Kas keegi oskab soovitada või laita sellist pumpa:
http://www2.et-bike.ee/product_info.php ... cts_id=469
Murdsin just SKS Rookie XL ventiilikinnituse küljest ja otsin uut käsipumpa. Sellel on ventiilikinnitus alumiiniumist, ehk peab paremini vastu. Ja kui see sisseehitatud manomeeter ka toimib oleks eriti tore.
Arne
Topeak Mini MasterBlaster DXG
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Topeak Mini MasterBlaster DXG
asja häda korral asja ära, väga tihti pole vaja olnud pumbata sellega. Manomeeter töötab. Minu suurte käte jaoks on see liiga pisike, st pole mugav kasutada. See T-käepidemega SKS on asjalikum.
Ratas on minu hobi, mitte elu
Re: Topeak Mini MasterBlaster DXG
SKS'i ma üldse ei soovita. Ainult halvad kogemused olnud nii endal kui ka paaril tuttaval.Gunnar kirjutas:asja häda korral asja ära, väga tihti pole vaja olnud pumbata sellega. Manomeeter töötab. Minu suurte käte jaoks on see liiga pisike, st pole mugav kasutada. See T-käepidemega SKS on asjalikum.
Ise ostsin kevadel Topeak Master Blaster Mini (mitte DXG) pumba. Toimib. Probleeme pole täheldanud. Pole muidugi palju vaja olnud ka. Reeglina pumpan sellega kusagil sõidus olles, kodus kasutan põrandapumpa.