Varastatud kuldne Classic legend 5.8
Varastatud kuldne Classic legend 5.8
9. augustil 2009a. kell 2.30 varastati Tartus Kesk 58 maja eest kuldne Classic legend 5.8 ratas.
Palun postitage informatsiooni, mida vargad ratastega teevad ja mida ise peaksin tegema, et võimalik oleks üldse ratast enam näha.
Ratta kood: YA71005964
Rattaga oli kaasas spidomeeter (Cateye) ja u-lukk(MingTay ning pakiraamile veel kinnitatud 2 grillimis varrast
Erilised tunnused: ratas on suure raamiga, rattal on sarved(kergelt retsitud), pudelihoidja, jalg, pakiraam(mis on tagant poolt katki), tulede ja spidomeetri alus.
NB! pilt on tehtud varajases ajas ja ratas on tegelikkuses kulunum ja ei pruugi omada kõiki eelpool nimetatutest lisavarustusest http://pildid.ee/displayimage.php?album=18956&pos=0
Kui näeta mõnda Classic legend 5.8 ratas linna peal ringi sõitmas või mõnes müügipunktis, siis palun teavitage mind e-mailile marcus92@hot.ee
Olen valmis ka premeerima leidjat!
Tänan tähelepanu eest!
Palun postitage informatsiooni, mida vargad ratastega teevad ja mida ise peaksin tegema, et võimalik oleks üldse ratast enam näha.
Ratta kood: YA71005964
Rattaga oli kaasas spidomeeter (Cateye) ja u-lukk(MingTay ning pakiraamile veel kinnitatud 2 grillimis varrast
Erilised tunnused: ratas on suure raamiga, rattal on sarved(kergelt retsitud), pudelihoidja, jalg, pakiraam(mis on tagant poolt katki), tulede ja spidomeetri alus.
NB! pilt on tehtud varajases ajas ja ratas on tegelikkuses kulunum ja ei pruugi omada kõiki eelpool nimetatutest lisavarustusest http://pildid.ee/displayimage.php?album=18956&pos=0
Kui näeta mõnda Classic legend 5.8 ratas linna peal ringi sõitmas või mõnes müügipunktis, siis palun teavitage mind e-mailile marcus92@hot.ee
Olen valmis ka premeerima leidjat!
Tänan tähelepanu eest!
Re: Varastatud kuldne Classic legend 5.8
Kas see lukk oli rattaga lihtsalt kaasas või oli ratas lukus tollel hetkel?
lihtsalt kaasas, ei viitsinud lukustada,Cly/Suva kirjutas:Kas see lukk oli rattaga lihtsalt kaasas või oli ratas lukus tollel hetkel?
tobe juhus jah, laiskus maksis lõpuks kätte.
Ma saan aru et olukord on delikaatne ja huumorisoont võib-olla poob, aga kuidas kummipõletamise leegil grillimine õnnestus?Maku92 kirjutas:pakiraamile veel kinnitatud 2 grillimis varrast
Ükskord jäid lihtsalt sõbra poole pärast grillimist ja mõtlesin siis tagasi tuua pakiraami peal. Imelik küll koos varrastega läksVillem T kirjutas:Ma saan aru et olukord on delikaatne ja huumorisoont võib-olla poob, aga kuidas kummipõletamise leegil grillimine õnnestus?Maku92 kirjutas:pakiraamile veel kinnitatud 2 grillimis varrast
Krt, ma ei saa ru, mida nad nende varastatud ratastega teevad? Valgustage mind palun.....
Kus neid müüakse ja kes neid tahab???
Tuleks Ekspressi kuulutus panna, et ärge ostke varastatud rattaid, nii aitate kaasa kuritegevusele ja ükspäev olete ise ohver!
Endal läks 2 ratast keldrist korraga....
Olen jälginud kõiksugu Börse ja Soove ja Osta.ee-d jne. ei kippu ega kõppu
Kus neid müüakse ja kes neid tahab???
Tuleks Ekspressi kuulutus panna, et ärge ostke varastatud rattaid, nii aitate kaasa kuritegevusele ja ükspäev olete ise ohver!
Endal läks 2 ratast keldrist korraga....
Olen jälginud kõiksugu Börse ja Soove ja Osta.ee-d jne. ei kippu ega kõppu
delete
Viimati muutis taivox, 22. 06. 2019. 16:09, muudetud 1 kord.
