![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Mismoodi see asendamine käis? Väänati raami kahvlit?LauriA kirjutas:Kui minu eelmise sajandi Scottile suudeti ilma probleemideta 3x7 asendada 3x9 süsteemiga, siis ma arvan, et pädevas rattapoes saab ka sinu oma uuendatud.
Minu silm küll ei seleta, et oleks midagi oluliselt laiemaks väänatud. See kes selle töö ära tegi - kui ta enne teostust peale vaatas, siis ütles, et a la piece of cake. 1" steereriga amordi asendamine uut tüüpi amordiga läks samuti lihtsalt.Andri kirjutas:Mismoodi see asendamine käis? Väänati raami kahvlit?LauriA kirjutas:Kui minu eelmise sajandi Scottile suudeti ilma probleemideta 3x7 asendada 3x9 süsteemiga, siis ma arvan, et pädevas rattapoes saab ka sinu oma uuendatud.
Jäta kontakt ka siis. Ehk tahan ise ka kunagi sama teenust saada.LauriA kirjutas:See kes selle töö ära tegi - kui ta enne teostust peale vaatas, siis ütles, et a la piece of cake.
Ma ei lasknud seda rattapoes teha, seega kontakti anda ei saa (s.t ma ei tea, kas töö teostaja on huvitatud).Andri kirjutas:Jäta kontakt ka siis. Ehk tahan ise ka kunagi sama teenust saada.LauriA kirjutas:See kes selle töö ära tegi - kui ta enne teostust peale vaatas, siis ütles, et a la piece of cake.
Tnx, Lauri, see võimalus on muidugi alati olemas.LauriA kirjutas:Kui minu eelmise sajandi Scottile suudeti ilma probleemideta 3x7 asendada 3x9 süsteemiga, siis ma arvan, et pädevas rattapoes saab ka sinu oma uuendatud