kodarad nagisevad
kodarad nagisevad
Sai endale soetatud kevadel uued mnt jooksud (Gipiemme, light 1.55). Muidu kõik väga hea aga keha raskuse all kodarad nagisevad. Käega katsudes kodarad liiga vabalt ei ole. On keegi sarnase probleemiga maadelnud? Kas peaks üritama pingutada? Märjaga sõites sõites nagin kadus.
Re: kodarad nagisevad
Vesi määrib.mahagon kirjutas:Märjaga sõites sõites nagin kadus.
Pane kodarate ristumiskohale poolteist ringi isoleerteipi. Aitab kui ainult ühele ristuvale kodarale panna. Mul MTB esimene crossmax (ümarad kodarad) nagisesid ja kohe aitas.
Kas tõesti vaja pöia kinnitustesse mingit määret panna? Pole iial kuulnud. Aga ega ma selles vallas silmapaistvalt edev ka poleVillem T kirjutas:Vesi määrib.mahagon kirjutas:Märjaga sõites sõites nagin kadus.
Seda proovin. Aitäh.UrmasL kirjutas:Pane kodarate ristumiskohale poolteist ringi isoleerteipi. Aitab kui ainult ühele ristuvale kodarale panna. Mul MTB esimene crossmax (ümarad kodarad) nagisesid ja kohe aitas.
et nagu kodaraid pingutada pole proovinud? proovi või lase parem kellegil spetsjalistil teha enne kui hakkad ihasugu jama sinn ümber kerima.
-
- Rattur
Mul oli sama jamps. Põhjus oli kontaktsetes kodarates. Kodarad olid laotud ühelt poolt ja olid omabvahel kontaktis(hõõrdusid teineteise vastu) Lõpuks vihastasin ja ladusin ringi.. Mul muidugi veel see ka, et tegu on elektrirummuga.
- bountykilla
- Rattur
Oletan, et tegemist on sarkasmi/naljaga...volvofriik kirjutas:Põhjus oli kontaktsetes kodarates. Kodarad olid laotud ühelt poolt ja olid omabvahel kontaktis(hõõrdusid teineteise vastu)
1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d
Mul sama häda, tegemist crossmax jooksudega, kus kandilised mavicu kodarad ja mida kuivem ilm, seda rohkem naksumist. Olen vahest pannud ôli rummule, kus kodarad kinnituvad, jääb vaiksem aga ikka ajab närvi
"It never gets any easier, you just go faster"