Jah, neid hoitakse mõnda aega ja siis alles müüakse. Kui keegi viitsib uurida ja jälgida natuke popimaid varguse kohti ja varast pärast jälitada, siis leiab peidupaiga üles ja sealt saab tihti mitukümmend ratast tagasi.
Veel võib panna ratta sisse GPS träkkeri ja jätta see nö honeypotiks, aga GPS träkkerid ei toimi igal pool, seega pead tegema nii, et ta saadaks infot oma asukohast kogu tee jooksul ja see logitaks. Ei maksa jääda lootma lõpukoordinaatidele sest see on tõenäoliselt mingis keldris/garaažis kuhu GPS signaal lihtsalt ei levi. (GSM/GPS träkkeri asukoha saad umbkaudselt kätte ka siis kui GPS ei tööta kasutades selle jaoks teenuspakkuja lokeerimise teenust). Osad kõvemad vargad kannavad endaga ka kaasas GPS/GSM jammereid.
Träkkerid maksavad alates 1k. Tasub veel arvestada, et eestis on selline termin nagu "ebaseaduslik jälitustegevus".
Good luck.
Veel võib panna ratta sisse GPS träkkeri ja jätta see nö honeypotiks, aga GPS träkkerid ei toimi igal pool, seega pead tegema nii, et ta saadaks infot oma asukohast kogu tee jooksul ja see logitaks. Ei maksa jääda lootma lõpukoordinaatidele sest see on tõenäoliselt mingis keldris/garaažis kuhu GPS signaal lihtsalt ei levi. (GSM/GPS träkkeri asukoha saad umbkaudselt kätte ka siis kui GPS ei tööta kasutades selle jaoks teenuspakkuja lokeerimise teenust). Osad kõvemad vargad kannavad endaga ka kaasas GPS/GSM jammereid.
Träkkerid maksavad alates 1k. Tasub veel arvestada, et eestis on selline termin nagu "ebaseaduslik jälitustegevus".
Good luck.
siis võiks juba nii teha, et sa lased meelega varastada sõidad taga teise rattaga vms ja siis jälitad, keegi ju ei keela varastatud kraamil järele jooksmist. Äkki veab ja on sama varas ning saab vargaid niimoodi avastada.Cly/Suva kirjutas:Jah, neid hoitakse mõnda aega ja siis alles müüakse. Kui keegi viitsib uurida ja jälgida natuke popimaid varguse kohti ja varast pärast jälitada, siis leiab peidupaiga üles ja sealt saab tihti mitukümmend ratast tagasi.
Veel võib panna ratta sisse GPS träkkeri ja jätta see nö honeypotiks, aga GPS träkkerid ei toimi igal pool, seega pead tegema nii, et ta saadaks infot oma asukohast kogu tee jooksul ja see logitaks.
Good luck.
Viimati muutis Maku92, 14. 08. 2009. 14:16, muudetud 1 kord.
Kas on muidu võimalik, et vahetatakse osad rataste vahel ära ja raam värvitakse veel üle, et sa ratast ära ei tunneks??
Muidu mulle räägiti, et nad isegi pidid lätti rattaid viima ja maha müüma.
Muidu mulle räägiti, et nad isegi pidid lätti rattaid viima ja maha müüma.
Kui varaste pesapaiga leiad siis tasub sellest politseisse teatada, ise korda looma minnes võid hoopis ise trellide taha sattuda. Rattaid viiakse tihti veel kuskile metsa alla kust õhtul need suurema autoga edasi viiakse. Ehk siis ei maksa kohe esimese koha peale kisa tõsta vaid oodata kui asi "lattu" jõuab.
Juppe vahetatakse ikka ja osa rattaid müüakse ka ainult varuosadena maha. Värvima tänapäeval väga ei kiputa.
Juppe vahetatakse ikka ja osa rattaid müüakse ka ainult varuosadena maha. Värvima tänapäeval väga ei kiputa.
- Ristikhein
- Rattur
Vabasõitja... ... ja olen õnnelik http://www.facebook.com/Priit.Kanguri.Looming
Ka varas tahab süüa, juua ja igasugust nänni endale osta. Lohakalt jäetud asjad teevad nende raha "teenimise" tunduvalt kergemaks.JLansa kirjutas:Krt, ma ei saa ru, mida nad nende varastatud ratastega teevad? Valgustage mind palun.....
See lause sobiks rohkem huumorirubriiki.JLansa kirjutas: Tuleks Ekspressi kuulutus panna, et ärge ostke varastatud rattaid, nii aitate kaasa kuritegevusele ja ükspäev olete ise ohver!