![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
![thumbs up (y)](./images/smilies/thumbs_up.gif)
Ma tean, mida te tunnetesiim_s kirjutas:sealjuures oli sõidumõnu võrreldes hardtailiga vähemalt 3 x suurem (šveitsi sõltumatu labor kinnitab). muidugi asfaldil ja kruusal kihutati minust mööda, aga laskumisel 5 skalbi võtmine tekitab ikka ülimalt mõnusa tunde.
Üsna suvalise jalgratta V-pidurid ja Deore tagakäikar kordagi takistusi ei tekitanud, aga üsna libedates oludes sai mõned korrad külg maha pandud ja ühe korra isegi heal kiirusel üsna pikal (kerge kaldega allapoole) sirgelm6mm kirjutas:siim_s kirjutas:s Aga jah, eilset sõitu tuleb ikka tehnikaspordiks pidada, palju käiguvahetuse rikkeid ja kukkumisi, kiiremini sai edasi rahulikult ja ettevaatlikult sõites.
No kui Enno jagaks teistega, kustkohast ta neid pudeleid hangib, äkki mõned korraldajad oleksid veel huvitatud.Nongrata kirjutas:Joogipudelid olid üle prahi. Peaks olema kohustuslik element Elionis. Joomisel kaod nullilähedased.
Vastus sellele ja paljudele teistele suuri filosoofe painanud küsimustele on saadaval nagu ikka http://www.ccrotamobilis.ee all avatud Rakke mudaravila teemas.holden kirjutas:No kui Enno jagaks teistega, kustkohast ta neid pudeleid hangib, äkki mõned korraldajad oleksid veel huvitatud.
Kui saladus ei ole, siis mis suurusjärku ühe pudeli hulgihind ka jääda võib?ennoeilo kirjutas: aga ilmselt on takistuseks suhteliselt kallis hind.
Kes on need vabatahtlikud kes 5000 pudelit rõõmsalt pesevad?Gunnar kirjutas:Eeldan, et need pudelid on korduvkasutatavad, st natukese varuga ostes peaks a'la 5 hooaega läbi ajama?
Ma pakuks, et praeguses majandussituatsioonis peseks keegi näiteks 2500 (+ 2500 riigile maksudeks täiesti eeskujulik olles) krooni eest need 5000 pudelit ära? Õpilastele täiesti sobiv töö enne kooli veidi taskuraha teenida. 5 õpilast; kui ühe pudeli pesuks läheb 1 minut, siis nädalavahetusega peaks saama tehtud.Mati kirjutas:Kes on need vabatahtlikud kes 5000 pudelit rõõmsalt pesevad?Gunnar kirjutas:Eeldan, et need pudelid on korduvkasutatavad, st natukese varuga ostes peaks a'la 5 hooaega läbi ajama?
Looda sa, et see on "enda viga". Ma olen TPdes selliseid frukte näinud, et ega ei usuks kui ise poleks näinud. TPde rahval peab olema kuradi hea närvikava, et kogu seda issanda loomaaeda kantseldada.-record- kirjutas: ... siis on enda viga, kui ei saa topsi kätte!