13.08.2009 varastati Mustamäelt Marja tänava asutuse sisehoovist jalgratas Merida, tumehall, oranžid jooned. Varas käis eelnevalt luuret tegemas tumesinise Nishikiga, mis on tõenäoliselt samuti varastatud, pildid vargast ja rattast siin: http://sites.google.com/site/rattavaras/.
Ratas on ca 5 aastat käigus olnud, taga on isetehtud pakiraam, lenksu katte ühe otsa kork puudu, lenksu vasakule poolele must teip mitu tiiru peale tõmmatud, sadulal kolmnurkne rebend (1cmx1cm), porilauad ees ja taga- tagumine vasktraadiga pakiraami külge kinnitatud, cateye tagatuli, ees torul kleepekad (Metsanädal 2007, Animated Dreams, Gruusia lipp), kraapejäljed, pedaalid hullu moodi kulunud (ka katki), esimesed hammasrattad originaalid, seetõttu käiguvahetus häiritud, amordid pisut roostes. Hetkel olid all 1,25" 26" õhukeste joontega Maxxis kummid.
Loodan vähemalt vargal kraest kinni saada... Palun aidake!
Varastatud Merida Matts Cruise 5.5
Re: Varastatud Merida Matts Cruise 5.5
See on vist see sama Nishiki: viewtopic.php?f=30&t=25713
delete
Viimati muutis taivox, 22. 06. 2019. 16:08, muudetud 1 kord.
- ronnythebeast
- Rattur
Need sarved on ikka musta värvi, sest samasugune läige on nii kodaratel, rattaraamil, rattavelgedel kui varga peal - päike paistab peale!!!
Kas ei saanud siis ratast asutusse sisse viia? Ma käin rattaga isegi võõrastes asutustes, isegi kui trepp on nii kitsas, et vaevalt läbi mahub, ikka tassin kaasa. Inimesed on ise süüdi, et nad oma asju korralikult ei hoia. Jalgrattaid varastati isegi nõukogude ajal, mis siis EV-st rääkida.Meeli kirjutas:13.08.2009 varastati Mustamäelt Marja tänava asutuse sisehoovist jalgratas Merida.
Eesti politsei kiituseks alljärgnev lugu:
politseisse tegin avalduse 14.08.2009, uurija helistas sama aasta nov.-s, et tüüp, kes ratta pihta pani on teada, eks tänu turvakaameratele, varga hooletule käitumisele mujal ning valvsatele kaaskodanikele. Tänud kõigile! Eile (17.11.'10) oli tüübi üle kohus, arutlusel polnud muidugi mitte ainult mu rattavargus vaid kahjukannatajaid oli seal kokku kuus, seekord. Ühesõnaga tüüp on paadunud pätt ja varas, s.h. ka narkokuriteod. Nimi on tal Hermo Taal ja netist leidsin hea pildi ka: http://www.postimees.ee/100308/esileht/krimi/316738.php. Kes googeldada viitsib, näeb, millega tegu. Et tasub ettevaatlik olla, kui selline sitapea kuskil jälle ringi hiilib. Mu poolt võib loomulikult talle ka jalaga anda, ja kõvasti.
Kohtuotsust veel ei tea, kuna varguste arutamiseks läheb ca 2 nädalat. Ratas enam näha ja kahjutasu saada pole kahjuks lootust
Soovitan varguse korral KINDLASTI politseisse avaldus teha, sest kunagi ei või teada, kuidas asi edasi kulgeb.
politseisse tegin avalduse 14.08.2009, uurija helistas sama aasta nov.-s, et tüüp, kes ratta pihta pani on teada, eks tänu turvakaameratele, varga hooletule käitumisele mujal ning valvsatele kaaskodanikele. Tänud kõigile! Eile (17.11.'10) oli tüübi üle kohus, arutlusel polnud muidugi mitte ainult mu rattavargus vaid kahjukannatajaid oli seal kokku kuus, seekord. Ühesõnaga tüüp on paadunud pätt ja varas, s.h. ka narkokuriteod. Nimi on tal Hermo Taal ja netist leidsin hea pildi ka: http://www.postimees.ee/100308/esileht/krimi/316738.php. Kes googeldada viitsib, näeb, millega tegu. Et tasub ettevaatlik olla, kui selline sitapea kuskil jälle ringi hiilib. Mu poolt võib loomulikult talle ka jalaga anda, ja kõvasti.
Kohtuotsust veel ei tea, kuna varguste arutamiseks läheb ca 2 nädalat. Ratas enam näha ja kahjutasu saada pole kahjuks lootust
Soovitan varguse korral KINDLASTI politseisse avaldus teha, sest kunagi ei või teada, kuidas asi edasi kulgeb.