahelt püksid ka läbi.Kõige pealt vaatagi oma pükse..kui jalgevahelt on püksid veidi kulunud,siis peaksid äkki eest kitsama sadulaga sõitma.Kui sadul kohe meeldima ei hakanud,siis vaevalt ta sul pärastki meeldima hakkab...tann kirjutas:Krt......käisin......sõitsin.......tundsin ja ei oska selle fizi:k nisene kohta ei head ei halba öelda.........tegin 2h ringi bike'ga asfaltil......võrreldes vana sadulaga on see tagumine osa sadulast küll päris hea, sest vanal sadulal on tagumises otsas õmblused(mingi reklaami värk) ja see nagu vajutas kergelt sooni kinni, aga keskosast see fizi:k kas ei sobi mulle või olen selle koha pealt nii hellaks muutunud, et lihtsalt paranemata haavad annavad ka heal sadulal tunda
Mul on mulje jäänud, et Ti relsidega sadul vetrub rohkem kui cr-mo relsidega. Ti on nagu veidi elastsem..... Aga seda ma küll ei ütleks, et Fizik liiga pehme on.indrek kirjutas:ka nüüd värske fizik nisene (ti, gel) omanik ja suu on kõrvuni![]()
![]()
Nagu sulepadjal istuks. Nüüd tekkis ainult väike hirm, et kas liiga mugav/pehme sadul väntamisele kahjuks ei tule. Et nagu hakkad seal sadulal vetruma
Sa küsisid ühes teises teemas Selle Italia SLR mugavuse kohra. Sõitsin täna Tln rattaralli läbi ja sadul oli väga hea. Tundub tagumiku all veits teistmoodi, kuid mingit valu, hõõrumist, närvide kinnisurumist polnud. Ehk siis kui enne oled Fizikuga harjunud siis ei tohiks ka SLR probleeme tekitada. Vähemalt maanteel. Huvi pärast peaks maastikul ka järgi proovima.indrek kirjutas:ka nüüd värske fizik nisene (ti, gel) omanik ja suu on kõrvuni![]()
![]()
![]()
...seda ma tahtsingi kuuldaUrmasL kirjutas:Sa küsisid ühes teises teemas Selle Italia SLR mugavuse kohra. Sõitsin täna Tln rattaralli läbi ja sadul oli väga hea. Tundub tagumiku all veits teistmoodi, kuid mingit valu, hõõrumist, närvide kinnisurumist polnud. Ehk siis kui enne oled Fizikuga harjunud siis ei tohiks ka SLR probleeme tekitada. Vähemalt maanteel. Huvi pärast peaks maastikul ka järgi proovima.
Mul vist sama/sarnane sadulamudel. Sõitnud sellega vähe, umbes 1000 ja enne mind on sellega veel sõidetud. Sõidupükse pole. Pikki otsi pole sõitnud. Sõitnud ka seljakotiga. Olulisi probleeme pole vist olnud. Samas ükskord oli 2 päeva sõitu minnes vasaku jala säärelihas tundetu - ei tea, kas sadulast või muust. Ma arvan, et tasub teist sadulat pikemalt proovida ja siis otsustada, kas on mõtet vahetada.tann kirjutas:Mul see vana GT Avalanche ongi, ainult et natuke teises komplektatsioonis siis nüüdseksspl kirjutas:vanal gt avalanchei- l oli selline pealAga kuidas siis sadulaga lood on?
Probleemid ja muu jutt mul kuskil natuke eespool
Oma rattal oli selline tehasest peal, kuid vahetasin kiiresti sama firma teise vastu - Speed V.tann kirjutas:Tegin mõned pildid sadulast mis mulle jätkuvalt muret teeb, aga kõiki siia ei hakanud saatma, üks nendest siis siin. Öelge mulle, kas see kannatab üldse mingit kriitikat![]()
Tähed sadulal WTB SST
See sadul mida V+ pakuti oli CrMo relssidega ja nahk kattega (põhi peaks koduka järgi olema kõikidel Plateau mudelitel süsinikuga tugevdatud). Titaanrelsid ei huvitagi ausalt eriti (peale kaaluvahe ei näe eelistBimmer kirjutas:...Alla 1000.- maksvat sadulat ei soovitaks küll üheltki tootjalt sest vastasel juhul ei saa titaanrelsse, naturaalnahka ja nailonist sadulapõhja. Need omakorda garanteerivad enamikele inimestele normaalse mugavuse. ...
Titaanrelsid vetruvad rohkem st on mugavamad. Rohkem infot: http://www.selleitalia.com/Mati kirjutas:Titaanrelsid ei huvitagi ausalt eriti (peale kaaluvahe ei näe eelistja kaaluviini ma pole
).
Tundub, et tundmatu värk siin Estonia nimelises liivakastisMati kirjutas:... Aga on kellelgi ka kogemust Fizik Plateau'ga. ...
Eks ta nii kipub olema, kui miskit suht uut või eksklusiivset tahad. Mul samad kogemused, kui Brooksi-i ja Selle Italia Century sadula soetasin. Polnud nagu Maarjamaal kelleltki nõu küsida.Mati kirjutas:Tundub, et tundmatu värk siin Estonia nimelises liivakastisMati kirjutas:... Aga on kellelgi ka kogemust Fizik Plateau'ga. ...
Velo on üks Taivanis pesitsev sadulameister. Küllaltki suur ja tuntud. Võid nii mõnegi *rattanimega* sadula põhjalt tema logo leida.maxspeed kirjutas: "Trek race" nazevaajetsa, tootja keegi "Velo"..