Postitus
Postitas wylde » 23. 07. 2009. 08:44
Jees, tuur on hoos ja vaatajad on rohkem leilis kui mehed tõusunukkidel. Rademarid on tühjad Trek ratastest ( saadaval vaid korvi ja pakiraamiga isendid) ja Oakley ei jõua niipalju koledaid prille vorpida kui tahtjaid “BUY” nuppe internetipoodide website`idel tulistamas on ning mustad poolde säärde sokid on IN?. Raskes kriisis vaevleb sagedasi üleskutseid tegev “mi.re” kes meelitab mehi eraldit sõitma küll vorsti küll kommiga.. peale kella poolt seitset liigub teedel tavapärasest rohkem rattureid ja tavapärasest kiiremas tempos, esiteks on vaja Polarist läpparisse installida korda läinud treeninkord, teisalt omaette elamus on simuleerida Tabasalu/Türisalu jne tõusul Contadori tehnikat valust õhetav nägu peas ja kes meist ei mõtleks sealjuures, et hoopis “mina” olen tõeline mägedekunigas – kahju, ainult et Eesti lauskmaad ja 45km/h võetavad tõusunukid võistlustel ei lase talendil esile tõusta ( tõsiselt - kas see reaalselt võib olla võimalik?).
Naine aga lahkus planeeritud “pulmareisilt” keset Sveitsi alpe kui ma Shclecki rünnaku ajal karjatasin “VAIT!” küsimuse peale kas ma võileiba ennem trenni minekut tahan - no vabandust küll, peaks ju paremini teadma – igatahes ootan tänaseni vabandust.
Ja eks tuuri vaadates olen ka ise järeldusteni jõudnud, et: 42 tolline telekas on liiga väike, et silmad suudaksid zoomida täpselt välja, mis stemm kellegil on, mis kiri Carbon pöial ja mis geel Contadoril suhu läks?; et naine ei ole hea reisikaaslane tuuril; et puhkus tuleb planeerida Juuli lõppu ja et üldsegi on rattasõit tore sport kuid veel enam distantsilt.
Believe it or not, non-cyclists sometimes think they have something interesting to say, have an interesting hobby, or an interesting experience to relate. Still, for the sake of propriety, you must act as if you care. Feel free, as they talk, to pleasantly daydream about biking. Just smile and say, "Absolutely," from time to time.