Mul on selline küsimus: Mul on tagavahetaja Deore, aga peal on 8 kasset ehk siis mul on käike 3x8. Aga kas ma saaks peale panna ka 9-se kasseti ja kas siis võib mul Deore käiguvahetaja jääda võib peab selle ära vahetama?? Aga kui ei pea siis peaks ostma ainult 9-se kasseti, 3x9 käikudega käiguheeblid ja uue keti?
Palun kas keegi oskab sellele vastata?
Ette tänades.
Deore küsimus
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Deore küsimus
jah, tagumine käiguvahetaja võib samaks jääda
Samuti peaks vist esikäikari ning suure hammaka (oleneb, mis kränk on- võib juhtuda et isegi terve krängi) välja vahetama, sest 8k süsteemi hambaid on 42, 9k seevastu 44
Mis teooria see nüüd on? Äkki selgitad natuke.yllar kirjutas:...sest 8k süsteemi hambaid on 42, 9k seevastu 44
võin muidugi sellega bambusesse panna. Aga kuskilt on kõrvu jäänud, et 42 hambaga ketas on mõeldud kasutamiseks koos 7 või 8 käigulisega tagakassetiga Loodetavasti oskab keegi teadjam selle paremini ära defineerida kui mina seda "rumour" tasandilveiko kirjutas:Mis teooria see nüüd on? Äkki selgitad natuke.yllar kirjutas:...sest 8k süsteemi hambaid on 42, 9k seevastu 44