Noh kui mu nime teate, siis võite ka võistluspaigas tulla varba peale astuma kui verbaalset kriitikat ei talu ja mõni tahab kukke siin foorumis edasi anonüümselt laksata siis palun!
Minu jutu point on selles, et need gigandid kes käivad lihtrahvast piitsutamas Elionil oma meeletu kilometraasi baasilt võiks natuke oma klassis ka vastu pidada – kui meie Eliit ei oleks boksi keeramise eestvedaja, siis võib-olla oleks ka M-18 vanuseklass püüdlikum ehk siis meie tulevik, aga seal oli täpselt sama lugu, et nii kui maha jäädi, tuldi maha ( mitte kõik muidugi). Eeskuju on nakkav.
Ja kui ma “õhku täis” olen, siis puhtalt üldsuse huvides – rääkige oma pereliikmetega ja küsige mida arvavad nemad Eesti rahvuskoondises sõitjatest kes Eesti meistrivõistlustel katkestavad? Ma arvan, et Eesti võiks kõik jalgpallimatsid juba ette ära annuleerida järgnevaks aastakümneks enivei sealt midagi ei tule – aga näed, Eesti rahavas on tulnud areenile kaasa elama! Sponsor ei ole logo su särgil vaid sponsor on see sama Malle ja Kalle raja ääraes… krt saage aru, et staatuses sportlane esindab SPORTI!
Et teid veel rohkem vihasemaks ajada, siis õpin Tartu ülikoolis spordijuhtimist ja mõlten, et ehk teen lõputöö sportlase eetikast ja toon negatiivsed näited katkestavatest sportlastest?
Ja foorumis ei ole ma anonüümselt ülbitsenud, võtan ilmselt osa teemadel, mis enamikele hapniku kinni võtab, sest oma koopamehe aateid ei suudeta ületada. Kui panete tähele, siis mu konto on loodud foorumi sünni ajal ja kõik foorumi kommenteerijatest “alustalad” on ammu nägupidi tuttavad, seega nad teavad, et ei mölise tagaselga – ei ole ka kusagil varjanud oma nime ( ost müügi arhiivist saate ka telefoni nr kui duell huvitab). Ja 17 aastat olen ise rattaspordiga tegelenud - kui huvi pakub, et miks mingi nolk möliseb
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
ma oleks treeneri käest sõna otseses mõttes molli saanud omal ajal kui oleksin EMV katkestanud ( treener T.Tamme) ja asja eest.
Seniks kõike head!
Believe it or not, non-cyclists sometimes think they have something interesting to say, have an interesting hobby, or an interesting experience to relate. Still, for the sake of propriety, you must act as if you care. Feel free, as they talk, to pleasantly daydream about biking. Just smile and say, "Absolutely," from time to time.