Varastatud GT Avalanche 2.0 Tartust
-
- Rattur
Varastatud GT Avalanche 2.0 Tartust
Niisiis 01.09.09 kella 21.30-0.00 paiku varastati Tasku keskuse peasissepääsu eest selline ratas. Valge XL suurusega raam, kenda nevegali rehvid, tegemist peaks olema eelmise aasta mudeliga, eritunnus võib olla see, et äkki on üks tagumine piduriklots tagurpidi pööratud, täpselt ei mäleta, kas tegin nii ja tagumine helkur mitte ei "ripu" sadulatoru küljes, vaid on teistpidi, nagu rohkem sadula all. Raami numbrit ei oska praegu öelda, vajalikud paberid on kodus, sinna jõuan alles reedel.
ahjaa, leidjale või leidmisele viiva vihje eest kindlasti vaevatasu
sain nüüd raami numbri ka: F080116864
ahjaa, leidjale või leidmisele viiva vihje eest kindlasti vaevatasu
sain nüüd raami numbri ka: F080116864
Viimati muutis 23LeBron23, 02. 09. 2009. 18:00, muudetud 1 kord.
- ronnythebeast
- Rattur
Re: Varastatud GT Avalanche 2.0 Tartust
Kui ma õhtul sealt mööda sõitsin, siis oli minu arvates see ratas kella 23 paiku alles.... mul endalgi varastati sellel suvel ratas ära ja seepärast jälgin ka rattahoidlaid ning panin su GT-d tähele.
- ronnythebeast
- Rattur
Aga seal rattahoidla juures peaks olema valvevideokaamera ka...kas salvestust oled näinud?
-
- Rattur
ise näinud ei ole, aga politseisse helistades mainisin selle kaamera ära ja nad lubasid vaadata, loodan, et asjad hakkavad kiiremini liikuma, onu nimelt oli ise politseiga seotud ja lubas asja natuke tagant utsitada
- ronnythebeast
- Rattur
Mis lukku kasutasid ratta turvamiseks?
-
- Rattur
mingi tavaline trosslukk oli, edaspidi kavatsen korraliku osta, ärge näkku lööge
-
- Rattur
sain sõbralt vihe, et ta oli annelinnas peaaegu identset ratast näinud, ainult sarved olid peal olnud
oleks tore, kui sealkandis liikuvad inimesed silmad lahti hoiaksid, ise sinna ei satu üldse, aga nüüd üritan mõned tiirud teha
oleks tore, kui sealkandis liikuvad inimesed silmad lahti hoiaksid, ise sinna ei satu üldse, aga nüüd üritan mõned tiirud teha
- ronnythebeast
- Rattur
Ehk on sul juhuslikult mõni foto oma rattast alles, milline see välja nägi? Oleks ka abiks.
-
- Rattur
selline, ainult ilma ketaspiduriteta
-
- Rattur
täna sain politseist kõne ja meili, neil on üks valge avalanche, pildil olid küll näha ketaspidurid ja pudelihoidja, aga lähen käin vaatan ära ja üks huvitav asi veel, raami number oli üllatavalt sarnane, ainult viimane number oli erinev, kas on võimalik, et minu neljast tehti mingi teine number?
Saab ikka kui on olemas spetsiaalsed vahendid23LeBron23 kirjutas: kas on võimalik, et minu neljast tehti mingi teine number?
- ronnythebeast
- Rattur
Need tundemärgid + veel ehk mõned, mis esialgu sul meelde ei tulnud:
"Valge XL suurusega raam, kenda nevegali rehvid, tegemist peaks olema eelmise aasta mudeliga, eritunnus võib olla see, et äkki on üks tagumine piduriklots tagurpidi pööratud, täpselt ei mäleta, kas tegin nii ja tagumine helkur mitte ei "ripu" sadulatoru küljes, vaid on teistpidi, nagu rohkem sadula all."
Muidugi on võib-olla ratast üritatud võimalikult tundmatuseni muuta, aga kui oled pikemat aega seda kasutanud, siis peaks mäletama ja ära tundma, kas see on sinu ratas või mitte.
Nu üks võimalus on veel uurida näiteks rattapoodidest (nt. Extreme Sport), kas seal on neil andmebaasis sellise (politsei poolt leitud GT) seerianumbriga ratas ning kellele see kuulub.
