![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Äkki keegi oskab asja selgitada?
eks sama on ka olnud 26" puhul. aga ära kruvikeerajaid rohkem kasuta. ikka plastmassist kummiheebleid. ja libesti ei tee paha, näiteks seebivesi.hall kass kirjutas:24-tolliste kummide juures olen tähele pannud üht huvitavat asja. Nimelt võivad nad reaalselt olla eri suurusega nii, et üks neist läheb velje peale ilusasti, teine aga on selgelt liiga väike. Kusjuures veel nii, et ka pikkade kruvikeerajatega ei anna seda velje peale venitada, sõrgkangi aga ei julge kasutada![]()
Äkki keegi oskab asja selgitada?
Aru ma ei saa, miks niii pikalt jahuda:hall kass kirjutas:Vaatasin, et kui velg ja kumm kõrvuti panna ja kummi randi jõnksud ära siluda, tundub kummi sisediameeter olevat isegi väiksem kui velje sisediameeter![]()
Kumm on toodetud indias, nagu kiri küljel näitab - mine tea, määrab ehk seegi midagi
Tore, et keegi jälle targemaks sai ja seda ka tagasisidestab (enamus soovitusi läheb mul siin foorumis nigu mutiauku, kust essugi tagasi ei tulehall kass kirjutas:Selge vist, milles asi... kummil on kiri: 47-507 (24x1,75). Veljel praegu oleva kummi peal on kiri: 37-540 (24x1 3/8). Nii et, jah, sain ühe kogemuse juurde ja ehk edaspidi suudan meeles hoida, mida veel kummide valikul tähele panna.