Vajuta shift alla lingil klikkides?fax kirjutas:Tulen selle tüütu lingi teema juurde tagasi, et vahepeal on phpBB KB baasi ka ilmunud artikkel, kuidas see lingi uude aknasse avanemine on siinmõistes taastatav Link ise http://www.phpbb.com/kb/article/links-o ... w-windows/
Kui hätta jääd siis võta julgesti messengeri teel ühendust..
Foorumi tarkvara uuendus
Re: Foorumi tarkvara uuendus
Ei, sai said valesti aru, ma lihtsalt pakkusin lahenduse va'lja, kuidas igast shifte ja paremaid klikke tallama ei peaks. Iseasi, kas foorumi haldaja peab vajalikuks seda implementeerida.Tonis_T kirjutas: Vajuta shift alla lingil klikkides?
Kui te olete saanud täna hommikul hakkama 6 võimatu asjaga, miks siis mitte lisada sellele veel jalgrattasõit ?
kas sellist nublakat on võimalik juurde progeda, et kõik ebameeldivateks kasutajateks märgitud inimeste postid muutuks automaatselt loetuteks? siis ei tekitaks need põnevust, et foorumis on midagi uut kirjutatud
itiasjades võhik, aga mõnede kasutajate kommidest tüdinud Marion
itiasjades võhik, aga mõnede kasutajate kommidest tüdinud Marion
ajalugu näitab, et iga kell ja vile, mille olen kunagi foorumile juurde pookinud on varem või hiljem maha surnud foorumimootori uuenduste käigus. nagu ka viimase uuenduse puhul lingi avanemine uues tabis või aknas. kui meil on pool klaasi vett, siis kellegi jaoks on see poolenisti täis ja kellegi jaoks jällegi poolenisti tühi. võta palun seda olukorda nii, nagu sulle paremini sobib.
Inseneri jaoks on veel 1 võimalus: klaas on liiga suur.erikr kirjutas:kui meil on pool klaasi vett, siis kellegi jaoks on see poolenisti täis ja kellegi jaoks jällegi poolenisti tühi.
Ma nüüd ei mäleta, kas ma nägin seda featuuri unes või oli see ilmsi, aga meenub kusagilt link "märgi kõik teemad loetuks." Ehk annaks seda uuesti implementeerida? Maru nõme on vaadata uusi teemasid ja avastada, et need on 99% ühelt müüjalt, kes kogu oma varandust jupp jupi kaupa eri teemades müüb (Piraat näituseks, no andke andeks, viimati kuus või seitse teemat uppinud oma kraami müügiga). Et kui ma uusi teemasid tahaks lugeda, siis loeks vajalikud teemad ära ning ülejäänud (valdavalt äriteemad) lihtsalt märgiks loetuks. Aga noh, kui ei saa, siis ei saa.
PS: mõnele mehele oleks vaja vist M-V reegleid tutvustada.
PS: mõnele mehele oleks vaja vist M-V reegleid tutvustada.
Featuur on kogu aeg olemas olnud.Raix kirjutas:Ma nüüd ei mäleta, kas ma nägin seda featuuri unes või oli see ilmsi, aga meenub kusagilt link "märgi kõik teemad loetuks." Ehk annaks seda uuesti implementeerida?
Leiad selle teemade loetelu kohalt ülevalt paremalt (kirja "Viimane postitus" kohalt - eeldusel, et kasutad subsilver2 skinni. Prosilveri puhul asub muidugi ka suht samas regioonis).
sellega olen suht nõus, vahest tuletan mõnele meelde ka.Raix kirjutas:PS: mõnele mehele oleks vaja vist M-V reegleid tutvustada.
3. Kui müüd mitut asja üheaegselt siis palun pane nad sama teema alla. postitades rodu teemasid, igaühes 1 ese, teed karuteene teistele foorumlastele kelle suhteliselt värskedki postitused kiirelt alla vajuvad.erikr kirjutas:sellega olen suht nõus, vahest tuletan mõnele meelde ka.Raix kirjutas:PS: mõnele mehele oleks vaja vist M-V reegleid tutvustada.
Kui praegu vaadata M-V foorumit, siis ega sinna suurt peale kahe kodaniku asjade ei mahugi...
Et äkki peaks seda eelnevat punkti kuidagi rangemaks ümber sõnastama... "palun" ei näi toimivat.
Mis on plaanis põhidoomenisse panna http://www.clubbers.ee/
Ei oska vastata. Mina pole selle omanik.Andri kirjutas:Mis on plaanis põhidoomenisse panna http://www.clubbers.ee/
Kunagi 2003 kui tuli mõte foorum teha, oli tol hetkel mugav lahendus tuttava ratturi olemasoleva domeeni clubbers.ee alla teha alamdomeen velo.clubbers.ee. Ja nii on see jäänud.
-
- Rattur
Tea kas foorum sellel aastal talveajale ka läheb?
Kui sa oma profiili seadetes vastava kliki teed, siis läheb.maksipoiss kirjutas:Tea kas foorum sellel aastal talveajale ka läheb?
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"