kustutada
Re: Varastatud Merida Matts Sub 40 Tartust
Raaminumber? Avaldus tehtud?
avaldus tehtud. raaminr AD06K03493.
Viimati muutis jaana113, 04. 09. 2009. 20:04, muudetud 1 kord.
- ronnythebeast
- Rattur
Aura veekeskuse valvekaamerad ju on suunatud niimoodi, et need ehk näitavad ka vastasmaja ees toimuvat... minge uurige, kas kaamerate vaatevälja jääb teie majaesine?
Kahjuks nii kaugele kaamerasilm ei ulatu.ronnythebeast kirjutas:Aura veekeskuse valvekaamerad ju on suunatud niimoodi, et need ehk näitavad ka vastasmaja ees toimuvat... minge uurige, kas kaamerate vaatevälja jääb teie majaesine?
tere ma nägin su rattast täna vist,üks kiilakas venku istus otsast seda näginet merida ja puna valge kirju aga kas just 40seda ei vaadand kuna olin üksi ja venku oli paras kapp ja hakkas juba mölisema kui veits vaatasin siis ei jäänd kauaks vaatamakäigu pealt vaatasin .taga oli pori laud seda nägin kindlalt, ventiilid paistsid kah veits suuremad lampi tähele ei pand vb ei jõudnud näha.
rattast nägin ma endise masingu kooli juures oli seal taga pool kus läheb trepp mäest üles seal ajas teise vennaga juttu ja siis sõitis alla mäest ja suundus kaubamaja poole jooksin veits järgi et näha kuhu läheb nägin et läks üle tee sealt ja siis suundus arvatavasti raekoja platsi poole.
mingi nokka müts oli peas ja pruun nahk joppe .
100% pole kindel et sinu rattas aga igaks juhuks postitasin äkki on abiks ratta tagasi saamisel,see asi juhtus kuskil 15.10 ummbes sell kella ajal.
loodame et saad ratta tagasi
rattast nägin ma endise masingu kooli juures oli seal taga pool kus läheb trepp mäest üles seal ajas teise vennaga juttu ja siis sõitis alla mäest ja suundus kaubamaja poole jooksin veits järgi et näha kuhu läheb nägin et läks üle tee sealt ja siis suundus arvatavasti raekoja platsi poole.
100% pole kindel et sinu rattas aga igaks juhuks postitasin äkki on abiks ratta tagasi saamisel,see asi juhtus kuskil 15.10 ummbes sell kella ajal.
Tänud info eest. Üritan siis seal kandis rohkem liikuda ja silmad lahti hoida. Kappid peaks tõesti veidi toekama rattaga liikuma.rattas kirjutas:tere ma nägin su rattast täna vist,üks kiilakas venku istus otsast seda näginet merida ja puna valge kirju aga kas just 40seda ei vaadand kuna olin üksi ja venku oli paras kapp ja hakkas juba mölisema kui veits vaatasin siis ei jäänd kauaks vaatamakäigu pealt vaatasin .taga oli pori laud seda nägin kindlalt, ventiilid paistsid kah veits suuremad lampi tähele ei pand vb ei jõudnud näha.
proovi kaubamaja ja sealse ülekäigu kaamreaid vaadata äkki näed rattast siis saad hinnata kas on sinu oma.
- ronnythebeast
- Rattur
Kardan, et nii lihtsalt see ei käi, et tahad näha videosalvestisi ja siis näidatakse rõõmuga. See rohkem ikkagi politseiteema. Kui uurija on tasemel ja tahab vargaid kätte saada, siis saab temalt ehk rohkem infot "kes-mis-kus".
Aga küsimus selline, et mis lukuga oli ratas lukustatud?
Trelock SK740. Meenus veel ,et eemalt äratuntavamaks teeb ratta ka lenks. Nimelt ratast ostes lasin kohe nö pulga vahetada väikse kumerusega lenksu vastu (sarved jäid ikka alles)ronnythebeast kirjutas:Kardan, et nii lihtsalt see ei käi, et tahad näha videosalvestisi ja siis näidatakse rõõmuga. See rohkem ikkagi politseiteema. Kui uurija on tasemel ja tahab vargaid kätte saada, siis saab temalt ehk rohkem infot "kes-mis-kus".