Tule tunniks metsa!
Tule tunniks metsa!
Nagu pealkirjas öeldud - tule tunniks metsa!
Re: Tule tunniks metsa!
Tahtsin nupu vahelt teha. Vahele jäin. Panin nupu tagasi
Mina pole kunagi Järve rajal käinud. Kas saan väga kõvasti vasta näppe, kui küsin, kuidas rajale pääseb sealt Selveri parklast?
Sõidad parklast otse Viljandi mnt peale ja keerad enne raudteed vasakule metsa. Enam-vähem kõik teed viivad seal Rooma.Toonio kirjutas:Mina pole kunagi Järve rajal käinud. Kas saan väga kõvasti vasta näppe, kui küsin, kuidas rajale pääseb sealt Selveri parklast?
Kas mõni singel tuleb ka sisse, või on ainult tuhateel?
Seekord ainult tuhateel. Singlite jaoks on vaja Järvel keskkonnaameti eriluba, mida enam ei jõuaks võtta ja ei ole kindel kas seda enam antaksegi.
Kas on väga loll küsimus, kui küsida, et kas peab ikka kindlasti eelregistreerima ? või võib ka lihtsalt pühapäeval õigeks ajaks kohale tulla ning saab koha peal asjad aetud ?
Ei pea, aga kõigil (sul, korraldajatel ja ilmselt ka teistel osalejatel) läheb kiiremini kui sa seda teed.tt23 kirjutas:Kas on väga loll küsimus, kui küsida, et kas peab ikka kindlasti eelregistreerima ? või võib ka lihtsalt pühapäeval õigeks ajaks kohale tulla ning saab koha peal asjad aetud ?
Plaan ka osaleda. Kui lai rada on? Kas selline rahvahulk sõitma ikka mahub?
Tundus mingi 2 - 3 meetrit lai olema. Täpselt ei oska öelda, käisin seal pimedas.
Palju neid ikka on, kes viitsivad miinuskraadidega sõita.
Palju neid ikka on, kes viitsivad miinuskraadidega sõita.
Mahuvad ilusti ära. Rada on üsna lai ja kiiremad saavad hiljem ilusti mööda. 2 hooaega kolmapäevakuid on näidanud, et saab ideaalselt hakkama ka kitsamates oludes. Rajainfot leiad veel siit.Papa1 kirjutas:Plaan ka osaleda. Kui lai rada on? Kas selline rahvahulk sõitma ikka mahub?
Täna jääb ikka rajale tulemata. Mingi vimka olen omale külge saanud kuskilt
Nagu ikka, tulemused nähtaval www.kolmapaev.eeCly/Suva kirjutas:Kolmapäevakute hooaeg siis kolmandat korda lõpetatud. Täitsa fun oli.
Tore sõit oli tõesti kuigi seda sai ainult 6 ringi. Keegi heatahtlik inimene oli kihutamise vältimiseks kruvi teele pannud ja selle ma sealt üles leidsingi
Tore oli aga näha, et ka sellisel aastaajal ja jaheda ilmaga oli palju sõitjaid metsavahel
Tore oli aga näha, et ka sellisel aastaajal ja jaheda ilmaga oli palju sõitjaid metsavahel
velo clubbers
"sadakilomeheilu on tugev eelis allamäge"
"sadakilomeheilu on tugev eelis allamäge"
Piltnikke rajal justkui oli, kas keegi neist mõne fotosüüdistuse ka avaldab?
-
- Rattur
Mõned klõpsud seebikaga.http://fotoalbum.ee/photos/Tauridag/sets/898161
Veel mõned klõpsud.
Minu fotokarma on eriti halb olnud seekord. Mitte ühegi pildi peale ei jäänud, isegi mitte sabapidi.
Öeldakse küll, et "oleks" on paha poiss...Cly/Suva kirjutas:Minu fotokarma on eriti halb olnud seekord. Mitte ühegi pildi peale ei jäänud, isegi mitte sabapidi.
Aga kui sul oleks nt. lühike vorm seljas olnud, oleks raudselt ülestähendusi igast asendist tehtud
Järgmine kord siis tean, tulen lühikeste pükste ja värviliste jalgpallisokkidega. Küllap siis saab reidikaid kah.
vot nii jäädakse pildi peale.Cly/Suva kirjutas:Järgmine kord siis tean, tulen lühikeste pükste ja värviliste jalgpallisokkidega. Küllap siis saab reidikaid kah.
Just - asja iva on, et pane riided pahempidi selga...
Sõidan siis kui tahan...