Võru IV Rattaralli
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võru IV Rattaralli
Haanja Rattaklubi kutsub osalema Võru IV Rattarallile (MNT).
Toimub 20. august 2009.
Start ja finiš Võrus. Rada sama, mis eelmisel aastal . Põhisõit 95 km ja matk 40 km.
Juhend, registreerimine, rajaskeemid sportinfos:
http://www.sportinfo.ee/sportevent/task/detail/id/641/
Kohtumiseni Võrus
Toimub 20. august 2009.
Start ja finiš Võrus. Rada sama, mis eelmisel aastal . Põhisõit 95 km ja matk 40 km.
Juhend, registreerimine, rajaskeemid sportinfos:
http://www.sportinfo.ee/sportevent/task/detail/id/641/
Kohtumiseni Võrus
tont tuud tiid
Re: Võru IV Rattaralli
Mitu meetrit 95 km peal ronida saab?
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Kas finish on siis Munamäe torni juurde viidud vä? Madalamal mul vist ainult kiheleb õrnalt.Olts kirjutas:...Ma arvan, et ka Matil juba kube sügeleb Haanja tõusude suhtes.
velo clubbers
Väike teema värskendus
Soodus registreerimine lõpeb 17.08.2009 kuupäevaga
Ka võistluspäeval on võimalik kohapeal registreerida aga seda kella 10:00 - 11:00-ni
Osalejate numbrid väljastatakse võistluspäeval stardipaigas Võru Spordikeskuse juures asuvast võistluste telgist ajavahemikus kell 10.00-11.30
Ka võistluspäeval on võimalik kohapeal registreerida aga seda kella 10:00 - 11:00-ni
Osalejate numbrid väljastatakse võistluspäeval stardipaigas Võru Spordikeskuse juures asuvast võistluste telgist ajavahemikus kell 10.00-11.30
tont tuud tiid
Ega kellegil transporti pole pakkuda rattale ja ratturile?
Kas soodus regamisel on 17.08 kaasa arvatud ? Ehk siis kas soodus regamine lõppeb 17 kuupäeva alguses või lõpus ?tont kirjutas:Väike teema värskendus
Jah vaatasin:martyn kirjutas:vaata http://www.sportinfo.ee
Küsimus on endine, kas 17.08 kaasa arvatud ?Registreerimine
Eelregistreerimine toimub kuni 17.08.2009:
sigma kirjutas:Küsimus on endine, kas 17.08 kaasa arvatud ?
Lõpeb 17.08 kuupäev, lõpeb ka registreerimine ehk soodsalt saad registreerida 17.08 kella 23.59 ni.tont kirjutas:soodus registreerimine lõpeb 17.08.2009 kuupäevaga
tont tuud tiid
Oli tore sõit. Loodan, et kõik osalejad nautisid maastikku ja ilma.
Pikal rajal matkates oli aega vaadata ja mõelda - loodan, et tulevikus saavad korraldajad 30-40 kilomeetrid künkaid otsa kruvida ja siis oleks Eesti oludes super rada maanteesõiduks hobiratturitele (miks mitte ka võistlejatele). mõningaid muid mõtteid/soovitusi oli veel, kuid lasen neid natuke seedida ja eks annan korraldajatele otse teada.
Igal juhul suured tänud korraldajatele!
Pikal rajal matkates oli aega vaadata ja mõelda - loodan, et tulevikus saavad korraldajad 30-40 kilomeetrid künkaid otsa kruvida ja siis oleks Eesti oludes super rada maanteesõiduks hobiratturitele (miks mitte ka võistlejatele). mõningaid muid mõtteid/soovitusi oli veel, kuid lasen neid natuke seedida ja eks annan korraldajatele otse teada.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
-
- Rattur
kindlasti nauditav sõit. tänud ka minu poolt. keskmikule, kes ma ise olen, distantsi pikkuselt täiesti piisav, kui on soov nö. võistelda. profiili suhtes isega väljakutse, kuigi treenin haanjamaa teedel sageli ja naudin tõusude võtmist omas tempos. kui arvestada, et laupäeval juba seenioride eestikate eraldistart ja pühapäeval haapsalu rattaralli, siis see 30-40 ekstrakilomeetrit võib saada saatuslikuks. võibolla 5 aasta pärast, kui sõitjate üldine treenitus tõuseb. kui on matkahuvi, pakub haanja veel ilusamaid tõuse ja selleks ei pea maksma osalemistasu. parem siis juba peale matka selle raha eest endale mõnus söök ja kerge kesvamärjuke lubada.mart2 kirjutas:Oli tore sõit. Loodan, et kõik osalejad nautisid maastikku ja ilma.
elu veereb nagu ratas
Tean minagi, et nende nädalavahetuse ürituste pärast oligi nii vähe rahvast...
Kuid minu mõte (mis rajal pähe tuli), oli võimalus teha VÕRR üheks karikasarja etappiks - tuleks rohkem rahvast ja saaks Haanja maastik paremat reklaami. Ka kõige rahulikum matkaja ei pääseks ilma korraliku treeningupäevata!
Võib-olla eksiks rohkem maastikuhunte ka maanteele? Praegu siis peale Haanjat ainult TRR on natuke künklikum mnt sõit, muud suht tasase maa värk.
PS. EMV Viljandi ringil on muidugi asi omaette (kuhu minu sugusel karvajalal nagunii 90 kg-ga asja pole)!
Kuid minu mõte (mis rajal pähe tuli), oli võimalus teha VÕRR üheks karikasarja etappiks - tuleks rohkem rahvast ja saaks Haanja maastik paremat reklaami. Ka kõige rahulikum matkaja ei pääseks ilma korraliku treeningupäevata!
Võib-olla eksiks rohkem maastikuhunte ka maanteele? Praegu siis peale Haanjat ainult TRR on natuke künklikum mnt sõit, muud suht tasase maa värk.
PS. EMV Viljandi ringil on muidugi asi omaette (kuhu minu sugusel karvajalal nagunii 90 kg-ga asja pole)!
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...