Muudatused - matkasõit 12h soolo ja 12h paari klasside näol
24h soolo ja 24h 4sed teamid nagu eelmie aasta.
Rada huvitavamaks
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Üsna personaalne teema. Eelmisel aastal oli üheks mõõdupuuks arvestamisel eeldatav kalorite kogus - 12 000 Aga peamiseks kujuneb hoopis see (kuskil alates 12 tunnist), et iga asi lihtsalt ei taha enam alla minna. Hoidu kindlasti aromaatsetest söökidest. Näiteks, meeldivad mulle meeletult pizasaiakesed. Võtsin neid kaasa ka 2006 aastal toimunud Rakke24'le. Öösel siis mõtlesingi, et nüüd võtan need ahvatlevad saiakesed ja söön nagu...Aga tutkit baren, juba paberkotti avades ajas see muidu üliahvatlevana tunduv lõhn vaat et öökima.kahwel kirjutas:... teadjad mehed võiksid rääkida oma kogemustest, mida selliste sõitude juures meeles pidada. Kuidas söögi joogiga arvestada?
Pole ka ime ! Nii mõnigi maininud, et pikemaid, kui 2,5h trenne pole mõtet teha (seda avaldanud sõitjad, kes läbinud väga edukalt nt. Tahko120)kahwel kirjutas:Krt, täna sai 214 km ära uhatud L-Eesti teedel ja jalad "kergelt" valusad
No mis seal ikka saab. Äratuskell löriseb tiba kauemkahwel kirjutas: .... näis mis hommikul saab
Küll pead, sõidad rahulikult omas tempos. Ja mõtle ka toitumise peale !kahwel kirjutas:Tänane treeningsõit pani mind tõsiselt muret tundma Pariisi 24 peale.... peab ikka soolol 24h vastu või mitte :S?
Vaimne ettevalmistus on oluliselt tähtsam, kuna selle murdumine on tõenäolisem, kui füüsise.kahwel kirjutas:Nojah, aga kuidas sa muidu nö. harjutad enda viimist vaimsele ja füüsilistele piirile.... või olen ma lihtsalt rumal![]()
Ma vaseliini põhist kreemi määrisin kanni peale. See ka ainuke võistlus/sõit üldse, kus kanni kokku mökerdan.kahwel kirjutas:Kas mingite kreemide kasutamine tuleb kõne alla? Või pole eriti mõtet...
Hetkeseis:tarmo kirjutas:Kas saaks infot kui palju ja millised võistkonnad on reganud?
Kriitikat ikka tohib ja peabkiRaulpoiss kirjutas: väikse kriitka ka kui tohib?? kuna olin poodiumikonkurentsis, siis sai paar korda seisu uuritud, et kuda konkurentidel läheb, mis vahed jne. peab mainima, et eriti abi ei olnud. tüdrukud, kes seal telgi all istusid ja monitore vaatasid, sealt eriti midagi välja lugeda ei osanud, info jagamine oli igatahes natuke nutune... õnneks klubikaaslastest teamisõitjad uurisid, teostasid keerulisi arvutustehinguid, saime hakkama.
Äkki kannataks näiteks tunni/paari tagant kogu lugu välja printida ja seinale kleepida? Saaks ise näpuga järge ajada keda huvitab.gandalf kirjutas:Kuna rajal on korraga 4 erinevat arvestust, siis suurel monitoril on jah üldseis ja kuna korraga mahub 20 rida ning võistlejaid korraga rajal ligi 40 siis panin 10 sekundi kaupa kumbagi lehekülge näitama.
See mõte oli seal kohapeal eneselgi, sest siis oleks see peale ringi lõpetamist ja vähendaks ka asjatut sebimist ümber ja läbi telgi. Lisaks saab ka võistlejatele sinna laiema ohutu ala tekitada, et finishist läbilendajat ei sega.Rivo kirjutas:Nu ma kah natuke "poriseks"![]()
Et järgmine kord võiks telekas, kus siis hetkeseisu kuvati, olla varjualuse teises otsas ja ka suunaga teisele poole. Vähemalt mulle tunduks nii loogilisem. Et tuled just ringilt, ületad nn. joone, pilk kõrvale ja näed koheselt hetkeseisu ära. Samuti oleks see ka ülejäänud osalejatele mugavam. Praegu pidu nagu "nurga taha" minema.
rääkimata sellest, et hommikul võttis ca pool tundi aega, et väsinud peas tekkis ekraanil nähtu põhjal arusaamine, et just nüüdsama sai konkurentidele lihtsalt koht kingitud.veiko kirjutas:10 sekki oli ka natuke kiire. Enne, kui midagi taipama hakkad oli juba uus pilt ees.
Noh, nad sellised maantee mehed rohkemRaix kirjutas: PS. Oskab keegi kommenteerida, miks näiteks CCRM või HRK esindajaid kohal polnud? Või võistles neist keegi soolode hulgas?
Tahtsin, väga isegi tahtsin. Isegi laps sündis nädal enne õiget aega ära, nii et ka see poleks probleeme tekitanud. Aga saada masu ajal ühe vene grupi asemel kaks tükki juulis endale kätte - see kaalub osalemise ülesRaix kirjutas:PS. Oskab keegi kommenteerida, miks näiteks CCRM või HRK esindajaid kohal polnud? Või võistles neist keegi soolode hulgas?