Niisiis, tahtsin homme rattamatkale minna, ostsin pakiraami. Kuna ma ei ole mehhaanikas kuigi kodus, usaldasin müüjat, kes väitis, et pakiraamid pidada universaalsed olema ja igale jalgrattale sobima. Minul ei õnnestu aga mingi nipiga seda pakiraami ratta külge saada sedasi, et raam oleks paralleelselt maapinnaga. Kas on võimalik, et mõni pakiraam mõnele rattale ei sobigi? Igatahes kruvisin vastavalt müüja õpetusele raami külge 2 metallist jurakat, mis peaks teoreetiliselt kruvidega sadula alla raami külge minema, aga mul küll need jurakad raamini ei ulatu. Ilmselt segane seletus, aga ma ei oska paremini selgitada.
Maria
Pakiraam ei sobi rattale
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Pakiraam ei sobi rattale
Segasele selgitusele selget vastust ju ei saa anda!
Kust ostsid? Kes on tootja? See ehk aitaks harutada seda pundart.
Endal mõistus otsas siis võta hommikul ratas ja pakiraami tükid kaasa ja suundu lähima rattapoe poole.
HE peaks enamuses asukohtades olema vist 20ni lahti, et jõuaksid veel täna ka (eeldusel, et elad sobivas kohas).
Kust ostsid? Kes on tootja? See ehk aitaks harutada seda pundart.
Endal mõistus otsas siis võta hommikul ratas ja pakiraami tükid kaasa ja suundu lähima rattapoe poole.
HE peaks enamuses asukohtades olema vist 20ni lahti, et jõuaksid veel täna ka (eeldusel, et elad sobivas kohas).
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
-
- Rattur
Re: Pakiraam ei sobi rattale
Ostsin Tartu mnt jalgrattakeskusest. Tootjat ei tea. Jalgratta mark on vist GT Ma päris blond muidu pole, aga see pakiraam käib mul küll üle mõistuse.