Loodan, et see on ikka sinu ratas ja saad selle ehk isegi paremate komponentidega tagasi:)
"Valge XL suurusega raam, kenda nevegali rehvid, tegemist peaks olema eelmise aasta mudeliga, eritunnus võib olla see, et äkki on üks tagumine piduriklots tagurpidi pööratud, täpselt ei mäleta, kas tegin nii ja tagumine helkur mitte ei "ripu" sadulatoru küljes, vaid on teistpidi, nagu rohkem sadula all."
Muidugi on võib-olla ratast üritatud võimalikult tundmatuseni muuta, aga kui oled pikemat aega seda kasutanud, siis peaks mäletama ja ära tundma, kas see on sinu ratas või mitte.
Nu üks võimalus on veel uurida näiteks rattapoodidest (nt. Extreme Sport), kas seal on neil andmebaasis sellise (politsei poolt leitud GT) seerianumbriga ratas ning kellele see kuulub.
Loodan, et see on ikka sinu ratas ja saad selle ehk isegi paremate komponentidega tagasi:)
Numbrid tõenäoliselt jooksevad järjest, nii et väga sarnase numbriga ratas võib samast poestki olla.23LeBron23 kirjutas:täna sain politseist kõne ja meili, neil on üks valge avalanche, pildil olid küll näha ketaspidurid ja pudelihoidja, aga lähen käin vaatan ära ja üks huvitav asi veel, raami number oli üllatavalt sarnane, ainult viimane number oli erinev, kas on võimalik, et minu neljast tehti mingi teine number?
- ronnythebeast
- Rattur
Ma ei tea, kuidas käivad asjad rattapoes Extreme Sport (seal müüakse Tartus olevaid GT-sid), aga Hawaii Expressis sisestatakse ratta ostnud omaniku andmed andmebaasi. Sedasi on võimalik tuvastada, kellele antud ratas kuulub, kui seerianumber on originaal.
-
- Rattur
seda järjestikku jooksvaid numbreid mõtlesin isegi korraks, aga siis üritasin leida internetist kas kellelgi on veel valge avalanche ära varastatud, ja ei leidnud ühtegi sobivat kandidaati
- ronnythebeast
- Rattur
Kuidas politseis läks siis?Oli kellegi teise ratas?
-
- Rattur
täna ei jõudnud politseisse, sest too inspektor, kelle kaudu asja ajasin, pidi kuhugi ära sõitma, homme pärast kooli lähen.
nüüd kodus sain saadetud pilte natuke suurema ekraani pealt vaadata ja tundub, et tagumine helkur on tõesti sadula all ja amordi küljes on sama porilaua kinnitusklamber, nagu mul oli, loodan, et on ikka minu ratas. lisainfona niipalju, et see oli leitud mingi narkomaani korterist läbiotsimist sooritades
nüüd kodus sain saadetud pilte natuke suurema ekraani pealt vaadata ja tundub, et tagumine helkur on tõesti sadula all ja amordi küljes on sama porilaua kinnitusklamber, nagu mul oli, loodan, et on ikka minu ratas. lisainfona niipalju, et see oli leitud mingi narkomaani korterist läbiotsimist sooritades
Minuteada ei lähe need seerianumbrid järjest. Võin muidugi eksida kah, aga minuteada nii autojuppide kui jalgrataste raaminumbrid on pandud spetsiaalselt sellise metoodikaga, et sarnaseid numbreid ei tekiks.
-
- Rattur
nonii, politseis käidud. Väga palju targemaks ei saanud. Kui see peaks minu ratas olema, siis originaaljupid on ainult raam ja amort. Raami numbris on minu 4ja asemel 1, aga see on natuke kahtlane, seal on mingi paar kriimu ja ta asub teistest numbritest natuke kõrgemal. Selgelt on v-pidurid maha võetud ja kettad asemele pandud, isegi uus lenks on.
Uurija ütles, et ta proovib extreme-spordiga ka ühendust võtta ja natuke sealt infot saada.
Uurija ütles, et ta proovib extreme-spordiga ka ühendust võtta ja natuke sealt infot saada.
-
- Rattur
tegelikult on mul GT rataste omanikele üks küsimus, kas teil on raami number ilusasti ühes reas? seda lööb ju masin, seega peaks numbrite erine kõrgus olema välistatud?
- ronnythebeast
- Rattur
Kuule, aga mul selline küsimus, et kas siis sellelt turvavideolt on näha, kuidas keegi võtab su ratta ja kas on seost näha selle narkariga, kelle käest su ratas leiti?